Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
WildlifeModeratori: romaniac, mialxx, popaliviu
98 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: WildlifeBy tzaranuwi at 2012-03-28
Re: WildlifeBy tzaranuwi at 2012-03-28
Re: WildlifePovestea este despre mama leu de mare si jr.:
Atac la bancul de sardine: Si binenteles siesta: Actiunea s-a petrecut la Cape Town. Numai bine R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: WildlifeBoncanit 2012..o frumusete de cerb carpatin!
Re: WildlifeFata in fata la 25 m... o adevarata aventură de dimineata
Re: WildlifeUn vuiet de aripi ca de nicaieri si cand ma uit pe cioata...
Re: WildlifeSa mergi la boncanit si sa dai de ... uimitor sa vezi asa ceva intr-o dimineata aburinda in pustietatea Bucovinei
Re: WildlifeFrumoase poze,cel putin cele cu cerbul...de exceptie.Felicitari!
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Wildlife
Imi scot palaria si iti urez in mod oficial bun venit pe forum! Cu pozele de mai sus pe mine m-ai castigat de prieten, neconditionat. Mai ales aia cu lupii, m-a dat pe spate. Eu pana acum am reusit sa vad doar urme, resturi de ospat, insa sa vad lupi la lumina zilei nu pot decat sa sper ca voi vedea vreodata.
Re: WildlifeIntamplarea e foarte fascinanta si petrecuta intr-o zona foarte frumoasa dis de dimineata...ascultam un cerb la boncanit si incercam sa ma apropii de el sa-l vad sa-i fac poza...era intr-un parchet deschis intr-o dimineata racoroasa de septembrie...ascultam, ascultam, dar nu-l puteam vedea ca era dupa niste brazi..cand ma uit in stanga mea la o distanta de 300-400 m am vazut (la prima vedere) 3 animale cu blana alb-gri pe o trecatoare..cand dau zoom la maxim , ce sa vad?!...3 lupi la plimbare, dintre care unul s-a suit pe o cioata, dupa cum se vede in foto, si privea mandru in vale..nu exista cuvinte ce am simtit in inima mea de bucovinean si sunt sigur ca va ramane o amintire deosebita...
Re: WildlifeNorocos om trebuie sa fii! Mi-ar fi placut grozav sa fiu si eu acolo in dimineata aia...e visul meu, nu sa vanez un lup, macar sa-l vad... Desigur, la fiecare goana sau dibuit la munte sper sa se intample o minune si sa-mi iasa un lup la pusca, dar m-as multumi si sa vad unul. Ce-ai vazut tu, putini au avut ocazia, trei lupi complet linistiti, care isi vad de treburile lor pe munte, netulburati.
Re: WildlifeSincer sunt norocos! Am gasit corn la prima partida de cautat prin padure, am vazut in numa cateva zile: cerb la boncanit(cel de mai sus la 25 m), cocos de munte si 3 lupi la plimbare...
Re: WildlifeCateva imagini cu rate "salbatice", care au devenit domestice. In fiecare iarna se strang in ochiul de apa din imagine si nu se sinchisesc de vizitatorii care vin si l-e arunca paine . Cum vine primavara, dispar.. Pozele sunt facute in Sundsvall - Suedia
Re: Wildlifehttp://s272.photobucket.com/user/sorry_ ... sort=3&o=3
pana a lua patima vanatorii, am avut patima muntelui, care probabil va ramane adevarata mea dragoste!Daca dumnevoastra 'veti gasi intr-un metru patrat urma de ciuta, lup, urs, vulpe si cocos de munte ( sau de mesteacan, nu sunt sigur!), va rog sa ma credeti pe cuvant, ca sunteti ce-i mai norocosi oameni. "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: WildlifeFoarte reusita poza. De la ce distanta ai facut-o?
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: WildlifeVreo 5 m. El era afara, eu in casa.
Unde stai frate in mijlocul padurii?
Da.
Re: Wildlife"O conştiinţă bine educată niciodată nu-şi mustră stapanul!"
Ij-58 cal.16 Fabarm XLR
Re: WildlifeFaceam ordine prin pozele mele si am regasit una dintre cele mai placute amintiri din "cariera" mea de fotograf amator.
Imagine surprinsa in urma cu un an pe undeva pe langa traseul "Jepii mici" din Bucegi. Obisnuiesc sa ma abat de la trasee acolo unde cred ca pot sa vad un peisaj sau un animal. Apropierea de ea a durat cam 25 de minute si am avut noroc cu vegetatia destul de abundenta. A fost si mai grea retragerea pentru ca nu am vrut sa ma simta si sa o deranjez. Pacat de lumina si de faptul ca setarile aparatului erau complet noi pentru mine (Nikon d3100, 55x200) Era buna si o poza cu hainele mele dupa aventura aceasta Corruptissima re publica plurimae leges
98 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4