Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
camera mistreti liveModeratori: adrian_ppp, popaliviu
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: camera mistreti livefoarte tare...mi a captat toata atentia...numai acolo ma uit..ma simt de parca eu as fi acolo... ..pe ce fond se afla?
Re: camera mistreti liveuauuu au venit porcii....
Re: camera mistreti liveThe streaming cam is situated in the Alam-Pedja Nature Reserve in Estonia. They are fed in winter by the local hunters. Roe deer also visit the site and numerous birds including eagles in the day time....
Re: camera mistreti liveAzi se auzeau vreo trei drujbe cum taiau la greu.
Ca banuiesc ca nu erau motociclete.
Re: camera mistreti livespre seara am auzit acolo la ei niste caini latrind si dupa cam la 1 minut au aparut porcii cred ca e in apropierea unui drum .....se auzeau si masini mergind
Re: camera mistreti liveieri seara... Pușca este doar un instrument.
Adevărata armă este cel care o utilizează.
Re: camera mistreti liveAceasta camera a functionat si azi toamna intr-o vreme , imi dau seama dupa pozitia unde filmeaza si pe la ameaza o intrerupe cand aduce hrana...
Re: camera mistreti liveChiar este pe bune???
Tocmai ce ma uit cum se hranesc si parca nu-mi vine sa cred ca-i live. Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: camera mistreti livecred ca este o singura ciurda de mistreti am numarat de fiecare data 10 buc ..a-ti vazut careva mai multi ?
Re: camera mistreti liveAcum sunt 11...
12 mesaje • Pagina 1 din 1