Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 17 Noi 2019, 09:42

Hamburger mistret

Nu exista vanator care sa nu vrea sa si guste din bucate . Retetele sunt diverse , una mai gustoasa ca alta , de aceea va invitam sa ne impartasiti din experienta Dvs culinara .

Re: Hamburger mistret

Mesajde Adrian Spinu pe 03 Mar 2019, 16:05

Salutare,
Dupa doua incercari de burger de mistret facuti dupa reteta colegului Romaniac, m-am hotarat sa scriu aici.
Mi-au iesit din prima foarte buni, dar m-am gandit ca e nimereala, asa ca am mai incercat o data ieri, si au iesit fff buni.
Asa ca va spun exact cum I-am facut:
Carnea tocata, cam 1 kg, am amestecat-o cu doua oua, o ceapa taiata marunt, sare si piper. Aratau ei bine, dar abia cand am pus sosul Worchester au prins mirosul acela specific burgerilor. Amestecata rotund, nu framantata, exact ca in reteta din US.
Eu I-am facut grosi cam de 1,5 cm, si I-am fript pe gratar cu carbuni, langa alte porcarii.
I-am fript destul de bine, sa nu fie chiar cruzi, apoi I-am pus intr-un vas acoperit, si I-am lasat intr-o parte a gratarului, sa se inmoaie putin, si sa isi pastreze temperature.
Apoi fiecare si-a personalizat burgerul cum a vrut, cu/fara mayonnaise, Ketchup, salata, castraveciori, branza topita/cascaval, rosii.
S-au mancat primii, a lasat lumea friptura la o parte( am fost 6 familii, fini, nasi, cumetrii, toti cu minim 1 copil)
A ramas batut in cuie ca la orice gratar la care ne mai intalnim, sa aduc si carne pt burger. Au mancat si unii care nu aveau mare incredere in carnea de vanat.
Scriu asta in timp ce fac o tocana vantoreasca din carne de mistret, dupa o reteta luata tot de pe forumul asta, care , la fel, a iesit bine din prima.
Cu stima,
Adrian Spinu
Adrian Spinu
Membru activ
 
Mesaje: 71
Membru din: 12 Dec 2017, 19:28
Locaţie: Buzau

Anterior

Înapoi la Retete culinare vanatoresti

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

Publicitate