Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu ), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel, si de trofeu pana pe 15 noiembrie), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela, vitel si de trofeu), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Carnati de mistret
21981 vizualizări

Reteta carnati de mistret

Ingrediente necesare pentru 3 kg de carnati de mistret:

  • 2 kg de muschi de mistret (recomandam mistret tinar de pina la 100 kg)
  • 1/2 kg slanina de porc domestic cruda
  • 1/2 kg de "scaricica" grasa de porc domestic
  • 3-4 oase garf pentru ciorba
  • 5 capatini de usturoi
  • condimente pentru carnati - dupa gust
  • 2 cani de zeama de varza
  • Se fierb oasele garf impreuna cu zeama de usturoi si zeama de varza pana carnea se desprinde de pe oase
    Se raceste fiertura si in timpul asta dam prin masina de tocat toata carnea disponibila.
    Se mai curata 2 catei de usturoi sise prepara un mujdei la care se adauga 1 linguritza de bicarbonat de sodiu
    Se potriveste carnea din sare si piper si se ia la framintat adaugind treptat mujdeiul si zeama de oase. Cind pasta se desface de pe maini foarte usor, pasta de carnati este gata
    Se lasa peste noapte la frigider, la macerat si dimineata se umplu matele de porc cu tocatura
    Se pastreaza peste noapte in bucatarie ca se scurga si apoi se dau la vint pentru 2-3 zile - cu grija sa nu inghete!
    Se pot consuma ca atare, prajiti sau daca se dau la fum de lemn tare pentru 2-3 zile se pot pastra pentru vint si pentru consum uscat.

    Pofta buna!

     
    © 2002-2017. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
    exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
    Design by Brand Factory.