Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Pescuit in Canada
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Pescuit in CanadaDe ceva ani ma gindeam sa merg in Canada in Vacanta. Si uite ca o venit pandemia si am tot aminat plecarea, asa ca anul asta am avut noroc si am ajuns.
Re: Pescuit in CanadaLa stiuca pe lacul de linga cabana.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Pescuit in CanadaLa Somon pe lacul Ontario
Re: Pescuit in CanadaUn Exemplar de 12kg
Re: Pescuit in CanadaAsta e toata captura. 20 de bucati.
Re: Pescuit in CanadaPoze pe lac.
Re: Pescuit in CanadaO plimbare de dimineata.
Re: Pescuit in CanadaFelicitari ! , si la mai multi / multe . Ceva poc , poc ? Intreb , sunt tare curios din fire .Multam fain , Vasile Neagu
Re: Pescuit in CanadaMultumesc. Vinatoarea inca nu o inceput, abia in 15 Sep. incepe sezonul.
Re: Pescuit in CanadaVisul multor pescari. Superb! Felicitări!
Re: Pescuit in Canada
Multumesc. Da am facut la gratar, foarte bun.
E nu sunt mare Pescar, dar asta ma dat pe spate. Asa ceva am vazut doar pe Discovery.
Re: Pescuit in CanadaCaptura de azi dimineata, prietenul meu o prins. Eu am stat la cabana cu ceva tuica.
![]() ![]() ![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Pescuit in CanadaExcelente peisaje!
Si pestii prinsi, iar cabana este superba. Liniste si relaxare. Vacanta placuta.
Re: Pescuit in CanadaMultumesc. Cabana inca nu-i gata, mai are una alta de facut, dar poti locui fara probleme. Are apa calda, dus, wc, frigider si bucatarie.
Dar baietii sunt silitori si o termina usor usor. Daca da Domnul sanatate, la anul in toamna voi reveni pentru vinatoare la Elan.
Re: Pescuit in CanadaStiuca proaspata pe gratar.
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Pescuit in CanadaMultam!
Re: Pescuit in CanadaMergea un tartar din somonul ăla proaspăt scos din apă
![]() ![]() 12, 16, 9mm, .30-06
Am facut doar la gratar, dar avem timp. Mai stau o saptamina aici poate o sa fac un Tartar. Maine facem gratar de Elan.
22 mesaje • Pagina 1 din 1