foarte bun set-up
dimensiune adica : 2018,2117 etc
hunterb
Vanatoare si... pescuit cu arcul si sageata
64 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
mihutz23,
foarte bun set-up dimensiune adica : 2018,2117 etc hunterb is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Salut hunterb, Initial am tras cu sagetile netaiate....la dimensiunea la care vin ele....insa mi-am dat seama ca sunt incomode mai ales cand le pui pe quiver....dupa ce am incercat 26 inchi (la aceastea avem miscari bizare cu varfurile de 100 grain de la NAP), le-am taiat la 29 inchi, iar acum vad ca merg foarte bine.... Cum am decis sa ma dedic cu seriozitate acestui mod de a vana, mi-am mai comandat un arc, tot un Hoyt, modelul Katera XL500 cu came Z3, 70 lbs, si 320 fps, pentru care mi-am comandat cate 2 seturi de sageti tot de la Easton, Axix si XX78 Superslam, pe care c red ca le voi taia tot la 29 inchi. Totodata te rog sa-mi dai un mesaj pe adresa personala....mai jos datele. Romulus Mihu Mobile: + 40 728 112 894 E-mail: rmihu@mmm.com
Re:
Ce pret de strigare are "scula" .ms....
64 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3