Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 29 Mar 2024, 07:04

Caprior 2015

Vanatoarea de trofeu sau de selectie la caprior, la dibuit sau la panda, vanatoarea de caprioara iarna la selectie (subiect greu pentru cei care fac selectia!) Un vanat in principal de "trofeu". Discutii libere despre calibre, tehnici de vanatoare la caprior, cele mai bune chematoare de caprior, inceput de sezon versus perioada alergatului, panda la caprior si calitatea trofeelor.

Moderatori: Ghinda, CCM

Re: Caprior 2015

Mesajde Dragan pe 14 Mai 2015, 20:41

Tot in Burgos,amigo? Sau ai trecut pe Siguenza?
Dragan
Membru important
 
Mesaje: 293
Membru din: 20 Dec 2009, 21:55

Re: Caprior 2015

Mesajde Alin3006 pe 15 Mai 2015, 01:52

Subscriu! Cel putin ultimul e spectaculos!
Alin3006
Veteran
 
Mesaje: 6458
Membru din: 26 Sep 2007, 12:35
Locaţie: bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde maryo pe 17 Mai 2015, 12:48

Revin cu un trofeu deosebit vanat de un coleg!!
Imagine
maryo
Membru important
 
Mesaje: 244
Membru din: 17 Apr 2009, 19:33
Locaţie: Spania (Madrid)

Re: Caprior 2015

Mesajde maryo pe 17 Mai 2015, 12:56

Felicitari !

Te rog frumos sa revi cu poze dupa naturalizare...este o minunatie.Daca are net peste 600g atunci probabil nu sunt mai multi de 10 in Lumea asta care au asa ceva...[/quote]


Cand sunt gata trofeele revin cu rezultatele fiecaruia,recordul la caprior aici este cu o greutate de 720g si 229 puct. caut ceva poze si daca gasesc o s-a le pun.
maryo
Membru important
 
Mesaje: 244
Membru din: 17 Apr 2009, 19:33
Locaţie: Spania (Madrid)

Re: Caprior 2015

Mesajde maryo pe 17 Mai 2015, 13:23

maryo scrie:Felicitari !

Te rog frumos sa revi cu poze dupa naturalizare...este o minunatie.Daca are net peste 600g atunci probabil nu sunt mai multi de 10 in Lumea asta care au asa ceva...



Cand sunt gata trofeele revin cu rezultatele fiecaruia,recordul la caprior aici este cu o greutate de 720g si 229 puct. caut ceva poze si daca gasesc o s-a le pun.[/quote]
Ma corectez: era 758 de grame 229puct. si al doilea cu 740g si 215puct.
Nu gasesc poze cu primul dar am gasit una cu cel de pe locul doi si cinci.
Imagine
maryo
Membru important
 
Mesaje: 244
Membru din: 17 Apr 2009, 19:33
Locaţie: Spania (Madrid)

Re: Caprior 2015

Mesajde adisan77ro pe 17 Mai 2015, 15:55

Spectaculos.
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
adisan77ro
Veteran
 
Mesaje: 715
Membru din: 15 Noi 2011, 13:56
Locaţie: Cluj-Napoca

Re: Caprior 2015

Mesajde adisan77ro pe 17 Mai 2015, 16:33

In urma cu 3-4 ani am vazut unul asemanator intr-o zona de munte, pe fondul unde vanez. De atunci il tot urmaresc intrucat nu am reusit sa-l vanez. Iesea doar dupa lasarea noptii, destul de tarziu si in locuri diferite. Anul trecut, intr-o seara la panda,priveam un tap mai tanar, destul de frumos si un mistret care venea printr-o dumbravioara spre capatul satului inspre culturile oamenilor. Am urmarit mistretul pret de mai bine de o ora cum venea incet, f. incet (cativa pasi apoi se oprea si asculta), ptr ca am vrut sa-i vad tot traseul (de unde a aparut, pe unde trece si unde se opreste) intrucat era in zona in care noi facem frecvent panda la mistret. In acea seara fiind deja pe inserat a aparut si acest tap destul de matur, cu un corp mare si un trofeu minunat, care a inceput sa-l "alerge" pe cel care era deja iesit pe teritoriul lui. Atunci l-am avut in luneta (60-70m) insa nu am tras. Am ramas locului privind indelung :shock: atat eu cat si mistretul la actiunea ce se "infiripase" intre cei 2 tapi. Dupa seara respectiva m-am tot gandit cu regret la acel moment ptr ca am ratat ocazia de-a-l vana. Insa atunci nu am simtit impulsul de-a apasa pe tragaci. M-am limitat la a-i privi pe amandoi prin luneta timp indelungat si am savurat pe deplin momentul. Dupa cateva seri l-am vazut in aceeasi dumbravioara, intrand intr-un parau. Eram la maxim 20 metri de el si la cam 150 m de sat. Mi-a fost teama sa trag fiindca ar fi insemnat sa trag inspre sat. Intorcandu-ma spre masina am mers pe o carare care parea facuta de capriori si am gasit si cateva laturi de sarma puse pe cararea pe unde trecea tapul, laturi pe care le-am rupt. Pe semne ca exista localnici care stiu mai multe despre traseul animalelor.De atunci nu l-am mai vazut deloc si tare mi-e teama sa nu fi "incercat" vre-un asemenea lat intins de careva dintre localnici. Data viitoare cand o sa-l mai vad nu mai ezit sa apas pe tragaci, asta daca va mai fi o data viitoare :mrgreen:
Pana atunci ma multumesc cu cele 520 grame pe care le are cel mai dodolot dintre trofeele mele :lol:
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
adisan77ro
Veteran
 
Mesaje: 715
Membru din: 15 Noi 2011, 13:56
Locaţie: Cluj-Napoca

Re: Caprior 2015

Mesajde Ghinda pe 18 Mai 2015, 07:05

Am avut onoarea sa vad rezultatul muncii unora!
Asa ar trebui sa fie in mod normal la noi, dar din pacate nu se poate.
Respect si palaria jos, organizatorului si vanatorilor!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran
 
Mesaje: 7668
Membru din: 14 Dec 2006, 22:35
Locaţie: Bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde biriuck pe 18 Mai 2015, 16:49

Imi facusem deja planurile pentru sezonul de caprior din aceasta vara inainte sa primesc telefonul. Aveam 2 autorizatii platite intr-o zona frumoasa de deal-munte si abia asteptam sa urc dupa printul padurii. Nu era doar vanatoarea cea care ma facea sa stau ca pe ace ci si toata rutina stresanta in care am intrat (multe schimbari in proiectele de la job, proiecte independente, hodoroaga de masina iar face figuri la grupul fata, inmormantari, constructia unui "mare zid chinezesc" in jurul livezii atacate de ciobani, etc).
La telefon "Al Batran" imi zice de o mica iesire la caprior pe un fond indepartat impreuna cu un alt prieten. Nu stau mult pe ganduri si accept.

Ajungem acolo destul de tarziu, animalele deja iesite in teren. Incerc o apropiere de un tap frumusel dar o iau pe o cale gresita si sperii o femela ce alerteaza si masculul. Asta este, ma aleg cu o seara linistita in care observ multi fazani, iepuri iubareti si un mistret de anul trecut. Iesire reusita!
Dimineata urmatoare este similara, numai ca nu vad niciun tap. Vanat mic garla! O fi fost din cauza ca e inca iarba mica si nu se simt ei confortabil in poienita... naiba stie.

Ne odihnim putin la pranz dupa un pranz copios si pornim iar spre seara. Paznicul ma duce la o vale larga de unde puteam supraveghea usor 3 versanti. E inca devreme asa ca ma relaxez urmarind fazanii si iepurii (pe mine ma fascineaza vanatul asta mic, la noi la deal si munte vedem maxim 2-3 iepuri pe sezon si ii salutam cu palaria, unii au si nume :lol: )
Terenul nu-mi placea deloc, fusese incendiat in primavara de vreun cioban pastrator al traditiilor si cotoarele arse pe jumatate faceau zgomot mare sub bocanci. Stiu un mos ce se apropia descult de mistret, eu nu sunt in stare nici prin curte sa merg descult :|
Aud un latrat speriat in stanga mea si decid sa arunc o privire. Intr-o valcea mica vad un tapotei ce pastea si se juca. Cand se apropie vad ca are 2 cepi mici, nici nu ii trec de jumatatea urechilor. Decid sa astept putin, sperand ca iese vreun tap mai de soi ca sa-l alunge. Tot paste linistit pana ajunge la 20 de pasi de mine cand ma vede si o zbugheste facand mare scandal.

Din spatele meu, la aproximativ 400m, ii raspunde un brahnit gros de tap batran. Pe versant vad o pata rosie ce pastea dar ceva nu e in regula, sunetul era mai jos. Il vad greu in coltul unei livezi, e complet gri, corpul robust si isi varsa furia pe un pui ce prun. Ii trimit ceva injuraturi cu gandul la tuica irosita si incep apropierea pe langa o liziera. Ajung usor pana aproape de el si ma asteptam sa il vad dupa ce ajung la maracinii din fata. Surpriza, avansase putin cat am pierdut contactul vizual si ma surprinde fix intre maracini (dobitocul nu s-a asigurat inainte sa faca pasul in fata). Ramanem nemiscati mai bine de un minut, e la aproximativ 70m de mine si ii vad clar trasaturile, asezat frumos pe lat, trofeu frumos, inalt si cu deschidere mare. Dau siguranta armei, apas si acceleratorul cu gand sa incerc o epolare rapida dar... 2 salturi mari si e la adapost!

Ma face de ocara la toata padurea si imi vine sa arunc palaria (dar n-aveam :lol: ) Ma indrept catranit catre pata rosie vazuta initial, credeam ca e capra si o vazusem indreptandu-se spre paduricea din dreapta, sperand sa fie si vreun baiat pe acolo.
Vad insa cum "capra" facea tot felul de cascadorii prin aer si se scarpina la coarne de niste gherghini. Uit instant de tapul mare si incep apropierea de asta mic. Las tocul armei si haina sa fiu mai usor si incerc sa ma misc printre tufe, cat mai acoperit. De la 150m incepe greul, asta pastea pe o coasta lipsita de tufe asa ca incerc sa profit singura tufa mare de maces ce era intre noi ca sa fac un unghi mort. Cand reusesc sa ajung la tufa, nu stiu ce draci ii vin si incepe sa topaie si sa sara ca un manz mult spre dreapta.
Efortul fusese in zadar! Mai aveam maxim 30min de lumina buna in care sa pot trage la distanta asa ca ma tarasc inapoi 30m, ocolesc un mic gurgui si ies deasupra lui. Urmeaza 40-50m de taras pe burta pana la alti maracini. E aproape, cam 50m. Imi trag sufletul un minut si il las sa se intoarca cum trebuie.
Glontul l-a culcat instant, animalul cazand pana intr-un izvor plin de maracini uscati.
Eram fleasca de sudoare! (si plin de capuse dupa cum aveam sa observ ulterior)

tap mic.PNG
Un tap mic
Punctul rosu mic din dreapta curelei este gaura de intrare. La iesire a rupt 2 coaste iar in interior a pulverizat o treime de plaman.

Fiind plin de ganganii (si patit din episoade trecute) am preferat sa-l duc taras 1,5km la deal. Nu-i nimic, oricum sunt gras...
Oase mici de pus pe perete: perlaj slab, subtiri, deschidere mica de tot. Aventura placuta insa :D

Detalii tehnice: Brno vechi de cand bunica in 7x57, gloante S&B soft point de 9grame
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Corruptissima re publica plurimae leges
Avatar utilizator
biriuck
Veteran
 
Mesaje: 2694
Membru din: 05 Oct 2013, 17:49
Locaţie: Brasov/Ploiesti

Re: Caprior 2015

Mesajde Alin3006 pe 18 Mai 2015, 18:16

Bravo domnule! Frumoasa povestea si impuscatura de maestru, mai ales ca a fost pe catare! Felicitari!
Alin3006
Veteran
 
Mesaje: 6458
Membru din: 26 Sep 2007, 12:35
Locaţie: bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde tonif pe 19 Mai 2015, 07:51

felicitari sincere, biriuca !!!!

foarte frumoasa intamplarea, apropiat mult, tras fara optica ... respectele noastre !!!
tonif
Veteran
 
Mesaje: 446
Membru din: 22 Dec 2009, 09:49

Re: Caprior 2015

Mesajde laurul pe 19 Mai 2015, 07:56

Felicitari Biriuck, ai tras bine!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran
 
Mesaje: 3066
Membru din: 27 Ian 2011, 12:05
Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Re: Caprior 2015

Mesajde laurul pe 19 Mai 2015, 08:00

Ramai crucit cand vezi trofeele alea... :shock: ...si nu pot sa ma intreb ce cauta spaniolii la vanatoare de caprior in Romania.
Colegule, poate ne spui si noua cat costa o autorizatie la tine acolo; macar sa stim de ne bagam gheara in gat sau nu...
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran
 
Mesaje: 3066
Membru din: 27 Ian 2011, 12:05
Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Re: Caprior 2015

Mesajde biriuck pe 19 Mai 2015, 08:23

Multumesc de aprecieri.

Uite aici, laure: http://www.huntingspain.com/roe-deer/
— Daily rate: 750€ / hunter —
— Trophy fees: 2.750€ —

Up to 130 CIC points (gold medal)
Over 130 CIC points: trophy fee + 20€ per point

Poate pentru localnici e mai ieftin :roll:
Corruptissima re publica plurimae leges
Avatar utilizator
biriuck
Veteran
 
Mesaje: 2694
Membru din: 05 Oct 2013, 17:49
Locaţie: Brasov/Ploiesti

Re: Caprior 2015

Mesajde acsph pe 19 Mai 2015, 09:13

@biriuck,
Felicitari!Frumoasa poveste!
Muget,deci exist !
acsph
Veteran
 
Mesaje: 689
Membru din: 21 Sep 2012, 10:03
Locaţie: Ploiesti

Re: Caprior 2015

Mesajde maryo pe 19 Mai 2015, 09:56

laurul scrie:Ramai crucit cand vezi trofeele alea... :shock: ...si nu pot sa ma intreb ce cauta spaniolii la vanatoare de caprior in Romania.
Colegule, poate ne spui si noua cat costa o autorizatie la tine acolo; macar sa stim de ne bagam gheara in gat sau nu...

O autorizatie de caprior costa intre 300-1000 euro depinde de zona si calitatea tofeului,dar unde vanez eu dupa cum am mai spus treaba sta altfel, suntem 12 prieteni care am inchiriat un fond de vanatoare si noi gestionam fondul respectiv,noi stabilim cotele de vanat si noi decidem ce si cum.Fondul ne costa 24000 de euro pe an adica 2000 de euro de persoana si avem autorizatii pt. caprior,mistret,cerb,guane la cerb si mistret ect. si dupa cum-l ingrijim asa avem si rezultatele!
maryo
Membru important
 
Mesaje: 244
Membru din: 17 Apr 2009, 19:33
Locaţie: Spania (Madrid)

Re: Caprior 2015

Mesajde Alin3006 pe 19 Mai 2015, 10:00

Bravo voua! Un model demn de urmat!
Alin3006
Veteran
 
Mesaje: 6458
Membru din: 26 Sep 2007, 12:35
Locaţie: bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde vinatorul iscusit pe 19 Mai 2015, 23:06

maryo scrie:
laurul scrie:Ramai crucit cand vezi trofeele alea... :shock: ...si nu pot sa ma intreb ce cauta spaniolii la vanatoare de caprior in Romania.
Colegule, poate ne spui si noua cat costa o autorizatie la tine acolo; macar sa stim de ne bagam gheara in gat sau nu...

O autorizatie de caprior costa intre 300-1000 euro depinde de zona si calitatea tofeului,dar unde vanez eu dupa cum am mai spus treaba sta altfel, suntem 12 prieteni care am inchiriat un fond de vanatoare si noi gestionam fondul respectiv,noi stabilim cotele de vanat si noi decidem ce si cum.Fondul ne costa 24000 de euro pe an adica 2000 de euro de persoana si avem autorizatii pt. caprior,mistret,cerb,guane la cerb si mistret ect. si dupa cum-l ingrijim asa avem si rezultatele!


ce suprafata are fondul vostru? Cat recoltati anual? Te rog sa ne spui...


asta facem si noi! aici la fondul nostru.Am inceput! Dar incercati sa convingeti membrii vanatori de la Ro, ca trebuie sa plateasca cotizatie 2000€....toti vor 200-300€ cotizatie,150€ capriorul si au ptr 2,3 fonduri de vanatoare cu 20.000ha, 6-10țapi,cote de plâns; cum scoti diferenta? Zic sefii Avps-urilor, cu ciocarlia, prepelita....cu italienii, spaniolii,;
ptr coarne asa, țapii au nevoie de calciu sub diverse formule, pe la noi daca baga 2,3 bulgari de sare , care are 60% nisip,zic ca au sare peste tot, asa ca spune ne si cate ore de munca faceti pe fond, cate boabe, cate suculente, etc....invata ne ca noi credem ca stim...dar cred ca suntem departe, si ca , concept si ca mentalitate...
vinatorul iscusit
Veteran
 
Mesaje: 421
Membru din: 02 Mar 2008, 17:18
Locaţie: bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde Zeres Ciprian pe 20 Mai 2015, 06:50

Nu au si greutate pe cat sunt de mari.
Zeres Ciprian
Veteran
 
Mesaje: 410
Membru din: 07 Oct 2008, 16:59

Re: Caprior 2015

Mesajde laurul pe 20 Mai 2015, 07:48

Zeres Ciprian scrie:Nu au si greutate pe cat sunt de mari.

Si in afara de asta sunt si cam decolorati..... :evil:
La fel imi fac si eu curaj, ca vulpea cu strugurii..... :lol: :lol: :lol:
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran
 
Mesaje: 3066
Membru din: 27 Ian 2011, 12:05
Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Re: Caprior 2015

Mesajde maryo pe 20 Mai 2015, 13:44

Avem doua fonduri pe care vanam unul are o suprafata de 4000 de hectare iar celalat 1500 hectare si cotele de vanat sunt: cel de 4000 hectare putem recolta 15 capriori,35 de cerbi si 10 mistreti.
Aparte de asta mai avem 20 de autorizatii pentru ciuta in perioada iulie-august cand produc pagube importate in agricultura. Anul trecut am vanat o singura ciuta si am fost penalizati ca nu am folosit toate autorizatiile la ciuta si am primit mai putine autorizatii la cerb :( dar noi am considerat ca nu este bine s-a vanam 20 de ciute chiar in apropierea sezonului de bocanit,asa ca mai bine renuntam la cateva autorizatii de cerb (si asa nu le folosim pe toate) dar nu vanam ciutele.
Bine inteles ca agricultorilor nu le convine cum procedam si in fiecare an avem discutii pe aceasta tema.
Celalat fond de 1500 de hectare putem recolta 4 capriori un cerb si 10 mistreti.
Iarna avem putin mai mult de munca si trebuie s-a fim atenti s-a nu lipseasca mancarea din hranitori,aceste hranitori majoritatea sun automate si fiecare hranitoare este umpluta cu 90 kg de porumb si grau aparte ca avem un coleg care lucreaza la o brutarie de paine si avem paine din belsug si pentru animale :D si bine inteles ca nu lipsec bulgarii de sare 100% care sunt din belsug pe tot fondul.
Mai avem cateva parcele cu lucerna si floarea soarelui care le punem special pentru animale si nu in ultimul rand avem pregatite adapatori artificiale cu apa asa animalele nu sunt nevoite s-a parcurga kilometri pentru a bea apa.
Si cam asta este :D
maryo
Membru important
 
Mesaje: 244
Membru din: 17 Apr 2009, 19:33
Locaţie: Spania (Madrid)

Re: Caprior 2015

Mesajde the_mav pe 20 Mai 2015, 14:45

maryo scrie:Avem doua fonduri pe care vanam unul are o suprafata de 4000 de hectare iar celalat 1500 hectare si cotele de vanat sunt: cel de 4000 hectare putem recolta 15 capriori,35 de cerbi si 10 mistreti.
Aparte de asta mai avem 20 de autorizatii pentru ciuta in perioada iulie-august cand produc pagube importate in agricultura. Anul trecut am vanat o singura ciuta si am fost penalizati ca nu am folosit toate autorizatiile la ciuta si am primit mai putine autorizatii la cerb :( dar noi am considerat ca nu este bine s-a vanam 20 de ciute chiar in apropierea sezonului de bocanit,asa ca mai bine renuntam la cateva autorizatii de cerb (si asa nu le folosim pe toate) dar nu vanam ciutele.
Bine inteles ca agricultorilor nu le convine cum procedam si in fiecare an avem discutii pe aceasta tema.
Celalat fond de 1500 de hectare putem recolta 4 capriori un cerb si 10 mistreti.
Iarna avem putin mai mult de munca si trebuie s-a fim atenti s-a nu lipseasca mancarea din hranitori,aceste hranitori majoritatea sun automate si fiecare hranitoare este umpluta cu 90 kg de porumb si grau aparte ca avem un coleg care lucreaza la o brutarie de paine si avem paine din belsug si pentru animale :D si bine inteles ca nu lipsec bulgarii de sare 100% care sunt din belsug pe tot fondul.
Mai avem cateva parcele cu lucerna si floarea soarelui care le punem special pentru animale si nu in ultimul rand avem pregatite adapatori artificiale cu apa asa animalele nu sunt nevoite s-a parcurga kilometri pentru a bea apa.
Si cam asta este :D

+strategie (ex. cu licentele de ciute/cerbi) + pasiune.
Felicitari.
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Avatar utilizator
the_mav
Veteran
 
Mesaje: 3348
Membru din: 27 Sep 2005, 10:19
Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Re: Caprior 2015

Mesajde vinatorul iscusit pe 20 Mai 2015, 22:40

Resalut, ce numesti tu adapatori artificiale? avem aceeasi problema in sudul Ro unde nu i apa trei luni din an chiar,patru; azi de exemplu un utilaj a lucrat toata ziua, si termina poimaine sa faca un baraj_dig, care tine apa pluviala pe o vale la marginea padurii de cateva sute de metri.conteaza cand se va umple, dar sunt curios la caldura de la voi , cum faceti?
oricum, bravo voua, ma ambitionez mai mult si mi zic, ca si noi vom reusi!
vinatorul iscusit
Veteran
 
Mesaje: 421
Membru din: 02 Mar 2008, 17:18
Locaţie: bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde Ghinda pe 21 Mai 2015, 07:47

Are Ionel put cu un panou solar cu pompa si temporizator. Pleaca o data sau de doua ori pe zi, merge cat merge si se opreste. In rest se incarca acumulatorul. Si parca zicea ceva de vreo mie de oiuro.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran
 
Mesaje: 7668
Membru din: 14 Dec 2006, 22:35
Locaţie: Bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde laurul pe 21 Mai 2015, 07:50

Ghinda scrie:Are Ionel put cu un panou solar cu pompa si temporizator. Pleaca o data sau de doua ori pe zi, merge cat merge si se opreste. In rest se incarca acumulatorul. Si parca zicea ceva de vreo mie de oiuro.

Numa' ca prin sud dispare mintenas peste noapte.
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran
 
Mesaje: 3066
Membru din: 27 Ian 2011, 12:05
Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Re: Caprior 2015

Mesajde Zeres Ciprian pe 21 Mai 2015, 20:22

Ce greutate au trofeele care ni le-ai aratat? Ca de frumoase sunt, exceptionale.
Zeres Ciprian
Veteran
 
Mesaje: 410
Membru din: 07 Oct 2008, 16:59

Re: Caprior 2015

Mesajde Ionica M pe 15 Iun 2015, 08:37

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ionica M
Membru important
 
Mesaje: 196
Membru din: 08 Ian 2008, 14:16
Locaţie: Pincota

Re: Caprior 2015

Mesajde Alin3006 pe 15 Iun 2015, 09:57

Oho! Felicitari Ionica, am doilea e spectaculos, iar primul o selectie cum scrie la carte! Frumos tabloul! Bravo!
Alin3006
Veteran
 
Mesaje: 6458
Membru din: 26 Sep 2007, 12:35
Locaţie: bucuresti

Re: Caprior 2015

Mesajde laurul pe 15 Iun 2015, 10:22

Avea dreptate Ghinda.... Titular asta , ultimul....
Sper ca a avut timp sa-si lase samanta-n capre!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran
 
Mesaje: 3066
Membru din: 27 Ian 2011, 12:05
Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Re: Caprior 2015

Mesajde adisan77ro pe 15 Iun 2015, 18:46

Felicitari. F.F. frumos. Eu am urmarit aproape 4 ani unul asemanator si pan' la urma cred ca a sfarsit rapus de vre-un lat binevoitor. Asa ca il apreciez cu atat mai mult si mor de nerabdare sa vad trofeul final. Merita o panoplie pe masura :wink: . Bravos
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
adisan77ro
Veteran
 
Mesaje: 715
Membru din: 15 Noi 2011, 13:56
Locaţie: Cluj-Napoca

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare de caprior

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori

Publicitate