Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela, Cerbul comun (femela si vitel), Cerbul lopatar(femela si vitel), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara (pana pe 20 ian), Garlita mare (pana pe 20 ian), Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Lampi tactice
Trivetorex
STEYR
Prepelite inabusite
5438 vizualizări

Ingrediente:
4 prepelite, 4 foi de vita, 4 felii de slanina, sare, o lingura unt, 2-3 rosii, 1 pahar vin, o foaie dafin

Mod de preparare:
Se curata prepelitele. Se sareaza, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita, apoi cu o felie de slanina cat mai subtire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leaga cu ata. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt, in care s-a prajit mai intai o ceapa tocata.
Se adauga 2 rosii tocate marunt, un pahar de vin alb sec si o foaie de dafin
Se acopera si se lasa 15 - 20 minute sa fiarba inabusit in sos scazut. Se pun repede pe o farfurie si se strecoara sosul deasupra.
Se servesc cu paine alba proaspata si cu un pahar de vin alb si sec.

 
© 2002-2017. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.