Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu pana pe 15 dec), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel), Cerbul lopatar (Femela, vitel si mascul de selectie pana pe 15 dec), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul(pana pe 15 dec), Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Lampi tactice
Trivetorex
STEYR
articolevanatoare.ro
Fazan la cuptor
16712 vizualizări
Exista zeci de retete de preparare a fazanilor. Va recomandam o reteta simpla, accesibila si deosebit de gustoasa.
Pentru aceasta reteta avem nevoie si procedam dupa cum urmeaza:

Ingrediente

1 fazan curatat si pastrat la fezandat 2-3 zile.
Fazanul se tine la loc uscat, cu curent de aer, temperatura intre 15-18 grade.
Pe timpul fezandarii se unge cu bait, format din otet, ulei de masline,foi de dafin, piper alb, sare, condimente la alegere.
Se inveleste pasarea in felii subtiri de slanina sau jambon

Mod de preparare


Fazanul impreuna cu feliile de jambon sau slanina se pun la cuptor odata cu zeama in care a stat la fezadnat.
Adaugam 2 linguri de miere in zeama de fierbere.
Se adauga catre sfarsit putin vin alb, sec.
Se stropeste mereu cu sosul din tava pina fazanul isi formeaza o crusta aurie.
Timp de coacere - cca 45 minute
Se serveste cu piure de cartofi si castane si un pahar de vin alb, sec si rece.
 
© 2002-2014. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.