Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
1581 vizualizări
destinatar: Presedintele Romaniei, Guvernul Romaniei, MIRA, Parlamentul Romaniei Deoarece, la patru ani de la aparitie, legea 295/2004,promovata in regim de urgenta, in ciuda cosmetizarilor de forma facute prin ordonante de urgenta, isi dovedeste in continuare caracterul greoi, inaplicabil si birocratic, nefacand decat sa puna zeci de piedici birocratice detinatorilor legali de arme, si fara sa aiba vreun efect asupra detinerii ilegale de arme, cat si asupra cresterii infractiunilor cu violenta, noi, detinatorii legali si onesti de arme cerem organelor statului sa modifice in fond aceasta lege, tinand cont si de cerintele societatii civile, dupa cum urmeaza:
12122 vizualizări
H.H. Sheikh Hamed Bin Zayed Al-Nahyan, Ministru al Economiei in Abu Dhabi, un vinator pasionat si detinator al mai multor arme Blaser de diferite modele, a solicitat companiei Blaser o comanda inedita: de a proiecta si executa pt el o arma de o conceptie total diferita de cele existente pina acum pe piata. Dintr-un considerent foarte simplu, pentru un vinator cu calitati superlative in domeniul minuirii armelor, ar prezenta un avantaj extraordinar in anumite situatii existenta unei carabine cu doua tevi, care sa imbine avantajele unui dublu express cu puterea de foc a armelor de tipul lui Blaser R93, fara pereche in ceea ce priveste rapiditatea si usurinta reincarcarii armei.
21184 vizualizări
Cum am promis incerc sa scriu cateva randuri despre ‘armele de foc’ pentru cei foarte incepatori.Asa cum prevede legislatia la noi in vigoare, vanatoarea se poate practica numai cu ‘arme de foc’ din categoria ‘armelor lungi’. Armele de foc sunt acele dispozitive care folosesc o reactie chimica (explozia unei substante sau a unui amestec de substante) pentru a obtine forta necesara propulsarii proiectilului/proiectilelor cu scopul de a at
6647 vizualizări
Vom incepe cu o mica istorie a acestor echipamente:Dispozitivele cu Night Vision au fost inventate in timpul celui de-al doilea razboi mondial, pentru a fi folosite de catre soldatii si pilotii Americani, Britanici si Sovietici. De atunci, tehnologia a evoluat de la dispozitive voluminoase care amplificau lumina de aprox. 1.000 de ori, pana la echipamentele compacte care pot amplifica orice sursa de lumina (inclusiv lumina stelelor slabe) de pana la 50.000 de ori, si ochelari care permit soldatilor sa vada in intuneric complet (cum ar fi in pesteri), prin detectarea diferentelor de caldura.
 
© 2002-2019. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.