Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăModerator: Sly_Fox
66 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăVă este frică să ieșiți?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăIn ciuda ” ecologistilor”, am iesit si sambata, și duminica. Sambata invitat in alt judet, prepelite muuuulte, dar, cu ” ajutorul” cainilor, multe au sarit departe, dar si asa, a rezultat un tablou frumos. Miristile de grau erau discuite sau arate, am vanat in miriste de rapita, cu paie tari si ascutite, care ne-au facut praf tibiile. Autorizatia emisa cum trebuie: 25 buc./zi/vanator.
Duminica pe fondul meu cu tarlale mici, am gasit mai multe semnificativ decat luni (atunci a fost potop cu o zi inainte), tablou frumusel, din pacate, cam multe nerecuperate, au cazut in iarba foarte inalta, nu au reusit nici cainii sa le gaseasca mereu. Autorizatia a fost emisa prost, cu nr. de piese total, nu m-am agitat pentru ca nu credeam ca vom atinge umarul, era prima data cand vanam repelite in acea zona. L-am atins, asa ca o sa o predau si o sa cer alta, emisa cum scrie la lege, cu 25/zi/vanator.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăBravo taică!!! Eu am fost plecat din 16 pe planetă. Am revenit. La noapte plouă. Joi dimineață pe ele. Am cățucă de antrenat, abia a făcut 10 luni.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepeliță
Mie da. Mult prea cald. Astept septembrie. Si eu am catelusa tanara de dus la scoala.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăO scot, amărâta abia așteaptă să țopăie. Epagneu, ce să îi faci! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăO dimineață frumoasă, piese suficiente. A început să văneze cățelușa, la a doua ieșire (aret, aport). Disciplina lasă de dorit. Dar am lăsat-o să umble de nebună, abia a descoperit vânătoarea. Promite!
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăNu pui poze cu catelusa?
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăMâine dimineață îi fac.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăCa de deschidere, rarute, mai mult singure.
Am avut si catel si chiar promite ... nu s-a speriat deloc la foc de arma, deocamdata invata sa dea drumul prepelitei. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăSuflă în ochi. Să vezi cum dă drumul. Odată cu comanda lasă
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepeliță@Ghinda, @violiv frumoase tablouri,sa va traiasca catelusii si sa va bucurati de ei
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăAm iesit iar...Sambata, 4 vanatori si un caine, pe un fond stiut ca destul de sarac in prepelite, am reusit cateva bucati (9). A fost nesperat, pentru ce in zona respectiva se vanau de regula 2-3 pe iesire.
Ieri, pe alt fond, trei vanatori si doi caini, plus o ”eleva” sarmoasa de 5 luni, 28 de bucati plus 4 nercuperate. Frumos, vanat mult, dar teren dificil, fiindca din cauza ploilor trecute a crescut pe miriste costreea pana la brau. Cainii au mers foarte bine, și s-a vazut, si vanatorii au incercat sa se descurce incat sa nu-i faca de ras cainii
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăO amintire de acum fix 8 ani.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăChiar voiam sa intreb ...mai exista inca tricoul ala ?
Dar daca poza are 8 ani...inteleg Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăAcel tricou mai exista la unii dintre membrii forumului, se discuta chiar acum ceva timp de a reface seturile intregi de tricouri ale forumului, nu stiu daca s-a concretizat acea propunere...
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Insistă! Amintește mi! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Eu sunt intelegator, pretuiesc varsta prietenilor si accept efectele acesteia asupra memoriei -------------------------------------
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăAm comis-o iar! Bag cățelușa în draci. Ne place la amândoi! Joi o duc la guguștiuci. Apoi iar la prepelix. Fără 20 ieșiri nu scapă!
A belit belenghelu... Sau tu?! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Iete, de aia stai cu bustul gol.. De prețios... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Alea sunt de colecție și cine l-a păstrat, îl are. Să se facă altele, e bine venit! Dar nu copii fidele ale celor consacrate ca amestecam lucrurile. Părerea mea...
poa' sa puna pe cele noi anul re-facerii, daca se vor reface... sau altceva. sau cum s-o dori. -------------------------------------
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăPloileastea mi-au cam dat peste cap planul pentru week-end.Tine vremea cu prepelitele...Tocmai acum cand incepusem sa ne rindem unde le gasim
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăDupa ploaie multa prepelita...de fapt cainii lucraza mai bine. Ramas suspendat, tras afara cu tractorul, bine ca nu la inceputul vanatorii...
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăZiua a fost perfecta insa, multe areturi...tot ce trebuie.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăAm așa o plăcere să vânez, când am 25 buc pe autorizație. Doar că nu este abundență ca în anii anteriori. Și mă încadrez brici! Un vis să nu faci calcule și fente pe teren! Colega mea progresează bine! Aret, aport etc.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăAm iesit sambata după amiaza si duminica dimineata... Slab. Costreea de care spuneam ca era pana la brau, acum e pana la gat sau mai inalta decat omul, iar alte tarlale au fost arate ori cosite.Pe langa ca e inalta iarba, e si extrem de deasa, a fost chin pentru caini, foarte greu sa le scoata de acolo, iar de recuperat, sa nu mai spun cat timp lua recuperarea unei piese.
Doar una -doua tarlale au fost cu mohor, dar am gasit putine prepelite in ele, tot in jungla aia cantau, sau in porumb. Partea proasta e ca se ara sau se cosesc in draci terenurile, cred ca se cam termina treaba... Si s-au si racit noptile, posibil sa le apuce cheful de duca...
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăPai ar fi trebuit sa le apuce cheful de duca ... din nord spre noi. Pana acum n-am gasit decat din astea pamantene, d-ale noastre. Nu pare sa fi sosit pasajul. Mi-e ca atunci cand vine nu mai gasesc nimic pe campuri.
Re: 2022-un nou concept la autorizare vânătoare prepelițăDa, ce am vanat au fost "bastinase", aproape mereu au sarit pereche, şi...mai bine sa nu spun aici, dar la unele, cand le ridicam de unde au cazut, lasau ceva pe sol...Problema e ca se cosesc si ara tarlalele, chiar duminica trancaneau tractoarele in jurul nostru...
66 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Prepelita , sitarul si becatina Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|