Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul (pana pe 15 apr), Vulpea.

-Pasari: Cotofana, Sitarul de padure (pana pe 15 apr).

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Lampi tactice
Trivetorex
STEYR
STEYR
Fazan la cuptor
15349 vizualizări
Exista zeci de retete de preparare a fazanilor. Va recomandam o reteta simpla, accesibila si deosebit de gustoasa.
Pentru aceasta reteta avem nevoie si procedam dupa cum urmeaza:

Ingrediente

1 fazan curatat si pastrat la fezandat 2-3 zile.
Fazanul se tine la loc uscat, cu curent de aer, temperatura intre 15-18 grade.
Pe timpul fezandarii se unge cu bait, format din otet, ulei de masline,foi de dafin, piper alb, sare, condimente la alegere.
Se inveleste pasarea in felii subtiri de slanina sau jambon

Mod de preparare


Fazanul impreuna cu feliile de jambon sau slanina se pun la cuptor odata cu zeama in care a stat la fezadnat.
Adaugam 2 linguri de miere in zeama de fierbere.
Se adauga catre sfarsit putin vin alb, sec.
Se stropeste mereu cu sosul din tava pina fazanul isi formeaza o crusta aurie.
Timp de coacere - cca 45 minute
Se serveste cu piure de cartofi si castane si un pahar de vin alb, sec si rece.
 
© 2002-2014. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.