Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 
1«6791011
7623 vizualizări
Înainte de a ieşi în teren la vânătoare cu o carabină cu lunetă, fie că este o armă nouă sau o lunetă nouă, fie că am montat recent luneta pe armă, sau pur şi simplu avem o muniţie de serie nouă, este important să verificăm întregul ansamblu. Asta pentru că, odată urcaţi în observator, totul trebuie să funcţioneze perfect, deoarece, aşa cum bine ştim şansa apariţiei vânatului este de regulă unică şi nu este cazul să o ratăm. Iar dacă focurile trase nu ajung acolo unde trebuie, vom regreta, prea tâtziu însă, fiindcă că nu am petrecut timpul necesar în poligonil de tir pentru reglarea echipamentului şi testarea muniţiei pe care o folosim. De a ceea am considerat drept practic…
1456 vizualizări
Această lanternă de mână reprezintă o minune a tehnicii. Faţă de modelul precedent, produce până la 1600 de lumeni* obţinute cu ajutorul unui microcontroller cu tehnologia Smart Light Technology, în combinaţie cu Advanced Focus Systems (AFS) şi X LENS Technology. În total vă oferă 8 funcţii şi 3 programe de iluminare. În funcţie de situaţie, poate fi ales programul potrivit, cu funcţia potrivită. În plus, dumneavoastră decideţi dacă lanterna va funcţiona cu un flux de curent controlat sau nu. Numai dacă aţi folosit această lanternă veţi şti să o apreciaţi în totalitate. Cele şapte LED-uri strălucitoare pot fi focalizate individual prin şapte lentile şi proiectează un cerc luminos deosebit de omogen, cu un contur bine delimitat. În special în…
1931 vizualizări
Raffaello Power BoreRaffaello este un amestec perfect de stil traditional, tehnologie inovatoare, materiale de cea mai bună calitate și atenție extremă la detalii. O bijuterie prețioasă, cu linii elegante, Raffaello este unic și inimitabil făcută pe măsura vânătorilor elevaţi de astăzi.Când eleganţa presupune o formă, ea devine esența încă din faza de proiectare. Timpul trece, Raffaello rămâne..
5622 vizualizări
Design ergonomic și tehnologie de ultimă generațieCu ocazia târgului internațional IWA Outdoor Classics 2014, desfășurat în luna martie la Nuremberg, Germania, manifestare de top în materie de arme de vînătoare și tir sportiv, echipament outdoor și de protecție și apărare, GAMO a prezentat noul model de carabină cu aer comprimat WHISPER IGT.
1540 vizualizări
ZEISS prezintă înlocuitorul pentru lunetele de succes DURALYT. Produsul a fost îmbunătăţit sistematic şi integrat în linia CONQUEST. Pentru o orientare uşoară, acum este echivalentul binocularelor ZEISS CONQUEST HD din linia noastră ZEISS. Ambele produse de succes de la ZEISS urmăresc acelaşi ideal: cu designul lor modern şi tehnologiile de ultimă oră, ele constituie optica perfectă pentru vânătorii cu cerinţe ridicate în privinţa performanţei şi încrederii în produsul respectiv.
6783 vizualizări
REDRINGRedring este unul dintre dispozitivele optice noi, conceput pentru a uşura şi îmbunătăţi controlul şi precizia ochirii şi pentru a creşte procentajul ţintelor lovite cu acurateţe. Dispozitivul este recomandat pentru vânătoarea la vânat mic cu păr sau cu pene, dar şi pentru tirul sportiv în poligon. Fabricat în Suedia, Redring încorporează mai multe funcţii unice, prefecţionând tirul şi permiţând determinarea momentului optim pentru a trage.
19727 vizualizări
                           Puterea de stopare a unui calibru reprezinta capacitatea lui de a... "trinti" un animal lovit, chiar si temporar. Nu e acelasi lucru cu omorirea vinatului. Adica daca 2 calibre au aceeasi traiectorie in animal, unul cu putere de stopare mare va pune animalul jos, iar celalalt mai slab il va lasa sa fuga sub efectul adrenalinei. Si intr-un caz si in celalalt animalul moare de la o lovitura buna, dar in cazul unui calibru cu efect de stopare mare, animaul ramine jos si nu trebuie urmarit. Puterea de stopare devine cu atit mai importanta cu cit animaul e mai dotat cu dinti, ghiare si dorinta de razbunare.
3312 vizualizări
GECO oferă o gamă largă de proiectile ce pot acoperi practic orice situaţie concretă, întâlnită în teren în cadrul partidelor de vânătoare.Toate cartuşele produse de GECO sunt fabricate în Germania şi beneficiază de tot ceea ce înseamnă acurateţe şi precizie în privința proceselor de fabricaţie. Adăugând acestor elemente, calitatea materialelor de fabricaţie a componentelor, alături de soluţiile inovative adoptate în crearea noilor modele de muniţie, este lesne de înţeles motivul pentru care GECO înseamnă calitate.
6566 vizualizări
Munitia RWS ® Există un motiv foarte puternic pentru care cartuşele RWS sunt întotdeauna prima alegere. RWS este singurul producător major de cartuşe de vânătoare, care oferă muniție a caror componente sunt exclusiv din producția proprie. Astfel metodele de fabricație asigură o exactitate dimensională excelentă și finisaje de suprafață fără reproş. Precizia extraordinară și traiectoria optimizată sunt impresionante la aceasta muniţie.
1818 vizualizări
Cel mai nou proiectil în produs de RWS, HIT reprezintând High Impact Technologie. Având calități dovedite şi fiind folosit pentru toată gama de cartușe RWS, HIT are un design cu expandare stabilă, care este o alternativă excelentă pentru proiectilele fără plumb, ce se adresează vânătorilor ce preferă un glonț fără fragmentare.
1«6791011
 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.