Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul (pana pe 15 apr), Vulpea.

-Pasari: Cotofana, Sitarul de padure (pana pe 15 apr).

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Lampi tactice
Trivetorex
STEYR
STEYR
2
14185 vizualizări
Reteta carnati de mistret Ingrediente necesare pentru 3 kg de carnati de mistret: 2 kg de muschi de mistret (recomandam mistret tinar de pina la 100 kg) 1/2 kg slanina de porc domestic cruda 1/2 kg de "scaricica" grasa de porc domestic 3-4 oase garf pentru ciorba 5 capatini de usturoi condimente pentru carnati - dupa gust 2 cani de zeama de varza
5488 vizualizări
Ingrediente - 1 Kg de carne de iepure, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn, o foaie de dafin, 10 boabe de piper, 1/4 l suc de rosii, 25 g de faina, 100 ml vin, 3-4 felii de lamaie, o lingurita mustar, o ramura de cimbru, 1/4 l zeama in care a fost marinata carnea sau apa, sare. Ceapa, rasa prin razatoarea cu gauri mici sau taiata foarte marunt, se caleste in tot untdelemnul, 2 minute, apoi se adauga carnea marinata, ta
9704 vizualizări
Ingrediente: 1,5 kg carne de iepure (pulpe spate), marinata (2 morcovi 1 radacina de patrunjel, 1 telin, 2 cepe, 4 linguri de untdelemn, 1 pahar cu vin, 1 pahar cu apa,, boabe de piper si ienibahar, 2 foi de dafin, sare), 3 linguri de smantana, 1 lingura de faina Mod de preparare: Se prgateste intai marinata din morcovi patrunjel, telina, ceapa taiata solzisori, boabe de piper si ienibahar, dafin, sare, vin si ½ de pahar de apa. Toate legumel
5015 vizualizări
Suntem o colectivitate restrinsa formata din cei mai pasionati vanatori si pescari. Ne-am propus ca secretele noastre de preparare a vanatului si pestelui sa nu ramina eterne si sa impartasim si publicului larg, nobletea si esenta mancarurilor gatite din vanat si peste Retele propuse aici nu au pretentii de absolut in materie de gastronomie, dar se bazeaza pe experienta si testele facute de fiecare din noi, de-a lungul timpu
3804 vizualizări
Cantitati: o jumatate de capatana, 600g soric, 200g ceapa, 100g untura, 200g orez, 600g-1 000 g sange, 5g boia, 5g piper pisat, 3g enibahar pisat, sare. Capatana si soricul se parlesc, se pun in apa calduta si se tin in ea timp de o ora. Dupa aceea se rad cu lama unui cutit, se clatesc si se pun la oparit, pana se formeaza spuma (fara sa se dea in clocot), se scurg si se spala. Se pun din nou la fiert in apa potrivita si cu putin
5752 vizualizări
O reteta de ciorba de peste pescareasca, ca in Delta: - 2-3 kg de peste marunt - caras, biban, avat, platica, rosioara, albitura, samd (cu cit mai variat cu atit mai bine) - maruntaie de la peste mare - cozi, capete, aripioare, ficati, icre, lapti, etc Se pune pestele la fiert (preferabil intr-un ceaun) si se fierbe pina se albeste si devine moale. Acum se adauga legumele astfel: - 3 cartofi taiati in sferturi - 2 cepe taiate julien - 2 morcovi - taiati rondele - 1 telina feliata
15311 vizualizări
Exista zeci de retete de preparare a fazanilor. Va recomandam o reteta simpla, accesibila si deosebit de gustoasa. Pentru aceasta reteta avem nevoie si procedam dupa cum urmeaza: Ingrediente 1 fazan curatat si pastrat la fezandat 2-3 zile. Fazanul se tine la loc uscat, cu curent de aer, temperatura intre 15-18 grade. Pe timpul fezandarii se unge cu bait, f
6398 vizualizări
Ingrediente: Pulpele din fata si din spate si gatul, 1/2 pahar ulei, 5-6 cepe mari, 2 linguri bulion, 5-6 boabe ienibahar, 1 foaie de dafin, 200 g masline, 200 grame ciuperci, 1/2 lingurita zahar, 1 ceasca de vin alb sec, sare. Bait: Se tine carnea intr-un bait, cel putin 24 ore. Baitul e format din apa, ulei de masline, otet acetobalsamic, 2 foi de dafin, boabe de muster, boabe de piper, al
4491 vizualizări
Ingrediente: 4 prepelite, 4 foi de vita, 4 felii de slanina, sare, o lingura unt, 2-3 rosii, 1 pahar vin, o foaie dafin Mod de preparare: Se curata prepelitele. Se sareaza, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita, apoi cu o felie de slanina cat mai subtire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leaga cu ata. Se pun intr-o cratita c
12254 vizualizări
Nu e chiar simplu sa pregatesti un fazan, daca vrei sa aiba gust si carnea sa fie frageda...dureaza! Sa o luam pe rand: fezandarea dureaza trei zile (dupa carte) si consta in eviscerarea (curatarea de intestine) fara sa-l jumulesti de pene, uscarea in interior cu faina de malai, pesmet, sau taratze. Dupa aceasta operatiune nu se spala, se atarna " la vant " 2-3 zile. Acum fiind f. frig afara se prefera o
2
 
© 2002-2014. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.