Profu si invatzaceii!

Numai bine.
Zone de observatii de pe alte continenteModerator: romaniac
93 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zone de observatii de pe alte continentePaita / Peru
Profu si invatzaceii! ![]() ![]() Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteDimineatza la cafea in gradina hotelului, o "gaza" facea furori printre flori: a treia oara cand am vazut colibri am avut si aparatul foto la indemana.
![]() ![]() ![]() ![]() Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteKites and Offspray's in Sudan.
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteR93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteExcelent!
Ar trebui sa schimb titlul topicului cu "Pe unde-l mai poarta valurile pe UlissePro". ![]()
Re: Zone de observatii de pe alte continente![]() Tot din acceasi zona o turturica (Yellow-footed Green Pigeon) alaturi de un soim si o prigorie: ![]() ![]() ![]() si un cormoran fotografiat in Chile August 2013: ![]() ![]() Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteUn vizitator langa S Korea: Long Eared Owl.
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteNorocosule, eu inca n-am avut norocul nici sa ma apropii destul de mult cu zoom-ul pt o Long Eared Owl.
Ultima poza e mortala pentru a vedea toate detaliile necesare.
Re: Zone de observatii de pe alte continenteAsa este. Noroc si atat.
Azi am avut un Peregrin falcon in vizita, dar pozele de departe nu sunt reusite. Oricum a fost spectaculos de urmarit cum vana turturelele de pe vapor. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
F3 20/76
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteFoarte faine poze. Ce noroc are unii!!
![]() Long Eared Owl este Asio otus al nostru?? @Romaniac, la muzeul de stiinte ale naturii din Timisoara, iernau zeci de ciufi de padure. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Zone de observatii de pe alte continenteDa Horica, e acelasi Asio Otus sau Ciuf de Padure.
Re: Zone de observatii de pe alte continenteTenerife Sud - Great Alexander:
![]() ![]() ![]() Pozele sunt facute cu telefonul - calitatea nu este cea mai buna. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteDoar ce am aterizat dupa o plimbare prin Tenerife.
Am vazut un spectacol fantastic cu pasari de prada in Jungle Parc. Respect soimarilor si pasarilor pentru spectacolul exceptional oferit: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteCe pitigoi este in poza? Parus caeruleus sau Poecile palustris??
Nu se poate aduce un Great Alexander de pe acolo? ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Zone de observatii de pe alte continenteAsa am crezut initial ca sunt Great Alexander, dar este vorba de Rose-ringed Parakeet - Psittacula Krameri.
Au o populatie foarte sanatoasa in sudul insulei venita din Africa. Cei din poza ii aveam in fiecare dimineatza la balcon. Aveau cuibul sub streasina unei vile. ![]() Despre pitigoi, este Pitigoiul Albastru de Tenerife - Parus Caeruleus Teneriffae. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteDespre pitigoi, nu pot sa zic decat "te best of luck ever"!!!
De cand mi-a zis nevastamea ca a organizat excursia numai cu gandul la aratarea asta mica si albastra am fost. Si mama natura mi la scos in cale: ![]() Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
F3 20/76
F3 20/76
F3 20/76
F3 20/76
Re: Zone de observatii de pe alte continenteFrumoase poze, @UlissePro!
Re: Zone de observatii de pe alte continenteMultumesc.
Salutari din Mumbai! R93 .243W & .300WM
F3 20/76
93 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4