Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Problema piston gaze remington 11 87Moderator: liviur
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Problema piston gaze remington 11 87Salut colegi.De curind am achizitionat un remington semi si am constatat ca are pistonul de gaze fisurat si oringul ciupit.Ma poate ajuta un coleg cu o informatie utila sau ma poate indruma catre un armurier bun prin Bucuresti?Am incercat sa le comand de pe amazon din usa dar nu prea se pupa cu politica....un armurier care sa le comande el.Multumesc
Re: Problema piston gaze remington 11 87Dupa cum observ nu sunt posesori de asa model.Tind sa cred ca ca am cam dat kix cu ea daca nu voi reusi sa gasesc mentenanța ptr ea.Problema mare nu e dar refuz sa cred ca un armurier autorizat nu ar putea comanda aceste consumabile.
Re: Problema piston gaze remington 11 87Ce crezi tu e una, realitatea e cu totul alta.
Si depinde de teancuri de hartoage, timpi enormi de asteptare si costuri suplimentare nejustificat de mari. E posibil sa gasesti prin magazine din Europa si in UE e mai usor cu trimisul, mai ales ca nu sint piese inseriate.
Re: Problema piston gaze remington 11 87https://www.brownells.co.uk/Shotgun-Par ... Components
Poate gasesti un prieten in Anglia ... e mai usor de cumparat de acolo si-ti trimite pachet.
Re: Problema piston gaze remington 11 87Multumesc ptr informatie.Atît tam tam ptr un pîrlit de oring de plastic si o șaiba.Poate voi reusi sa gasesc un amic dar si asa probabil ca tot în baza la documente se achizitioneaza ca de' face parte din arma.O zi frumoasa
Re: Problema piston gaze remington 11 87Dă piesele exact.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Problema piston gaze remington 11 87Piesele armelor se impart legal in doua categorii. Doar cele numite in legea noastra "esentiale" se comercializeaza cu autorizatii specifice - in cazul armei tale e vorba de carcasa, teava, inchizator, percutor. Restul pieselor, de la talpa patului la catarea din varful tevii se pot comercializa "la liber" in mai toata UE si chiar Anglia.
Daca le gasesti in vreun magazin din una din tarile UE le poti comanda singurel si-ti vin acasa. Adusul de peste ocean este o cu totul alta problema, guvernata de alte legi, strambe si la noi si la ei.
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|