Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 
Fazan american
4605 vizualizări
O reteta pentru familie, dar fara pretentii festive!

Ingredientele sunt urmatoarele: 1 fazan, 1/4 cani faina, un pachet unt, o ceapa maruntita, o tulpina telina, o cana de supa de pui, o cana frisca (nu smantana) - evident nebatuta, condimentul preferat (de la Vegeta la orice iti place), 2 linguri de sherry, 1/2 lingura sare, 1/2 lingura piper, 2 cani de orez fiert (aburit). De preferat un orez cu bob lung, in nici un caz orez de pilaf.

Modul de preparare - este urmatorul: Se imparte fazanul in 4 bucati egale si se da prin faina.
Se topeste untul in tigaie si rumeneste fiecare bucata, usor pe fiecare parte. Este recomandat ca la rumenire bucatile sa fie intoarse o singura data de pe o parte pe alta.
Dupa rumenire se adauga ceapa si celelalte 7 ingrediente si de da la cuptor 175 grade C cam o ora si jumatate, sau pana cand e gata....
Se scot bucatile de fazan si se tin la cald. Ce a ramas in tigaie se reduce intr-un sos, la foc mic si se serveste deasupra fripturii.

Reteta furnizata de Eltorro (USA) - membru al Forumului nostru
Pentru alte retete vizitati FORUM - RETETE GASTRONOMICE

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.