Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREModerator: wachtelfeld Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREFoarte frumoase fotografiile.
Ce rasa e cainele alb? Vreau sa imi iau si eu unul si asta mi-a placiut foarte mult. Multumesc
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECainele este pointer .
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESi revin cu intrebarea de unde si cat costa unul?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDn . Razvan sant multe locuri de unde va puteti achizitiona un pointer . Preturile difera de la crescator la crescator , nu le pot sti eu . Daca doriti un sfat prietenesc de la mine , v-as ruga mai intai sa va documentati mai bine despre rasele de caini si apoi sa incercati sa va cumparati unul . Imi cer dinainte scuze daca am indraznit prea mult , dar am observat ca dv. nu cunosteati rasa si de aceea . Daca doriti neaparat o sa ma documentez si am sa va spun de unde se poate cumpara un pointer . Cu respect si doresc sa cred ca nu v-am deranjat in postarea mea .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREIntr-adevar, o jumatate de zi foarte frumoasa in compania unei gazde excelente- Kristi, si a unui caine cu multa experienta de vanatoare-Marcos.
Cainii, Marcos si Carla au lucrat foarte bine impreuna, ca o echipa, asa cum au facut-o si in toate iesirile precedente. Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE@razvan
Aspectul unui caine este-in opinia mea-ultimul criteriu care trebuie avut in vedere in alegerea unui caine de vanatoare. A lua un caine care nu ti se potriveste sau pe care nu-l intelegi poate fi foarte frustant pentru tine, o reclama proasta nemeritata pentru crescator si o soarta foarte trista pentru cainele respectiv. Fiecare rasa, dar si liniile din cadrul unei rase, au caracteristici aparte si trebuie cunoscute inainte de alegere. Trasaturile individuale conteaza enorm si pot fi dominante fata de cele ale rasei-de aceea a sti cum lucreaza parintii catelului poate fi util. Alegerea unui caine trebuie sa tina cont si de cele de mai sus dar trebuie sa se potriveasca cu speciile pe care le vanezi, tipul de vanatoare si tipul de terenuri pe care vanezi. Carla este un caine din linii de field trial de Grande Cerca unde campionii sunt selectionati pentru a avea o cheta in goana de pana la 800 metri stanga si 800 metri dreapta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pana te mai gandesti, poate ne spune Kristi impresiile lui sincere despre vanatoarea cu un astfel de caine, de ieri. Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESunt de acord cu tine.
Am sa vad unde postez ca sa nu deviez acest topic de la subiect.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARENu cred ca deranjam prea mult si oricum discutam despre cainii de vanatoare . Ti-am trimis si raspuns la MP -ul tau dar cred ca mai bine am expune aici dialogurile deoarece mai pot intra si altii cu sfaturi .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREForumul este un loc liber unde fiecare poate discuta orice....va puteti si abate de la subiect ,nimeni nu se supara ,pt. ca in fond tot despre caini discutati,asa ca liber....
![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREVa multumim frumos dn. dr. Va asteptam si cu sfaturi totodata .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECateva ipostaze cu doi dintre cainii mei , care pe mine mau surprins foarte placut .
Marco. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anita . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESalut la toata lumea de pe sait
chiar si an Romania ieste foarte putine vijle maghiare o ce se antanpla cu iele Ben 7 luni ![]() Beta arat la fazan ![]() ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalutare a toata lumea
acum ca am mai gasit ceva timp sa pun si eu niste poze cu partenera mea de vinatoare Kinga ![]() ![]() ![]() Dupa placerea vanatorii ramine URITENIA PACATULUI
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE![]() Dupa placerea vanatorii ramine URITENIA PACATULUI
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREReferitor la iepurasul acela fac precizarea si demonstratia ca nu era inpuscat .
intr-un moment de neatentie m-am trezit cu el in gura la catea ![]() l-am eliberat si cred ca s-a facut mare si sper sa fi scapat de pusca sezonu asta!! ![]() Dupa placerea vanatorii ramine URITENIA PACATULUI
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREhai dom'le mai lasa-ne...pointeri care aporteaza
![]() ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESambata am iesit si eu la ultima partida din acest an de vanatoare la iepure . Chiar daca initial nu am dorit sa merg fiind inca sub influenta gandurilor sumbre , la insistenta unor prieteni care si ei incercau sa ma scoata din aceasta stare visatoare , am cedat si m-am dus . Dupa terminarea partidei am realizat ce mare greseala faceam daca nu ma duceam . Sambata pentru cateva ceasuri am realizat ca viata merge inainte cu bune si rele si noi odata cu ea . Sambata unul dintre cainii mei m-a facut sa-mi mut gandurile si sa vad lucrurile asa cum ar trebui . Am avut parte de toate . Areturi , filaje , aporturi , la iepure ,la fazan , ce mai ,o vanatoare in adevaratul sens al cuvantului . Anita ,caci despre ea este vorba a fost vioara intai . Nu stiu daca as putea sa-i reprosez ceva ce nu a facut .Efectiv ma uns la suflet . Va las in compania pozelor care sigur graiesc mult mai bine decat mine .
Primul iepure. ![]() ![]() ![]() Primul fazan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aret si filaj la potarnicii de la o distanta de peste 50m. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al doilea fazan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al doilea iepure . ![]() ![]() ![]() Si rodul muncii noastre . ![]() A fost o zi deosebita alaturi de un camarad , zic eu mai mult decat deosebit . Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE
potrivit pozelor de mai jos nu as spune ca e o corcitura ![]() dar sigur o sa spui ca nu e pedigree de export si ca nu e recunoscut de asociatia chinologica romaina ![]() deci e corcitura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa placerea vanatorii ramine URITENIA PACATULUI
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREa fost o gluma pe care nu ai inteles-o fiind mai nou pe forum
![]() si eu sunt un crescator amator al rasei ...dar tare pasionat....odata ce s-a nascut un pointer in bratele tale...o sa intelegi de ce este numit regele cainilor de aret...regele vantului.... felicitari pentru gusturi in materie de rase de caini.... acuma....de ce a trebuit sa-l iei din Ungaria cand gasesti in ro. din cele mai bune linii de sange italiene?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREbravo dae...cine zicea ca pointerii nu aporteaza...si din apa si iarna...de fapt cum zicea cineva...daca au blana mai scurta...inseamna ca se usuca si mai repede
![]() am vazut ca are stra-stra bunic pe Asso del Vento...unul dintre cei mai buni genitori moderni...in rest nu am inteles mare lucru...nu stiu ungureste.....
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMultumesc Sorin si scuze ca nu m-am prins de gluma
nu sunt chiar nou pe forum am un an si numai 12 postari asta ca de cite ori am scris cite ceva s-a gasit cite unu sa ma ia la trei pazeste referitor la achizitia din ungaria am dorit un ciine cu scoala facuta tu ca , crescator stii cita munca , rabdare , timp si profesionalism trebue ca sa ajunga un pointer sa aporteze eu nu pot spune ca dispun de aceste calitati , si decit sa fi stricat ciinele mai bine am preferat sa il iau gata format si e chiar e super cind esti la vinatoare cu 2-3 ciini si dai o comanda (in ungureste)sa o execue numai ciinele tau nu si al vecinului ![]() Dupa placerea vanatorii ramine URITENIA PACATULUI
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREdae...ma cam enerveaza userul tau...i-mi aduce aminte de dobanda anuala efectiva...cu...care multi romani au probleme din cauza afacerilor oneroase cu bancile mioritice....
daca pointerita ta este printre primii caini cu care vanezi...as avea suspiciuni asupra integritatii tale cinegetice ![]() daca nu...inseamna ca esti normal...ca mine ![]() ![]()
a fost o lupta grea cu bancile si doar prin lege au reusit sa-i oblige sa prezinte toate costurile legate de un credit ( daca dobanda ar fi fixa, DAE ar fi corect calculata de la inceput si ai sti cat ai de plata, dar romanul renunta la o dobanda fixa mai mare pt una mai mica dar variabila care in timp o depaseste pe aia fixa si apoi numai banca stie cat mai e DAE ![]() Bine ai venit dae !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsa-i spunem bine ai venit si moderatorului
![]() Haloooo!!! administratorul...ti-ai trimis moderatorii in concediu fara plata? ![]() macar sa ne spuna si noua pe unde au fost...Africa, Noua Zeelanda...Canada? ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Bravo Catalin,mie unul imi place ,dar chiar si intr-un filmulet ,la virsta de 7 luni nu renunti inca la lesa si recompensa.Oricum felicitari si ma bucur sa vad oameni interesati sa lucreze cu un caine !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARELa invitatia lui Stelian (@Stelian rep) am facut inchiderea la fazan in compania sa si a prietenului sau Lucian. Cu cainii .
Canalele pline de apa ne-au obligat sa pierdem mare parte din zi cu ocolisuri foarte largi. La fel si lungile dezbateri in care incercam sa stabilesc cu Stelian mijloacele cele mai bune pentru educarea mistretului, ca sa nu se mai poarte asa… ca un porc… ![]() ![]() Intr-un canal , dupa o aterizare buna am alunecat inapoi, pe spate, in apa…razbunarea iepurilor cu ciuperci…fazanilor cu stafide…ostropelelor… ![]() ![]() Drept urmare am pus pariu ca nu il sare... Dupa ce l-a sarit la dus, la intoarcere a ajuns in lichid pana la …pana la…si a luat si el apa bine in cizme… ![]() Peste ani , poate nu vom mai tine minte cati fazani am puscat la aceasta partida dar vom ramane cu astfel de amintiri hazlii care sunt sarea si piperul unei partide de vanatoare. Mi-a facut mare bucurie sa cunosc doua gazde foarte bune, doi vanatori foarte pasionati si ambitiosi: Stelian si Lucian cu care mi-a facut deosebita placere sa vanez … Stelian va pune filmuletul si pozele cu cainii la lucru. Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAm ezitat daca sa pun pozele urmatoare ,caci aparatul lui Stelian , cu care sunt facute, ne face sa parem de pe Corabia Piratilor...
![]() ![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|