Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Carabina dublu express R93 DUO Hamed
13085 vizualizări

H.H. Sheikh Hamed Bin Zayed Al-Nahyan, Ministru al Economiei in Abu Dhabi, un vinator pasionat si detinator al mai multor arme Blaser de diferite modele, a solicitat companiei Blaser o comanda inedita: de a proiecta si executa pt el o arma de o conceptie total diferita de cele existente pina acum pe piata.

Dintr-un considerent foarte simplu, pentru un vinator cu calitati superlative in domeniul minuirii armelor, ar prezenta un avantaj extraordinar in anumite situatii existenta unei carabine cu doua tevi, care sa imbine avantajele unui dublu express cu puterea de foc a armelor de tipul lui Blaser R93, fara pereche in ceea ce priveste rapiditatea si usurinta reincarcarii armei.

Dupa prezentarea acestei dorinte personale constructorilor de la Blaser a inceput o colaborare foarte strinsa care a avut un rezultat nemaipomenit pe piata si in lumea constructorilor de armament. Asa s-a nascut R 93 Duo „Mod. Hamed“, o arma cu doua tevi identice juxtapuse, mostenind toate avantajele cunoscute ale unui R93. Incarcarea armei se face in mod identic cu R93, dar introducind doua cartuse simultan in cele doua tevi, in camera cartusului a fiecarei tevi in parte. In cele doua incarcatoare se pot introduce 6 cartuse, iar direct in camera cartusului inca doua suplimentar. Deci o putere de foc impresionanta, de opt focuri, ce pot fi trase rapid in serii de cate doua.


Seicul Hamed
Arma personala a seicului Hamed, un R 93 Duo „Mod. Hamed“ cu totul si totul deosebit, poate fi admirata in pozele atasate. (Este cea cu lemnul inchis la culoare si gravurile pe gri inchis.)

In Romania se pare ca Ion Tiriac ar fi posesorul unei astfel de „minuni“. Sau poate e doar un zvon.
VEZI AICI ALTE ARME DEOSEBITE, FACUTE LA COMANDA https://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=73&t=5032


 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.