Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
 
 
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Mistretul, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Prepelita (de la 15 aug.), Stancuta.

 
 
Publicitate
 
 
 
Browning Maral - In Romania prin Arrow International
4729 vizualizări

Experiența de necontestat în fabricarea armelor de vânătoare a facut posibila noua inovatie BROWNING ® în domeniul carabinelor „straight-pull action”: Browning Maral.
O adevărată revoluţie tehnică: sistemul rapid de încărcare oferă viteză incomparabilă și confort fără precedent la tragere.
BROWNING ® combină această tehnologie nouă, cu toată experiența de care dispune în fabricarea ţevilor şi a capului închizător cu cele 7 fante de înzăvorâre, care echipează deja peste un milion de carabine în întreaga lume.

Browning Maral, de 3 ori mai eficient:

- mai sigur: spre deosebire de alte carabine straight- pull action, capul închizător BROWNING ® cu cele 7 fante de înzăvorâre, si-a dovedit valoarea mai bine de 40 de ani si este renumit pentru robustețe este o garantie a protectiei si sigurantei absolute in caz de suprapresiune. Combinat cu sistemul de siguranţare Hand Cocking garantează siguranță și precizie.

- mai rapid datorită sistemului de reîncărcare Quick Reloading System. Sunt eliminate mişcările suplimentare la acţionarea capului închizător ceea ce duce la timp câștigat, permiţând concentrarea mai mult pe ţintă. Miscarea liniara, precum si forta constanta necesara pentru punerea in miscarea a sistemului de reîncărcare rapidă (patentat), oferă siguranță maximă, viteza și eficiență.

- mai ergonomic - spre deosebire de o carabină tradițională “straight-pull action”, Maral oferă ergonomie excepțională și confort datorita miscarii liniare scurte, ceea ce duce la o stabilitate foarte buna.

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.