Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 19 Sep 2019, 16:58

Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, madalin122582, von BRAUN

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde dan46 pe 18 Mar 2019, 08:22

Va salut din nou după mult timp de la ultima postare.
Încă la AJVPS SIBIU nu este liniște. Procesele nu sau terminat, Varga a devenit un om violent. Încă mai durează pana acest individ va dispărea. Singurul lucru bun pentru așteptarea asta este ca el și Muntean se pare ca se vor alege și cu ceva ani la Jilava, pentru fals în acte și multe altele. Acest individ a trecut peste sentințele judecătorești, peste executările silite și încă astăzi folosește stampila veche a asociației care a fost anulata prin instanță. Mai mult cu ajutorul la câțiva viitori inculpați a reușit sa intervină la ITM în revisal și sa se reangajeze singur după ce a fost dat afara. La reangajat pe Muflon.(Muntean) care și el a plecat dându-și demisia. A demis tot ce era la conducerea Ajvps Sibiu. Va dați seama ce fapte grave a făcut (BINE CA VA RĂSPUNDE PENTRU ELE). Acum partea buna este ca încep sa se termine procesele care sunt peste 20.Au apărut deja primele procese pierdute de Varga și de acum încolo le va pierde pe toate.Acum câteva zile a dat un interviu la un ziar local. Bolnav fiind a spus ca el se declara mulțumit de activitatea lui din 2017.Ce activitate a avut ca doar nu a făcut nimic. Nu a plătit el angajați nu semnat nici un act contabil. E chiar bolnav.

Toată aceste manevre Varga și lea însușit penal.
Cum am spus a fost ajutat de către câțiva viitori inculpați.Toata lumea știe ca a fost dat jos în urma adunării generale din 2017 care a fost înregistrata la judecătorie. Având pe cineva acolo a reușit sa întârzie transcrierea modificărilor în registrul asociatiilor.
Acesta este singurul lui argument cu care se lauda ca el conduce în continuare ajvps Sibiu. El se prezintă cu o dovada de la registru asociatiilor în care el apare ca director ultima modificare făcându-se în 2012.
Domnilor mandatul unui director, președinte etc este pentru 5 ani pentru ca asa spune statutul, adică mandatul lui s-a terminat în 2017. Si uite sa înca se zbate pe uscat sa revină. El uita ca în România justiția se mișcă încet dar bine și sigur în favoarea dreptății.
După el, dacă îl întrebi Geoana e președinte Hahahaha

Ma bucur ca totuși în final dreptatea va învinge. A fost 21 de ani director de ajvps. Ajunge e timpul sa îi lasam în urma pe acești comuniști care au creat o mafie în ajvps Sibiu.
dan46
 
Mesaje: 13
Membru din: 04 Dec 2013, 14:38

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde ventura pe 18 Mar 2019, 09:57

Nu te contrazic, fiindcă nu am citit statutul vostru, dar nu cred ca Directorul are mandat pe 5 ani.
Si treaba cu "viitori inculpati" e cam forțată...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Avatar utilizator
ventura
Veteran
 
Mesaje: 995
Membru din: 01 Mai 2008, 20:12
Locaţie: Focsani

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde laurul pe 18 Mar 2019, 12:11

Parca sunteti in serialul ala cu peste 1000 de episoade....
Povestea asta se va sfarsi vreodata?1
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Avatar utilizator
laurul
Veteran
 
Mesaje: 2321
Membru din: 27 Ian 2011, 12:05
Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde tehărău pe 18 Mar 2019, 16:57

Una e legal și alta moral.
Sunt multe greșeli acolo și avocații le știu. Ambele părți au dreptate și n-au. Dar în fata legii are dreptate cine ii respectă pașii și cine știe să-și prezinte argumentele. Nu pe forum sau pe Facebook se câștigă conducerea unei asociații. Scriu nu ca să ma aflu în treaba ci pentru ca înainte de începerea scandalului un domn de la voi mi-a cerut sfatul. I l am dat. După ce asociația a fost luata așa cum a fost, i-am adus aminte ca nu așa l-am sfătuit sa facă. Drept urmare m-am trezit bălăcărit pe platforma de circ vânătoresc. Asta înseamnă că nu întotdeauna oamenii judeca bine și la rece.
Chiar sunt curios cum iese.

PS. Daca vrei sa iei ceva de la un hot, trebuie sa fii mai hot ca hoțul!
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran
 
Mesaje: 2746
Membru din: 16 Mai 2009, 19:24

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde DanP pe 19 Mar 2019, 11:55

Da intr-adevar circul de la AJVPS continua. Bine circul il face Varga ca cei care sunt in asociatie isi vad normal activitati. Cel mai recent asa zis circ a fost vineri 15 martie când cei din vechea gardă au încercat să intre nepoftiti la Adunarea Generală. Au venit cu o grămadă de scandalagii se pare si de prin alte asociații private sau prieteni de-ai stimabilului Varga care au încercat să destabilizeze si sa intimideze lumea de bine adunată pentru intalnire. Din fericire politia si-a facut treaba si adunarea generală s-a desfășurat în normal si civilizat. Marea problema este ca inca multi vânători si pescari nu stiu ce sa faca cu libertatea castigata si sansa de a se organiza în această asociație care a fost un fel de Coreea de Nord in care zeul Varga si apropiatii erau in tot si toate. Cel mai ciudat si de neînțeles pentru multi este faptul că o parte din vânători si pescari au ales să îl urmeze inca pe Varga care in continuare nu ezita sa intimideze si mai grav sa emită autorizații de vanatoare si permise de pescuit in baza unor ștampile si formulare anulate, iar justitia si alte organe ale statului nu fac nimic. Sunt fonduri de vânătoare pe care in sezonul trecut au vânat în paralel doua trupe: una pe autorizații oficiale si alta pe cele ilegale. Cum se permite asta mai ales ca se pot intampla accidente când nu stiu unii ce fac ceilalți.
Lucrurile nu se vor liniștii pana cand acest personaj nu v-a ajunge unde îi este locul. :-h
Avatar utilizator
DanP
Nou membru
 
Mesaje: 24
Membru din: 02 Dec 2013, 15:26
Locaţie: Romania

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde tehărău pe 19 Mar 2019, 15:54

Ceartă pe la AG s-a mai văzut, nu-i ceva deosebit și se numește circ.
Dar să se meargă la vânătoare pe autorizații date de două entități?!? Una e ilegala și cineva va trage ponoasele.
Daca tot vrei sa faci cunoscute abuzurile, eu zic sa folosești calea de a reclama on line ceea ce afirmi. A pus un coleg modelul de petiție. Îl completezi dr acasă și peste o luna ne pui și nouă, aici, răspunsul.
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran
 
Mesaje: 2746
Membru din: 16 Mai 2009, 19:24

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde yoghi pe 19 Mar 2019, 19:34

Am mai auzit de scandal intre ""noii si vechii""
dar asa ca acolo nu.
sa le fie frica vanatorilor ....?? chiar nu pricep ...ce poate sa faca vechiul....mai ales ca oficial nu mai are decizia.

daca sunt dovezi gen autorizatii duble sau chitante
recuperatile si anexati deciziile judecatoresti , si trimiteti la AGV ,Minister si la serviciul arme.(autorizatia falsa sau expirata e braconaj)
tot cu decizia mergi la banca sa schimbi semnatura

ĎAR
totdeauna exista doua adevaruri , uneori trei.Aici pe forum noi am auzit doar unul din ele.

Vizavi de vanatorii nehotarati:
daca prietenul minte 20% si dusmanul 80% sau
daca prietenul minte 80% si dusmanul 20% pe cine credem,cu cine te aliezi?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Avatar utilizator
yoghi
Veteran
 
Mesaje: 2785
Membru din: 08 Noi 2006, 21:25
Locaţie: Romania

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde tehărău pe 19 Mar 2019, 19:41

"Cum am spus a fost ajutat de către câțiva viitori inculpați.Toata lumea știe ca a fost dat jos în urma adunării generale din 2017 care a fost înregistrata la judecătorie. Având pe cineva acolo a reușit sa întârzie transcrierea modificărilor în registrul asociatiilor.
Acesta este singurul lui argument cu care se lauda ca el conduce în continuare ajvps Sibiu. El se prezintă cu o dovada de la registru asociatiilor în care el apare ca director ultima modificare făcându-se în 2012."

La citatul asta îmi da mie cu zecimale. Pentru ca nu trebuie sa" știe toată lumea ". Nu-i suficient. Dacă hotărârea nu a fost înregistrată, e cu cântec, dans și chiuituri. Iar aia cu autorizații date și de unii și de alții trage mulți oameni după ea.
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran
 
Mesaje: 2746
Membru din: 16 Mai 2009, 19:24

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde ventura pe 19 Mar 2019, 23:12

Imi este imposibil sa cred ca Varga, director de peste 20 de ani, ar fi avut curajul (inconstienta) sa semneze autorizații de vanatoare in fals, știind la ce s-ar putea expune. Un director nou, în schimb, înfierbântat de focul luptei si încurajat de un Consiliu nedovedit încă legal, ar putea...
Nu am inteles încă daca au fost înregistrate la Judecătorie acele modificări.
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Avatar utilizator
ventura
Veteran
 
Mesaje: 995
Membru din: 01 Mai 2008, 20:12
Locaţie: Focsani

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde dan46 pe 20 Mar 2019, 10:40

Justiția este singura care va da decizia finala. Dacă e sa îl asculți pe Varga zici doamne ce a pățit omul asta, dar dacă asculți ce spun vânători și incepi sa cunoști realitatea, cum a ajuns asociatia, ce nereguli au fost ce bine au trăit uni din bani vânătorilor atunci spui STOP ajunge NU ÎL MAI VREM PE VARGA. Aici doar s-au prezentat câteva dintre problemele știute ca de uni vânători simpli. Unele dintre ele se cunosc de toți vânătorii, altele urmează a fi descoperite. Cert este ca acesta asociatia a pierdut în ultimi ani peste 1000 de vânători,fonduri de vânătoare, lacuri de pescuit,un țarc cu mistreți, clădiri laste în paragina și cine știe câte multe altele pe care noi nu le
mai știm. Cei din asociație stiu mai bine decât mulți alții de pe forum. Acest subiect este încă din 2013 și uite ca în 2019 încă vorbim de faptele care au dus la schimbarea conducerii.Trebuie recunoscut ca încă mai sunt câțiva susținători a lui Varga care știu foarte bine ca dacă nu mai e tăticu dispar și ei din asociație. Dacă verificați cine sunt cei apropiați a lui Varga care îl susțin o sa va dați seama că sunt aceiași oameni care făceau ce vroiau în asociație (se bucurau și se foloseau de bunurile asociației, de bani vânătorilor)
Bineînțeles ca mai sunt și oameni nevinovați, amenințați sau prostiți de către Varga.
În 2016 Varga stabilea o cotizație de 2600 lei la Sibiu (era justificata spunea atunci),acum se lauda ca cotizația impusa de el e sub 2000 lei. Cum e posibil asa ceva. Nu mai are rost sa detaliem toate mizeriile, important este ca în final va dispărea și speram ca aceasta asociați sa redevina ceea ce a fost odată.
dan46
 
Mesaje: 13
Membru din: 04 Dec 2013, 14:38

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde DanP pe 20 Mar 2019, 11:08

Domnule "Ventura" crede-mă că acest domn Varga a pierdut legatura cu realitatea si mai ales cu grosul de finanțare. In ultimul an cel putin mister Varga emite autorizații de vanatoare anulate de instanțe judecătorești împreună cu ștampile la fel anulate. Sunt inca procese pe rol, dar problema cu anularea stampilelor si a formularelor pentru autorizatii este clara si transata in instanta. Varga de doi ani încearcă tot felul de intimidari si promisiuni ca poate poate membrii il vor pune din nou in funcție. Vrea asta de la aceeasi membrii, unii dintre ei dati afara dupa bunul sau plac si pe care ani de zile i-a considerat doar plătitori de taxe, care fac doar ce spune el fara sa aiba dreptul sa îl tragă de mânecă atunci când a început să vadă asociația ca pe bunul sau propriu. Si ca sa vezi si sa vedeti pana unde merge realitatea acestui personaj si la ce se preteaza, atunci când actualul director dl. Stoicescu a mers sa recupereze o mașină proprietatea AJVPS pe care Varga nu a vrut să o înapoieze asociației chiar dacă există si pentru aceasta un ordin judecătoresc, l-a bătut crunt, omul avand nevoie si de zile de spitalizare. Dupa aceea declara prin ziarelele locale ca l-a prins la furat si in altul ca el este mulțumit de activitatea sa. Jalnic. Acum de când s-a încheiat sezonul de vânătoare acelasi Varga spune că la el cotizația este de 1800 lei. Altă metodă de a recupera din membrii. Mă întreb de ce acum doi ani aceluiași domn Varga nu ii ajungeau cotizațiile de 2300 si 2600 lei + o grămadă de bani luati din vânători cu străinii+ bani luati de la pescari cu împrumut cică. De ce acum tocmai când asociația a trebuit să mareasca cotizațiile  din cauza majorării salariului minim pe economie, creșterea de curs euro, creșterea de preturi la combustibili, etc dl. Varga iasa pe piata cu o cotizație de 1800. Astea merg doar pentru cei care se uita numai la bani si fara sa realizeze ce înseamnă să fi intr-o asociație civilizată in care esti respectat, ai dreptul la cuvânt pro sau contra, esti invitat mai mereu ca impreuna cu conducerea sa participi la dezvoltarea asociatiei, a fondurilor de vânătoare-pescuit sau a bunurilor gen cabane de vânătoare. În urma lui Varga au rămas o grămadă de cabane de vânătoare în ruină, fonduri de vanatoare pierdute, lacuri fara pești si câteva sute de membrii de la mii cati erau in urma cu ani mulți. Cam in mare acesta e tabloul momentul. Sigur ca sunt opinii pro si contra la toate dar adevarul este numai unul: cei care au condus AJVPS Sibiu au ajuns la nivelul de mahari pe plantatie si cu ultimele intimidari si promisiuni lansate pe piata si prin unele ziare locale încearcă să revină. Sansele din punctul meu de vedere sunt cam zero. Vom vedea ce se mai alege si ce se mai cerne dar eu personal si multi alti colegi din asociatie clar nu mai acceptăm o situație gen cum a fost pana in 2017. Ca veni vorba de consiliu, mai bine un consiliu "ilegal" cum spui, decât un consiliu format din prieteni si acolitii care își votau drepturi dupa bunul plac. Si inca ceva, cei din consiliul ilegal sunt băieți tineri dintre care unii au ajuns să doarmă în sediul AJVPS Sibiu, sau sa le fie pusă în pericol sănătatea și familia din cauza încercărilor dlui. Varga de a prelua conducerea prin orice mijloace. O zi faina tuturor si sper sa ajungem ziua in care astea vor fi doar amintiri urâte.
Avatar utilizator
DanP
Nou membru
 
Mesaje: 24
Membru din: 02 Dec 2013, 15:26
Locaţie: Romania

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde ventura pe 20 Mar 2019, 11:39

Nu-l cunosc pe Varga si nu stiu ce a făcut acolo.
Intrebarea mea este: Au fost înregistrate la Judecătorie modificările survenite in urma acelei AG care a schimbat conducerea?
Puteti sa răspundeți prin Da sau Nu, ca sa nu va răpesc timpul. Multumesc anticipat.
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Avatar utilizator
ventura
Veteran
 
Mesaje: 995
Membru din: 01 Mai 2008, 20:12
Locaţie: Focsani

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde dan46 pe 20 Mar 2019, 14:09

Va raspund eu.Toate modificariile făcute în urma adunării generale din aprilie 2017 au fost înregistrate la tribunalul Sibiu. Deci dl Varga nu mai apare ca director al asociației.Tot atunci d-na grefiera a ezitat și nu a trimis decizia și la registrul asociaților. De unde rezulta ca Dl Varga figurează ca director din 2012.aceasta fiind ultima modificare la registrul asociațiilor. Și din aceasta cauza Dl Varga se prezintă ca director al asociației. Acum sunt mai multe procese pe rol,inclusiv unul prin care el contesta adunarea generala din 2017.Si culmea este ca în prezent asociatia funcționează cu un nou statut validat tot de judecătorie de la adunarea generala cere la dat jos pe Varga.Deci ce mai tot comentam asociatia funcționează fără Varga, salariile sunt plătite etc.
dan46
 
Mesaje: 13
Membru din: 04 Dec 2013, 14:38

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde ventura pe 20 Mar 2019, 16:26

Din pacate, din ce inteleg de la dumneavoastra, este o situatie delicata care nu face decat rau vanatorilor.
Din pacate, vor fi multe probleme din cauza autorizatiilor eliberate. Si spun asta deoarece aceste autorizatii se obtin de catre titularii contractelor de gestiune a faunei cinegetice care au obligatia sa solicite in scris formularele.
Daca in Registrul Asociatiilor Varga apare ca fiind Director, doar el poate solicita formularele.
Cum a putut solicita noul Director formulare daca nu figureaza in Registrul Asociatiilor?
De partea cealalta, se vorbeste de formulare si stampile anulate in instanta.
Asta nu am mai auzit-o pana acum, dar nu spun ca nu exista...
In mod normal, stampila se declara nula si aia e...
Oricum ar fi, daca dumneavoastra aveti decizia cu modificarile din aprilie 2017 inregistrata la Tribunal, o sa aveti castig de cauza in unele procese intentate lui Varga.
Pe de alta parte vor fi probleme in ceea ce priveste eliberarea autorizatiilor de catre noul Director, devreme ce nu are statut de Director in Registrul Asociatiilor.
Din 2017 si pana acum, nu ati solicitat Tribunalului sa trimita modificarile?
Au trecut totusi 2 ani...
AGVPS ce parere are despre situatia asta?
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Avatar utilizator
ventura
Veteran
 
Mesaje: 995
Membru din: 01 Mai 2008, 20:12
Locaţie: Focsani

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde tehărău pe 20 Mar 2019, 16:31

Apreciez ca ne informezi, @dan47. Mai puțin partea aia cu "ce mai tot comentam"... Pai nu pentru asta e forumul, pentru comentarii? Și nu va vaitati ca la voi s-a condus dictatorial? Acum vreți sa nu mai comentam și doar sa luam notițe?
În fine, ce am înțeles pana acum e ca la noi justiția e lentă și se face după ureche. Unii rămân fără pușcă pentru ca împușcă un hoinar și alții emit autorizații de vânătoare fără a avea dreptul.

Colegii din zona Sibiu, din tabără lui Varga nu e nimeni pe forum? Un prieten care e prieten, nu știe nimeni? Chiar ar fi interesant un punct de vedere și din cealaltă parte.

PS. Și la Suceava era scandal, mai are cineva noutăți?
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran
 
Mesaje: 2746
Membru din: 16 Mai 2009, 19:24

Re: Hotii care conduc AJVPS Sibiu si Filiala Medias

Mesajde tehărău pe 12 Iun 2019, 11:42

Vineri 7 iunie, cu ocazia congresului AGVPS, l-am întâlnit pe domnul Varga. Chiar eram curios dacă vine pentru ca anul trecut a lipsit. M-am prezentat ca fiind un om interesat de situația de la Sibiu și ca cunosc evenimentele de pe forum și de la adversarii dumnealui care mi-au cerut inițial sprijinul și în favoarea cărora am intervenit mai ales cu sfatul da a face legal și moral ceea ce fac și nu sub impunsul sentimentelor. Asta ca să respect adevărul și ca să nu îmi reproșeze ca umblu cu descusutul. Ma așteptăm să evite dialogul. N-a fost deloc așa, mi-a povestit cum au decurs lucrurile din punctul dumnealui de vedere, cu lux de amănunte.
E evident ca dacă îi asculți pledoaria, la fel ca și a antevorbitorilor de pe acest topic, înclini să-i dai dreptate.
Ce era însă important și ma face să postez, e ca tocmai câștigase un proces de la care logic ar începe rezolvarea altor procese. Procese care am înțeles ca sunt în număr de vreo 40...
Acum, eu nu trag concluzii pentru ca sunt multe chichițe juridice care vor spune cine câștigă lupta.
Dar nu pot sa nu ma gândesc la câți bani se cheltuie și cât are de suferit vânătorul de rand din zonă. Cred că nu asta e calea de rezolvare a conflictelor în interiorul asociatiilor.
Un prim pas a fost făcut odată cu schimbarea statutelor. Revin la topicul dedicat. Aici urmărim derularea evenimentelor, dacă mai postează cineva.
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran
 
Mesaje: 2746
Membru din: 16 Mai 2009, 19:24

Anterior

Înapoi la Vanatoare discutii generale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori

Publicitate