Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 
Ciulama de gugustiuc
8824 vizualizări


Ingrediente - Gugustiuci - 5 buc, ceapa 100 g, morcovi 100 g, telina 100 g, margarina 100 g, unt 50 g, faina 200 g, piper, sare

Mod de preparare
Gugustiucii se curata, li se rasucesc aripile in sus dupa gat, iar picioarele se introduc in taietura prin care s-au scos intestinele. Se pun la fiert in apa cu sare, in care s-a pus ceapa si zarzavatul pentru supa.
Indata ce a dat in fiert, se spumeaza cat este necesar. Dupa ce au fiert, se scot gugustiucii din supa si se strecoara supa. Din margarina, faina si supa se pregateste un sos, care se lasa sa fiarba 15 min. si se potriveste gustul cu piper si sare.
Gugustiucii se taie in doua, se acopera cu sos si se stropesc cu unt topit. Se mananca cu mamaliguta calda

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.