Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 17 Ian 2022, 17:59

Reguli privind postarea mesajelor

Rase de caini de vinatoare permise de AGVPS, discutii despre VANATOAREA cu caini , dresaj aplicat , performante in teren , poze cu vanat si caini , samd . Pentru alte performante legate de caini de vanatoare va rugam sa accesati threadul de mai jos .

Moderator: wachtelfeld

Reguli privind postarea mesajelor

Mesajde florin.t pe 13 Apr 2007, 09:28

Pentru realizarea obiectivului forumului si pentru evitarea unor derapaje si situatii tensionate (care au aparut in trecut) aveti mai jos un set de reguli care trebuiesc respectate de cei care vor sa posteze pe aceasta sectiune precum si modul in care vor fi sanctionati cei care nu le respecta :

1. discutiile vor fi numai despre vanatoare si caini de vanatoare
2. rasele de caini care nu sunt admise la vanatoare in Romania vor fi prezentate ca atare pe threadul alaturat
3. se va posta la subiect urmarind firul discutiilor deja incepute, un nou subiect se va deschide numai atunci cand nu exista altul cu aceeasi tema
4. va fi discutata ideea, parerea persoanei fata de subiect nu persoana ca atare, orice atac la persoana va fi penalizat
5. nu sunt acceptate postari jignitoare la adresa unor persoane indiferent daca sunt sau nu prezente pe forum
6. pozele cu caini trebuie sa aiba legatura cu vanatoarea, nu se admit poze de la concursuri de frumusete, cainele si copilul, cainele in padoc, etc
7. nu se admite postarea de filme care cuprind scene de cruzime sau comportament inadecvat fata de vanatul doborat sau prins sau fata de alte animale - autorii vor fi avertizati si la urmatoarea incalcare banati
8. orice prezentare de materiale se face cu mentionarea sursei de unde provin
9. limbajul folosit va fi cel literar sau folosind termeni din limbajul vanatoresc, nu este recomandat a se utiliza 'argoul de forum' respectiv : k, vb., dak etc.
Membrilor care aduc injurii li se va interzice accesul la forum (vor fi banati) la prima abatere dupa avertisment prealabil, la a doua sau daca prin mai multe postari consecutive fac acest lucru vor fi banati fara avertisment.
Un membru care a fost banat, la urmatoarea abatere, va fi banat pentru o perioada dubla iar la a treia abatere va fi exclus (i se va interzice accesul definitiv).
Cei care posteaza pe forum vulgaritati, obscenitati, link-uri catre sit-uri XX, mesaje antisemite, xenofobe,rasiste sau mesaje care contin fapte ale lor ilegale sau la limita legii vor fi banati definitiv fara nici un avertisment.


Opiniile si punctele de vedere exprimate pe acest forum sunt ale celor care le posteaza si ele nu coincid neaparat cu ale moderatorului sau administratorului acestui sit. Cel care le-a postat poarta intreaga raspundere asupra lor.
Ultima oară modificat de florin.t pe 13 Sep 2007, 07:32, modificat 1 dată în total.
florin.t
Veteran
 
Mesaje: 1227
Membru din: 10 Oct 2005, 09:06
Locaţie: malu' Crisului

Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

Publicitate