Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 19 Mai 2025, 16:47
|
|
|
Haine, rucsaci, echipamente de camping, atrape, chematoare ..etc
Moderator: the_mav
de adrian matei pe 16 Noi 2017, 13:46
De la inceputul anului folosesc un nou aparat auditiv pentru vanatoare care se numeste Luxxpro! In decursul a 5-6 sezoane de vanatoare am cumparat si probat multe tipuri de aparate auditive dar acesta din urma a reusit sa-mi satisfaca toate doleantele mele pe linie auditiva si dupa multe teste si ajustari facute special pentru mine si pentru problemele mele auditive care le am din cauza ca trag foarte mult intr-un sezon de vanatoare va prezint acest produs care are cateva caracteristici foarte interesante si anume: - claritatea exceptionala a sunetului - eliminarea zgomotelor de fond - reducerea zgomotului de la vant cand iti bate in ureche - 4 nivele de sonorizare - reducerea zgomutului de arma pana la un nivel in care sa nu deranjeze urechea dar sa se auda glontul care loveste vanatul - setarea aparatului in functie de problemele auditive ale unei persoane(custom ear protections) Aceasta este cea mai importanta functie care nu am gasit-o la nimeni pana acum si cu pret decent Daca cineva doreste sa-si faca un aparat si are probleme cu auzul atunci am nevoie de un test auditiv care se poate face rapid la un cabinet specializat si aparatul va primii exact upgrade-ul de care este nevoie ca sa functioneze pe problemele de auz ale purtatorului - carcasa plastic pentru transport - olive auditive pe 3 marimi - culori: galben,rosu,portocaliu,negru Preturi: - aparat normal pentru cei care nu au probleme auditive si vor sa-si protejeze urechea : 550 euro transport inclus - aparat pentru pesoanele care au deja probleme auditive si vor sa se protejeze ca sa nu ramana surzi: 650 euro transport inclus + am nevoie de test auditiv Pentru toate ajustarile nu se percep taxe dar trebuie achitat costul transportului In momentul de fata va pot ajuta cu drag ca sa nu ajungeti in situatia mea si anume: am pierdere auditiva la urechea stanga de 15% si la urechea dreapta de 5% !!! Aceste probleme fiind din cauza trasului cu lisa si carabina Pentru detalii si informatii : Adrian Matei 0753.098.098 Numai bine si vanat in catare
Anunt postat cu acordul administratiei.
-
adrian matei
- Nou membru
-
de the_mav pe 18 Noi 2017, 22:59
Cu ce depaseste produsele de la Shothunt?
------------------------------------- Holland and Holland - pure art...
-

the_mav
- Veteran
-
- Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova
-
de bogus pe 19 Noi 2017, 08:15
@Bogus Te rog sa postezi on topic. Pentru mistocareala avem topic dedicat. Ai un warn. Adminul.
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
-

bogus
- Veteran
-
- Locaţie: Cluj Napoca
de yoghi pe 19 Noi 2017, 10:09
Ce inseamna "4nivele de sonorizare"? -de cate ari amplifica sunetul? -cat taie din zgomotul impuscaturii.? -ce dimensiune are ? -reglajul se face de pe calculator? si pretul este pt bucata sau pereche .?alte produse pt vanatoare sunt casti.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-

yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
de adrian matei pe 19 Noi 2017, 13:57
yoghi scrie:Ce inseamna "4nivele de sonorizare"? -de cate ari amplifica sunetul? -cat taie din zgomotul impuscaturii.? -ce dimensiune are ? -reglajul se face de pe calculator? si pretul este pt bucata sau pereche .?alte produse pt vanatoare sunt casti.
Reglajul celor 4 tipuri de sonorizare sunt distrubuite astfel: - nivelul 1 : poti discuta fara probleme in birou,in masina,in foisor,etc - nivelul 2 : poti discuta fara probleme cand esti la o vanatoare de prepelita si ai vanatorii la 15-20 m in stanga si in dreapta ta , la vanatoare de iepuri,etc - nivelul 3 : goana mistreti - nivelul 4 : panda, dibuit,boncanit Reglajele se fac numai in laboratorul din Olanda Pretul este pentru o pereche de proteze auditive
-
adrian matei
- Nou membru
-
de adrian matei pe 19 Noi 2017, 13:58
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Ultima oară modificat de adrian matei pe 19 Noi 2017, 14:04, modificat 1 dată în total.
-
adrian matei
- Nou membru
-
de adrian matei pe 19 Noi 2017, 14:00
the_mav scrie:Cu ce depaseste produsele de la Shothunt?
Nu stiu si nu am testat produsele lor Am testat cateva produse din USA si Germania plus ce am gasit la targurile de vanatoare Salzburb si Dortmund unde merg in fiecare an
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
adrian matei
- Nou membru
-
de adrian matei pe 11 Ian 2018, 12:38
Inca doua aparate custom pentru Happy Clints! In doua luni de zile 7 buc custom vandute si doar 1 normal !! Deci sunt probleme cu auzul la multi vanatori dar nu prea vrem sa recunoastem acest lucru Oricum felicitari celor care au inteles ca pentru sanatatea lor nu conteaza 650 euro Numai bine
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
adrian matei
- Nou membru
-
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 74 vizitatori