Pagina 3 din 3

Re: Diverse mâncăruri

MesajScris: 12 Noi 2021, 13:51
de popaliviu
Mușchi de țap afumat. I-am ținut 1 zi și o noapte în vin roșu, sare, piper, usturoi. După i-am scurs și uscat la temperatura camerei 1zi și i-am pus la afumat vreo 3-4 ore. Mai bine era dacă îi afumam la rece, dar deocamdată nu am afumătoare bună. I-am ținut într-un butoi :D după care vreo 10 zile au stat atârnați la loc uscat. Trebuia să îi sărez puțin mai mult, dar sunt o delicatesă =p~

Re: Diverse mâncăruri

MesajScris: 13 Noi 2021, 14:15
de popaliviu
Pieptul de prepeliță este vidat în unt, după care ținut vreo 3-4 ore la 70°C, și prăjit câte 20 secunde pe fiecare parte. E moale că untul.
Rața este crestată pătrățele și prăjită 3-4 minute pe fiecare parte la foc iute, după care 8 minute la 180°C.
Mușchiul de porc este la fel, prăjit la foc iute pe toate 3 părțile, după 8 minute la 180 °C.

Re: Diverse mâncăruri

MesajScris: 02 Mai 2022, 21:27
de popaliviu
Astăzi piept de rață (de casă ) cu piure de țelină și varză roșie cu portocale. Varza roșie merge la cam toată carnea de vanat în general.