Diverse mâncăruri
63 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Diverse mâncăruriMușchi de țap afumat. I-am ținut 1 zi și o noapte în vin roșu, sare, piper, usturoi. După i-am scurs și uscat la temperatura camerei 1zi și i-am pus la afumat vreo 3-4 ore. Mai bine era dacă îi afumam la rece, dar deocamdată nu am afumătoare bună. I-am ținut într-un butoi
![]() ![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Diverse mâncăruriPieptul de prepeliță este vidat în unt, după care ținut vreo 3-4 ore la 70°C, și prăjit câte 20 secunde pe fiecare parte. E moale că untul.
Rața este crestată pătrățele și prăjită 3-4 minute pe fiecare parte la foc iute, după care 8 minute la 180°C. Mușchiul de porc este la fel, prăjit la foc iute pe toate 3 părțile, după 8 minute la 180 °C. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Diverse mâncăruriAstăzi piept de rață (de casă ) cu piure de țelină și varză roșie cu portocale. Varza roșie merge la cam toată carnea de vanat în general.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
63 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Retete culinare vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|