| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Chat vinatorul.roModerator: popaliviu
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Chat vinatorul.roSalutari intregii comunitati!
Ma gandeam azi cat de util ar fi un chat pe site-ul asta... cautam niste raspunsuri la cateva intrebari si intamplator am vazut ca mai era conectat cineva care ma putea lumina pe loc fara sa trimit mp si sa astept raspuns care putea veni si dua cateva zile, iar cum noi traim in secolul vitezei, chat-ul ar fi o solutie rapida in rezolvarea problemelor de acest fel si nu numai. Acum nu ma prea pricep eu la treburile astea si in consecinta nu stiu exact ce implica din partea administratorului si nu numai. Cum suna?
Re: Chat vinatorul.roSuna bine!
Eu am propus acu' vreo 5 ani. La un moment dat a fost si chat, dar sa stii ca nu prea era mare agitatie pe chat. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Chat vinatorul.roSe mai schimba vremurile!
Chat-ul cred ca ar fi util,eu sunt pentru.
Re: Chat vinatorul.roSalutare colegi de arme!
Am citit initiativa colegului nostru si cred ca este una justificata.Ca incepator simt nevoia uneori sa primesc cate un raspuns instant ,iar pe un chat sansele cresc.Sunt sigur ca ar prinde la ,,public ,,Salutare si numai bine! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Chat vinatorul.roPentru. Oricum, nu strica! Va fi un pas inainte, nu inapoi.
Alin - SV "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Re: Chat vinatorul.roA functionat si chat-ul o vreme, nu prea se baga lumea. Erau si utilizatori mai putini, acum cred ca ar fi binevenit, mai sunt si din astia cu insomnii care ar chat-uii toate noaptea.
Daca se introduce aceasta optiune, trebuie sa se revina si la sistemul vechi, adica afisarea utilizatorilor inregistrati in ultimile 5 minute, nu cum este acum cu 120 de minute, ca sa para mai multi. Nu de alta dar iti apare un utilizator logat, si el poate sa fi iesit de o ora. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Chat vinatorul.rosustin ideea, insa sa fie cumva inegrat in pagina, gen cum este cel de pe facebook. Daca nu e posibil asa acceptam si variante mai simple.
Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Chat vinatorul.roFoarte buna ideea. Nu e neaparat nevoie ca chat-ul sa fie non-stop plin pentru a functiona in continuare. Cine se logheaza pe forum, se logheaza automat si pe chat. Cine are de intrebat ceva, intreaba, iar cei ce sunt logati si vad intrebarea, raspund. Eventual se poate pune si functia de PM in interiorul chat-ului.
Focu' si piesa.
Байкал ИЖ 54
Re: Chat vinatorul.rosalutare la toata lumea, si eu sunt pentru
Re: Chat vinatorul.robuna ziua,
pentru chat sunt si eu MP153/12/89 Syntetic , Ij 58/12/70, AC Gamo5.5, Savage AxisII 30-06
Re: Chat vinatorul.roAr fi bun pentru cei care nu au sonm si pentru cazuri urgente insa total nerecomandat pentru incepatori care, in loc sa rasfoiasca paginile forumului, ar bombarda chatul cu intrebari la care cu siguranta au deja un raspuns.
Eu sunt PENTRU (am insomnii)
Re: Chat vinatorul.roCu toata stima pentru colegii care au zis ca e bun, eu imi exprim convingerea ca e contra productiv pentru ideia de forum. Sa ma explic: inreaba omul ceva si intra "on line" meseriasu' si-l lamureste. Pe ala. Poate si pe alti vreo doi chibiti. Da pe mine, cel care am aceeiasi dilema? Vorbesc din proprie experienta: eu tot mai citesc topicuri vechi de ani si ma minunez cate nu stiu... Si mai e ceva: greutarea si seriozitatea site-ului sunt date tocmai de articole durabile in timp prin consistenta lor. Iar acestea se cam dilueaza in acest caz. Pentru ca cunoscatorul, dornic de a fi de ajutor ar raspunde pe Chat dar nu ar mai avea timpul necesar pentru a sintetiza informatia la topic-ul dedicat si implicit o parte din zicerile importante s-ar pierde.
Cred ca forma actuala si un pic de ingaduinta din partea moderatorului (si sa nu ne pangem, ea exista si in prezent), poate lasa forumul in forma actuala si noi o mai putem lua pe aratura cu discutia, dar aceasta ramane sub un titlu. Tot un chat iese, mai da cu matura moderatorul din cand in cand (ca daia e scris colorat) si daca ai comis-o si ai scris ceva pentru posteritate, ramane. PS. E doar o opinie. Alte argumente nu am. Nu intru in polemica pe aceasta tema.
Re: Chat vinatorul.ro
Sustin cu toata convingerea aceasta idee. Cu siguranta si msj meu era cam la fel, dar m-ati scutit... Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
100% de acord. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Chat vinatorul.roAm desfiintat chat-ul din doua motive:
1. Fix ce a explicat teherau mai sus, intr-adevar este contraproductiv si scade valoarea unui forum. 2. De cate ori se imbata Ursus, scria la infinit pe chat ¨Cu ce m-am ales in viata¨... Desigur, al doilea motiv e o gluma, si sunt convins ca Horica o s-o guste la fel ca noi. Al doilea motiv - real- este ca acel chat incarca foarte mult sistemul si cadea site-ul des din cauza lui, dat fiind ca necesita multe resurse. Initial pare o idee buna, insa pe termen lung se dovedeste neproductiva.
Am inteles, ma gandeam ca necesita destule resurse de ordin informatic. D-voastra in calitate de administratori si moderatori cu siguranta stiti mai bine cum sta treaba. In rest vinatorul.ro este PERFECT! Nimic de reprosat! Informatii utile si de caliate, membrii, in marea lor masura, la fel, anunturi de toate felurile, povesti, experiente ... La mine nu trece zi fara sa-l frunzaresc putin, exceptie facand momentele cand nu am acces la internet. BRAVO!
Re: Chat vinatorul.roChat-ul cred ca s-ar putea dezvolta in detrimentul forumului...poate si al forumistilor!
Puteti sa ma considerati un mos conservator(sau nu!),dar apreciez mai mult documentarea mai serioasa decat cea din carticele gen "Cine stie,raspunde!" ori,intr-o oarecare proportie,situatiile ar prezenta similitudini - nou venitii ar fi tentati la "una scurta" pe chat(ce naiba am scris?) decat sa se documenteze mai serios de pe forum si nu cred ca e un castig real...dimpotriva! In plus,"bombardamentul" de pe chat ar putea sa diminueze interventiile pe forum...in cele din urma,mai importante! Avem la dispozitie Mesageria Personala...aici as indrazni o propunere - nu obisnuiesc sa ma autentific decat cand vreau sa scriu ceva pe forum,ocazie cu care observ ca am MP - daca s-ar putea opera o modificare,adica sa pot fi avertizat ca am mesaje personale si fara sa ma autentific, sa pot observa acest lucru de fiecare data cand vizitez forumul pentru a putea raspunde in timp util ar fi,din punctul meu de vedere,foarte bine!
Re: Chat vinatorul.roSunt multe modificari si idei care ne vin, problema este ca platforma e destul de ¨batuta in cuie¨, ar costa enorm de mult timp- si bani- ca sa faci unele modificari care par destul de simple. Cei care au scos in piata acest PHP au o armata de programatori si scot o versiune noua odata la cativa ani, insa modificarile sunt relativ mici. Comparatia cu facebook e pur utopica, acolo vorbim de o platforma sociala care valoreaza cateva miliarde zdravene de dolari...
Si ce, ai vreo problema?
Re: Chat vinatorul.roDati-i numa' drumul la chat. Al dracu' sa fiu daca nu schimb repertoriul, Doamne-iarta-ma, ca e saptamana Mare!
Ca de exemplu, una " hard " ! http://www.youtube.com/watch?v=S35vTJR6UlQ MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Chat vinatorul.roNeah, nu merge. Trebuie o melodie mai de spirit,si o voce de aur, ca de exemplu asta: http://www.youtube.com/watch?v=PJgBITZ_p0k Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Ursac, stii ca te sustin. Cu muzica.
Re: Chat vinatorul.roAdi draga, e prea tarziu! S-a votat: " fara chat ".
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|