as dori sa facem recomandari pentru dresori din toate zonele tarii sau strainatate si sa atentionam lumea si cu privire la eventualii excroci.....
sa incep cu Ernesto Pezzota sau cu Gabi Radu din Constanta?
Dresori de TopModerator: mialxx
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Dresori de Topm-am gandit la topicul asta pentru ajutorul pasionatilor de vanatoarea cu cainele care nu au timp sau cunostiinte despre dresaj...
as dori sa facem recomandari pentru dresori din toate zonele tarii sau strainatate si sa atentionam lumea si cu privire la eventualii excroci..... sa incep cu Ernesto Pezzota sau cu Gabi Radu din Constanta?
Re: Dresori de Top
Zi-i de GabiR ...ca-i mai aproape... si cere si mai putin... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: Dresori de TopAm intrat cu putina teama si m-am gandit sa nu dau si aici de renumitul ...Gabita . Se pare si ca vrea si ca nu vrea este din nou VIP . Mi-am exprimat parerea despre el si ca dresor si ca ...era cat pe ce sa zic OM , mai demult in multele contre pe care le-am avut pe acest forum si cei care au urmarit discutiile si-au dat seama ca nu il puteam cataloga in niciuna dintre aceste categorii . Renunt sa mai discut pe aceasta tema , exact ce am spus in partea cealalta spun si aici . CU UN OCHI PLANG SI CU UNUL RAD si va si detaliez.Cu unul plang pentru acele fiinte nevinovate care au indurat un tratament...sai spunem anormal , iar cu celelalt rad , deoarece au fost cativa prieteni carora le-am spus si argumentat parerea mea despre EL SI NU M-AU ASCULTAT .
Si uite asa ne cernem si noi oamenii , poate mai incet decat nisipul trecut prin ciur , dar la fel de sigur ramanem aidoma pietrelor mai mari si cade plevusca . Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Dresori de TopGabiR...
o povesa tare trista si urata... Am spus in trecut mai multor prieteni de pe forum ca orice discutie cu subiect GabiR e fara rost deoarece lucrurile sunt simple si evidente: inainte de toate GabiR nu e vanator , deci nu are cum sa intelegeaga NIMIC despre UN CAINE DE VANATOARE. Punct. Dresajul unui caine de vanatoare este o treaba tare delicata si nu trebuie lasata pe mana oricui. Nici chiar simpla ingrijire. Nu cred ca sunt cinci persoane in toata tara asta , ca pricepere si ca seriozitate carora POATE le-as lasa-o pe mana pe Carla, dar numai intr-un caz extrem ... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: Dresori de TopFiecare vanator are stilul sau de vanat . Dupa umila mea parere , fiecare ar trebui sa-si educe cainele in stilul sau , indiferent cat de putine cunostinte are . Pana la urma cele mai elementare lucruri sant usor de invatat , restul tine de modul in care vanam fiecare . Oameni seriosi la noi ...mai putini . Deci in consecinta mai bine incercati sa dispuneti de timp liber mai mult si totul va fi ...OK.
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Dresori de TopTudore....de unde ai scos atatia dresori de pointer in ro.?
daca tu imi spui 5 romani care stiu cum trebuie sa mearga un pointer fac cinste Despre Gabitza....aici trebuie sa-i sar in aparare....depinde si ce caini a primit spre dresaj....daca a primit caini de frumusete din care nu a putut sa scoata nimic....o fi apelat omul la ultima masura care putea fi luata pentru a le trezi instinctele de vanator....privarea de hrana si apa....la asta nu va gandira-ti Domnilor mari dresori? se vede ca sunteti cam incepatori si nu ati avut de-a face cu prea multi caini
Re: Dresori de TopAsa este cred ca daca ii mai priva putin nu mai prindeau nici pastele ...cailor .
Re: Dresori de Topmai in gluma mai in serios....exista si varianta asta...poate ca Gabitza s-a speriat cand a vazut ca nici o metoda invatata de la Korina nu a dat rezultat....o fi sunat-o si pe ea....pt ca el nu avea caine decat de cateva luni....Korina avea deja experienta de aproape 3 ani de cand a primit primul ei catel....cine stie...nu poti judeca pana nu asculti amandoua partile....oricum ma gandesc ca Gabitza avea si un pret bun de au apelat oamenii la el...
Ieftin ca braga pentru un asa mare maestru...am aflat...costa 100 Euro/m de cheta...cu 30.000 Euro iti faceai un caine sa caute pana la 300 metri... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: Dresori de TopSal'tare!
Eu nu pot sa spun nimic de unu' sau de altu", pentru ca in afara de Droll Walti din Faget, pe altu' nu stiu, da' eu am patit-o pe propria piele cu cainii de vanatoare: Am fost la doua cursuri de "conductor caine de insotire" la scoala de la Sibiu, pe vremea cand lucram la militie.....Prima data am fost eu necalificat da am mers cu o catea OPA ,ce fusese dresata cu doi ani inainte de colegul pe care l-am inlocuit in functie....Dupa trei ani am fost iarasi, cu un catel dupa ce OPA murise si atunci desi eu eram calificat cu acel catel, am avut bataie de cap, era lenes... Cand am devenit vanator, am crezut ca de indata ce voi lua caine, o sa fiu cel mai mare dresor.....Da numa io stiu cat am tras...Am luat de la Lugoj de la canisa AJVPS o catea brac sarmos, la vreo trei luni si pana am dresat-o am avut de asudat un pic.....Foarte putine din cate invatasem la Sibiu, mi-au folosit.....Da pan'la urma a iesit bine si am avut cativa ani, caine -de- caine, iara colegii de vanatoare pot confirma asta.... Oricum pentru altul n-as dresa un caine ca asta-i si treaba de ...sentiment.... Ma chinui cu ai mei....Si sunt multumit.... Sal'tare! Donbazil - Faget.
Re: Dresori de TopCircotasilor, vorbiti de parca ati vazut toti ciinii din tara asta si toti dresorii, aveti grija ca dincolo de granitele orasului in care traim si in afara forumurilor exista viata.(asta daca n-ati stiut) V-ati adunat toti militienii pe capul lu copilul ala de parca va mincat morcovii din supa.
Re: Dresori de Topdraga Gica....am zis eu ceva urat de Gabitza?
chiar am fost singurul care am atras atentia ca si calitatea cainilor primiti la dresaj conteaza.....poate ca nu s-a potrivit nici o metoda de dresaj si a apelat la privarea de hrana si apa pentru a le trezi instinctele de vanator...
Re: Dresori de TopSigur are un mare bagaj de cunostinte in domeniul dresajului cainilor de vanatoare.
Re: Dresori de Topbine...hai ca deja m-am plictisit de subiect...este o prostioara de care trebuie sa ne amuzam....oricum Gabi si Cornelia...chiar daca sunt la inceput de drum....sunt de-ai nostri...sunt pasionati de chinologie...investesc timp si energie....sunt nerabdatori ca toti tinerii de azi...si parca asa am fost si noi...imi amintesc cand mi-a dat bunicul prima data sa trag cu pusca la un carton...cand am vazut ca l-am nimerit...nu mai era sniper la nivel mondial cu care sa nu ma pot masura...ce sa mai zic dupa ce mi-am luat un ciobanesc german...era pe vremea lui Pistruiatul...Calul era pepsi-cola pe langa Spic al meu...iar Pistruatul habar nu avea unde este coada la caine
oricum...intre multimea de vanatori romani interesati doar de calibre de elefanti...night-vision, faruri...cheful de dupa....si Gabi cu maestra lui Cornelia....prefer pe cei doi din urma....iar ca viitori chinologi....daca trec cu bine peste ratacirile oricarui incepator si sunt tenace...poate ca intr-o zi o sa vedem si rezultate care o sa ne lase masca.... telenovelele astea...gen sora frustrata care face dezvaluiri despre sora mai mare...cu mai mare succes....ma distreaza....dar ma si plictisesc repede...asa ca hai sa vorbim despre caini de vanatoare...ca nu este un forum despre stirile de la ora 5
Re: Dresori de Topsa-mi trag un 5,6 in degetul mic...nu am vazut ca am mai deschis odata topicul asta....
saru-mana moderatorii...dau o bere daca le uniti...sau schimbati titlul unuia in "dresori de tip-top mini-top
Re: Dresori de TopAsa mai usurel cu astia tineri ca pina la urma ramineti numa voi chinologi si o sa va plictisiti.
Re: Dresori de Toptinerii trebuiesc incurajati si ajutati....ei la randul lor trebuie sa aiba respect pentru cei mai in varsta si cu mai multa experienta....si lupii tineri prind ce gasesc lupii batrani...dar primii mananca cei mai batrani
asta ar trebui unit cu ceva de genul : topic de dat cu pietre sau bancuri, glume si amuzament . Cu n-avem p'aici asa ceva cred ca o sa treaca in curand la arhiva.
Re: Dresori de Topde ce sa-l treci la arhiva?
nu vezi ce succes au netonovelele fata de subiectele serioase?
Re: Dresori de TopCe ma mira pe mine, un necunoscator este ca n-a pomenit nimeni de d-l Nohre. Dar poate ma insel. Sau nu?
Pai nu observi ca aici se face misto ? Dn. Nohre este un om serios care merita tot respectul . Deci... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Orice cal de rasa ...ajunge gloaba ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Dresori de Topa schimba naravul este o chestiune pozitiva si in traditia mioritica si in psihopatologie...
a schimba parul dar naravul ba...stiam eu ca este ceva de blamat...sau cel putin asta era morala traditionala a proverbului mioritic...dar si traditiile astea se mai schimba...mai ales in perioade de criza
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Caini de vanatoare - genetica , concursuri , canise , etc Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|