zforis scrie:La caprior proiectilul unic este admis.
Tras "numai din arme de vânătoare cu ţevi ghintuite" conform art. 4 al. 2 si ANEXA 2 din ORDIN Nr. 395/2018 din 12 aprilie 2018
Hornady SST 12/70 slugModerator: liviur
42 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Hornady SST 12/70 slug
Tras "numai din arme de vânătoare cu ţevi ghintuite" conform art. 4 al. 2 si ANEXA 2 din ORDIN Nr. 395/2018 din 12 aprilie 2018
Re: Hornady SST 12/70 slugPoi si eu aia ziceam. Din lisa cu teava ghintuita și cartușul sa respecte toate cerințele de dimensiune, greutate și putere din tabel.
Re: Hornady SST 12/70 slugLa caprior proiectilul unic este admis! Nu conteaza teava.
ORDIN nr. 1.850 din 8 octombrie 2020 (care modifica ordinul 395/2018). https://legislatie.just.ro/Public/Detal ... fis/231513 Articolul III. CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Hornady SST 12/70 slug
Multumim @zforis. Nu stiam ca s-a modificat.
Re: Hornady SST 12/70 slugBună ziua, ma interesează ce rezultate ați avut cu hornady sst tras prin țeava lisa...
Re: Hornady SST 12/70 slugBuna sa fie!
Pai, mai citeste o data ce scrie mai sus! Nu este un proiectil facut pentru a fi tras in teava lisa! Daca totusi te incapatanezi sa incerci vei obtine cel mult acelasi lucru pe care-l obtii cu un clasic la pret de 2-3 ori mai mare.
Re: Hornady SST 12/70 slugNu am știut ca sunt pentru rifled barrel, am aflat când am ajuns acasă. Vânzătorul mi-a recomandat această muniție. Am găsit topicul și inițiatorul nu a mai revenit cu rezultatele...de aceea am întrebat.
Re: Hornady SST 12/70 slugInitiatorul nu a mai revenit cu un review pentru ca le tine în dulap nefolosite. Am zis ca ii pacat sa le stric dintr-o arma nepotrivita si am tot încercat sa fac rost de o teava ghintuita pentru arma mea dar nici asta se pare ca nu este usor in Romania. Așteaptă si muniția respective zile mai bune ca noi toți.
Re: Hornady SST 12/70 slugEu am in dulap 4 feluri diferite de astea pentru ghinturi, toate americane.
Am si teava cu ghinturi, chiar am si montat luneta pe ea pentru teste de precizie si grupaj. Dar tot in dulap stau, asteptand zile mai bune!
Re: Hornady SST 12/70 slugO sa le folosesc eu din lisa la prima ieșire la mistreț și va anunț rezultatul...nici eu nu am găsit rifled barrel de schimb pentru modelul meu de lisa, cred ca beretta nu se deranjează cu genul asta de țeavă. Dacă nu vor da rezultate rămân pe proiectile consacrate pentru lisa. Apelez la experiența domnului Violiv și nu numai pentru o recomandare de red dot pentru lisa dacă folosiți asa ceva pe lisa.Multumesc anticipat pentru eventuale îndrumări...
Re: Hornady SST 12/70 slugNu ar fi mai potrivit sa le folosesti înainte in poligon, si abia dupa aia la mistret? Zic si eu...
Re: Hornady SST 12/70 slugAsa ar fi normal numai ca am 80 km dus pana la poligon...in condițiile astea o sa ajung la o concluzie în teren la momentul oportun.
42 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Discutii despre munitii, caracteristicile lor, performante Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori |
Publicitate
|