Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu pana pe 15 dec), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel), Cerbul lopatar (Femela, vitel si mascul de selectie pana pe 15 dec), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul(pana pe 15 dec), Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
Browning Maral - In Romania prin Arrow International
4538 vizualizări

Experiența de necontestat în fabricarea armelor de vânătoare a facut posibila noua inovatie BROWNING ® în domeniul carabinelor „straight-pull action”: Browning Maral.
O adevărată revoluţie tehnică: sistemul rapid de încărcare oferă viteză incomparabilă și confort fără precedent la tragere.
BROWNING ® combină această tehnologie nouă, cu toată experiența de care dispune în fabricarea ţevilor şi a capului închizător cu cele 7 fante de înzăvorâre, care echipează deja peste un milion de carabine în întreaga lume.

Browning Maral, de 3 ori mai eficient:

- mai sigur: spre deosebire de alte carabine straight- pull action, capul închizător BROWNING ® cu cele 7 fante de înzăvorâre, si-a dovedit valoarea mai bine de 40 de ani si este renumit pentru robustețe este o garantie a protectiei si sigurantei absolute in caz de suprapresiune. Combinat cu sistemul de siguranţare Hand Cocking garantează siguranță și precizie.

- mai rapid datorită sistemului de reîncărcare Quick Reloading System. Sunt eliminate mişcările suplimentare la acţionarea capului închizător ceea ce duce la timp câștigat, permiţând concentrarea mai mult pe ţintă. Miscarea liniara, precum si forta constanta necesara pentru punerea in miscarea a sistemului de reîncărcare rapidă (patentat), oferă siguranță maximă, viteza și eficiență.

- mai ergonomic - spre deosebire de o carabină tradițională “straight-pull action”, Maral oferă ergonomie excepțională și confort datorita miscarii liniare scurte, ceea ce duce la o stabilitate foarte buna.

 
© 2002-2019. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.