Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu ), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel, si de trofeu pana pe 15 noiembrie), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela, vitel si de trofeu), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Iepure cu sos vanatoresc
12789 vizualizări
Ingrediente: 1,5 kg carne de iepure (pulpe spate), marinata (2 morcovi 1 radacina de patrunjel, 1 telin, 2 cepe, 4 linguri de untdelemn, 1 pahar cu vin, 1 pahar cu apa,, boabe de piper si ienibahar, 2 foi de dafin, sare), 3 linguri de smantana, 1 lingura de faina

Mod de preparare: Se prgateste intai marinata din morcovi patrunjel, telina, ceapa taiata solzisori, boabe de piper si ienibahar, dafin, sare, vin si ½ de pahar de apa. Toate legumele taiate feliute subtiri se pun imreuna cu mirodeniile, vinul si apa la fiert. Dupa 2-3 clocote, marinata se toarna fierbinte peste carnea de iepure. Se lasa 1-2 zile in acest bait

Apoi se scoate carnea, se spala si se pune intr-o cratita cu untdelemn incins, se intoarce pe ambele parti, dupa care se acopera cu legumele din marinata, se lasa sa fiarba inabusit si se adauga di marinata putin cate putin pana se inmoaie carnea.
Se preasara faina, se amesteca, dupa care se adauga smantana. Se mai fierbe 2-3 clocote, se da deoparte si se serveste.
Sugestie - se serveste cu vin alb sec si rece.
Timp de preparare - 1 ora
 
© 2002-2017. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.