Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
A.G.V.P.SModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, Mircea-B Re: A.G.V.P.SSâmbătă-i congres. Care va duceți?
Re: A.G.V.P.SCongres? Cacialma este mai bun ca titlu.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: A.G.V.P.SDiseara la cina se hotareste una alta,maine doar se semneaza hartiile.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: A.G.V.P.SCe restricții s-au mai hotărât a se impune vânătorilor?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: A.G.V.P.SDacă nu păta agvpseul festivalul, chiar era perfect!
Re: A.G.V.P.S
Hai mai... Esti rautacios. Nu ti-a spus colegul tau Leonas Dinu? RNP se "infrateste" cu AGVPS. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Mugurel langa Mugurel, umar la umar!
De ce, al treilea de la Banca s-a retras cumva? Chiar din pozitia aia onorifica la care se/il inscrisese cu CV cineva, acum nu prea multi ani, la un set de alegeri libere si democrate... -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: A.G.V.P.SNu am vorbit. Și nu mă interesează. ONG-ul vânătorilor nu a lucrat decât împotriva lor. Ca atare, blam de la mine.
Re: A.G.V.P.SPrintre altele, de la Congres...
Au avut loc alegeri pentru conducerea Asociatiei, iar in urma exprimarii voturilor si a candidaturilor depuse, s-a conturat urmatoarea echipa: Ovidiu Ionescu - Presedinte Mugurel Draganescu - Presedinte executiv Florin Urcan - Vicepresedinte cu vanatoarea Teodor Bentu - Vicepresedinte cu pescuitul Adrian Ionut Chesnoiu - Vicepresedinte pentru imagine si relatii publice Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Cel mai important om din conducerea agvps poate fi dl Chesnoiu. Cu toate ca in majoritatea lor covarsitoare politicienii au aratat ca nu le pasa decat de propriul lor buzunar, experienta recenta adusa in mediul nostru, vanatoresc, de Dl. Dep Nacov ne da sperante. Asadar, din cate am auzit, dl. Chesnoiu si-a propus sa treaca vanatoarea si padurile la Ministerul Agriculturii. Cred ca asta ar fi o mutare strategica de mare importanta pentru noi, intrucat Ministerul Mediului a dovedit in ultimii ani ca nu gestioneaza cu buna credinta problemele vanatoresti.
Eu nu am înțeles niciodată de ce este nevoie de două posturi de președinte într-o asociație precum AGVPS. Parcă era și fiecare președinte cu secretara lui (șeful cabinetului președintelui parcă îi spunea), așadar aceeași nesimțire românească regăsită peste tot. Dacă mai punem și sistemul binar director + director economic...ce mai, echipă care să dărâme munții pentru interesele asociațiilor vânătorești și ale vânătorilor. Posturi inutile pentru a asigura gherțoiala strămoșească. Ultima oară modificat de Sly_Fox pe 10 Mai 2022, 11:40, modificat 1 dată în total.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Crezi tu că este de bine, ești așa optimist că mutarea dintr-o cocină în alta va aduce o idee de curățenie? Eu sunt pesimist în această privință! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: A.G.V.P.SPresedintele nu este angajat, nu este retribuit si nu are subalterni.
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Nu a fost o declaratie explicita, dar si-a aratat "indignarea" ca este posibil ca MM sa detina Vanatoarea si Padurile, in detrimentul Ministerului Agriculturii. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Apare în organigramă și nu se menționează în acea organigramă că ar fi onorific, din acest motiv am amintit de situație. Dacă este onorific atunci este OK. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: A.G.V.P.SNu este onorific, chiar are multe si importante atributii.
Este ca presedintele unui AJVPS. Iar Presedintele executiv este similar Directorului unui AJVPS. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SȘi în acest caz cei doi directori cui sunt similari?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
M-am gandit ca daca nu s-ar fi discutat despre aceasta schimbare, n-ar fi avut sens alegerea lui in fruntea AGVPS.
Eu sunt cam idiot. Pe bune! Mereu ma duc la vot optimist. Mereu imi pun speranta in politicieni, in cate un lider, in partide in presedinte. Insa mereu imi iau muie. Nu stiu cum va fi, dar stiu ca acum, la Ministerul Mediului lucrurile stau pentru noi, extrem de prost. Ne fut de ne rup! De exemplu, recent s-a scos din organigrama ministerului Directia Vanatoare si s-a inclus la Biodiversitate. Daca pana cum am stat foarte prost, sa vedeti de acum inainte. Prin urmare, daca s-ar muta vanatoarea la Agricultura, sper ca macar sa iesim un pic de sub influenta actuala a verzilor.
+1 Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SE în tradiția AGVPS de a coopta în conducere oameni importanți ai vremii. Cu și prin ei s-a vânat de către noi, cei 99%, mult și bine, până mai de curând. Așa s-a făcut de când vânătoarea a devenit accesibilă pulimii, că să mă exprim modern.
Numai că, și în sectorul ăsta, și-au băgat coada Ăia. Care Ăia se știu. În unele cercuri chiar bine de tot, până la ultima Matrioșcă. Și e greu sa-i mai dai deoparte, că sunt organizați bine. Somn sa fie, că visele se adună! Ar fi totuși o cale prin care s-ar mai echilibra războiul. Ea nu-i aplicabilă în cazul asociației în cauza din varii motive. Dar, dacă tot a scris @Marius, s-ar putea ca ei s-o aplice. Si anume sesizarea DNA în orice soluționare care pare în detrimentul legilor firii. Cine știe, înțelege. Si nu e necesar să faci cine știe ce declarații, marturii, audiente pe la parchete. Nu! Faci propunerile alea cu care vine Marius și pe mail, către cei cărora te-ai adresat, oficial. Ceri număr de înregistrare și ceri soluție. Când vine soluția, revi în aceeași corespondență și îți expui contraargumente. Și de la punctul asta încolo, pui în Cc și DNA, parchetul și poliția teritoriala. Caz verificat, imediat abordarea se schimbă fundamental!
Re: A.G.V.P.SȘi??????????????????
Si ... Aia e! Daca vrei detalii, dai un beep si mai afli una, alta. Chiar, sa nu uit: vezi ca e cazul sa mai schimbi hate-ul ala cu AG. S-au schimbat toti cei pe care ii acuzai de gigiu-migiu. Merge treaba mai bine sau nu? Dar sa ne vedem noi de ale noastre si sa lasam generatiile noi sa se implice si sa rezolve chestii.
Nu ești idiot, dar ești un optimist incurabil și s-ar putea ca la bilanț să iasă cu plus pentru "sufletul tău". Eu sunt opusul, nu m-am încrezut niciodată în nimeni, nu mi-am pus niciodată speranța în politicieni și sunt extrem de suspicios atunci când vine vorba despre lideri. Am mers la vot doar o singură dată, la 18 ani, să văd ce și cum, mai mult pentru a experimenta și crede-mă că știu "subiectul", fiind licențiat în Economie Politică, cu studii avansate și timp cu nemiluita petrecut unde trebuie și cu cine trebuie pentru a înțelege ce și cum în privința cârmuirii maselor. Am înțeles cum stă treaba, am avut ocazia de a intra în mașina de tocat conștiințe și umplut buzunare și am spus pas. Până la urma viața este despre un foarte scurt zâmbet înainte de schimonosirea veșnică, despre o clipă de lumină înainte de întunericul veșnic, despre o scurtă bătaie a inimii înainte de repaosul veșnic, despre conștiință înainte de uitarea veșnică. Am mers pe cât posibil pe margine, deși nu am evitat complet "furnicarul" care face ca viața de zi cu zi să fie aceasta pe care o percepem. Mai spun una alta, mai protestez pentru a nu fi complet separat de furnicar, chiar dacă știu mersul și pot calcula probabilitatea deznodământului. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Cer si pamant, bine si rau, apa si foc, viata si moarte. Alb sau negru. Probabil ca raspunsul corect e gri, dar nu ne putem alege cum sa fim.
Nu merge. A fost exmatriculat doar șelaru, nu și mentalitatea. Ba chiar mai rău este. Nu au mișcat un deget pentru a ne recupera ceea ce a distrus șelaru. Și nu au mișcat nimic când ni s-a dat peste bot la vânători. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: A.G.V.P.SCitata
Dintre toti participantii la consultarea publica pentru modificarea ordinului 395/2018 numai un anume vladimir talpes, reprezentant agvps, a avut de obiectat la reintroducerea la vanatoare a armelor produse de sadu si cugir...fyi... Fmm comunist Care pupați în cur gunoiul de agvps???? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Înapoi la Actiuni ale Organizatiilor Vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|