Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela(pana pe 15 feb), Cerbul comun (femela si vitel pana pe 15 feb), Cerbul lopatar(femela si vitel pana pe 15 feb), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Jderul, Mistretul (pana pe 15 feb), Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta (pana pe 15 feb), Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Meteo
 
 
Publicitate
 
  easylight.ro
 
FEHOVA - ARME, PESCUIT ȘI VÂNĂTOARE. EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ ÎN CENTRUL EXPOZIȚIONAL HUNGEXPO DIN BUDAPESTA
2621 vizualizări

18-21 februarie 2016.

 

Vă invităm și pe Dumneavoastră, împreună cu familia și prietenii, cu colegii, la cea mai mare și mai pitorească expoziție destinată vânătorilor, pescarilor și iubitorilor naturii din Bazinul Carpatic!

 

Cei mai importanți jucători din domeniul pescuitului și al vânătorii, toți într-o locație. Vizitați-ne și Dumneavoastră!

 

FeHoVa 2016

FeHoVA

Evenimente concomitente,
care pot fi vizitate cu biletul FeHoVa:

25. Budapest Boat Show

V. FEHOVA-MEOE Winterdogshow - expoziție
internațională canină

 

Prezentare și concurs de tir cu arcul

 

 

FeHoVA FeHoVA

 

 

 

 

Posibilitate de achiziție cu reducere a biletelor, pe pagina web a expoziției!

 

Membrii asociațiilor de vânători, pescari și ai ocolurilor silvice au posibilitatea de a achiziționa bilete de grup la preț redus. Cupoanele pentru aceste bilete de grup se pot găsi pe pagina web a expoziției.

 

 

Informații detaliate: www.fehova.hu

 
© 2002-2018. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.