Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu pana pe 15 dec), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel), Cerbul lopatar (Femela, vitel si mascul de selectie pana pe 15 dec), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul(pana pe 15 dec), Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Binoclul Bushnell Legacy WP
1337 vizualizări


Legacy WP Binocular
Pentru pasionatii activitatilor în aer liber seria Legacy ® WP este ceea ce se denumeste intr-un cuvant idealul. Cu un nivel de cost rezonabil dar performanţe optice de invidiat. Toate modelele sunt dotate cu optica acoperite multistrat şi prisme BaK-4 pentru o transmisie optima a luminii şi claritate excepţională a imaginii. Aceast model, cu linii solide, bine-rotunjite a fost creat cu un singur scop – de a te invita in mijlocul naturii.

Caracteristici

* Sistem de prisme Bak-4
* optica acoperita multi-strat
* 100% rezistent la apă / aburire (modelul VB.121225 este rezistent la intemperii)
* unghi larg de vizualizare (65 de grade, cu excepţia celor cu zoom)
* acoperit cu cauciuc anti-derapant
* Focalizare centrala
* Distanta marita intre ocular si ochi

Modele disponibile:

 
© 2002-2019. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.