Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul (din 15 mai), Vulpea.

-Pasari: Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
Gastronomie pentru vanatori si pescari
7533 vizualizări

Suntem o colectivitate restrinsa formata din cei mai pasionati vanatori si pescari. Ne-am propus ca secretele noastre de preparare a vanatului si pestelui sa nu ramina eterne si sa impartasim si publicului larg, nobletea si esenta mancarurilor gatite din vanat si peste
Retele propuse aici nu au pretentii de absolut in materie de gastronomie, dar se bazeaza pe experienta si testele facute de fiecare din noi, de-a lungul timpului, fiecare reteta avind succesul ei absolut, intr-o anumita perioada de timp.
Nu suntem bucatari de meserie, dar dorim sa va impartasim experiente noi sau clasice, de care noi ne-am bucurat ani de zile, de multe ori in deplin anonimat!
Nu va ramine decit sa ne urmati sau sa ne criticati! Noi nu dorim decit sa va bucuram si sa va imbogatim portofoliul gastronomic!
In partea stinga a ecranului se deschid linkurile catre retele propuse si va rugam ca printr-un simplu click pe linkul respectiv, sa le cititi si sa le apreciati valoarea!

Vizitati sectiunea "Retete de bucatarie" a forumului nostru, pentru a descoperi alte minuni gastronomice!

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.