Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu pana pe 15 dec), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel), Cerbul lopatar (Femela, vitel si mascul de selectie pana pe 15 dec), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul(pana pe 15 dec), Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Fazan american
4506 vizualizări
O reteta pentru familie, dar fara pretentii festive!

Ingredientele sunt urmatoarele: 1 fazan, 1/4 cani faina, un pachet unt, o ceapa maruntita, o tulpina telina, o cana de supa de pui, o cana frisca (nu smantana) - evident nebatuta, condimentul preferat (de la Vegeta la orice iti place), 2 linguri de sherry, 1/2 lingura sare, 1/2 lingura piper, 2 cani de orez fiert (aburit). De preferat un orez cu bob lung, in nici un caz orez de pilaf.

Modul de preparare - este urmatorul: Se imparte fazanul in 4 bucati egale si se da prin faina.
Se topeste untul in tigaie si rumeneste fiecare bucata, usor pe fiecare parte. Este recomandat ca la rumenire bucatile sa fie intoarse o singura data de pe o parte pe alta.
Dupa rumenire se adauga ceapa si celelalte 7 ingrediente si de da la cuptor 175 grade C cam o ora si jumatate, sau pana cand e gata....
Se scot bucatile de fazan si se tin la cald. Ce a ramas in tigaie se reduce intr-un sos, la foc mic si se serveste deasupra fripturii.

Reteta furnizata de Eltorro (USA) - membru al Forumului nostru
Pentru alte retete vizitati FORUM - RETETE GASTRONOMICE

 
© 2002-2019. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.