Deschidem balul cu o poza trimisa de Ursus:
Chupacabra?

Urme greu de identificat
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Urme greu de identificatTopic nou pentru postari legate de urme greu de descifrat.
Deschidem balul cu o poza trimisa de Ursus: Chupacabra? ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Urme greu de identificat
Ai fost joi la Shogun ? ![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Urme greu de identificatDaca Sorin tine Postul Pastelui il angajez cantaret la strana, sau poate chiar " Diacon " .
![]() ![]() ![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Urme greu de identificatTin postul Pastelui Cailor,Ursacule.
![]() Daca bem amandoi o budana de vin,sunt de acord sa facem o slujba amandoi,tu popa, eu diacon,iti tin isonul cantand pe nas. ![]() ![]() Urma ESTE de castor. ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
si.... a fost buna tocana? ![]() ![]() ![]() cu piersici, la foc mic, un strop de coniac spre final - iese o nebunie ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Urme greu de identificatMav-ule numai prostii ai in capul ala. Harciog rautacios si nebunatic...
Re: Urme greu de identificatOk!
As ruga mai putina bascalie. Moderatorul Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
bine mah. doar ca NU era bascalie, ci REALITATE: tocana de castor cu piersici este o nebunie. ok, la noi e protejat, dar in alte tari se vanaeaza de vreo cateva sute de ani, cu cote individuale, cu trasee marcate care se dau si alea in folosinta pe ani de zile, etc. si carnea de castor mie mi-a placut, fix intr-o tocana d'asta facuta la ceaun, pe malul unui rau. ps: moderatorul. de la alte subiecte, dar tot moderator este. ps2: ON TOPIC: stie cineva (ori stiu cei care sunt responsabili) cat sunt efectivele de castori de pe Olt, in urma programului (declarat de succes) de repopulare? ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Urme greu de identificatNu doar pe Olt s-au facut actiuni de repopulare. S-au facut si pe raul Mures tot de catre ICAS Brasov prin 1998-2000.Parca si pe raul Ialomita. De inmultit, s-au inmultit si au migrat in amonte pe Mures, din jud. Arad, pana aproape de Deva. Nu cred ca stie cineva nr. nici macar aproximativ. Castorul european nu face baraje ca cel american. De stricatori, sunt stricatori, rod si astia plopi, salcii etc. De mancat, n-am avut ocazia, o fi ca nutria, dracu stie.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Au ajuns pina aproape de Geoagiu
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Urmele si interpretarea lor Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|