Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 19 Sep 2020, 11:31

Ce mincam de Revelion

Nu exista vanator care sa nu vrea sa si guste din bucate . Retetele sunt diverse , una mai gustoasa ca alta , de aceea va invitam sa ne impartasiti din experienta Dvs culinara .

Ce mincam de Revelion

Mesajde radubichis pe 31 Dec 2007, 10:39

Incep eu
-pastrav afumat
-pateu de iepure
-icre de stiuca
-supa de fazan
lipan prajit in unt cu o felie de lamiie alaturi
-ratoi pe varza
-friptura de mistret
-friptura de iepure
-fazan si potirniche umplute
- stiuca umpluta
- crap la cuptor
- sarmale de mistret
-ciorba de potroace din fazan
Udatura :palinca de 57 de grade
vin demisec,si muscat otonel
bere de Hateg
Pt doamne : Martini
lichior crema de nustiu ce
vin
Cam astea se pregatesc acum la mine in bucatarie .Petrecerea dintre ani o fac acasa cu doua familii prietene De prajituri n-am spus nimic pt ca nu stiu ce se pregateste
In 2 ianuarie nelipsita vinatoare de inceput de an
Avatar utilizator
radubichis
Veteran
 
Mesaje: 1759
Membru din: 31 Aug 2006, 10:23
Locaţie: Hunedoara

Mesajde razvy pe 31 Dec 2007, 13:54

:shock: OAU ,, POFTA MARE !!
Multa Sanatate va doresc si putere sa digerati bunataturile alea .
Hunt Safe
razvy
Veteran
 
Mesaje: 1064
Membru din: 09 Ian 2006, 08:59

Mesajde Keiler pe 31 Dec 2007, 14:20

Radule, ai grija cu mancarea asta....multa.....pardon, imensa!!! Vreau sa mai putem bea la anul un vin la 3 noaptea. :lol:
Pofta buna!
Avatar utilizator
Keiler
Veteran
 
Mesaje: 466
Membru din: 06 Iun 2007, 10:44
Locaţie: Brasov

Mesajde radubichis pe 03 Ian 2008, 09:26

Sa stiti ca am rezistat si eu si invitatii care mai vroiau un biss la lipani .In rest ce sa va spun ? BINE V-AM REGASIT IN NOUL AN !
Avatar utilizator
radubichis
Veteran
 
Mesaje: 1759
Membru din: 31 Aug 2006, 10:23
Locaţie: Hunedoara

Re: Ce mincam de Revelion

Mesajde Ursus2006 pe 30 Dec 2013, 11:41

radubichis scrie:Incep eu
-pastrav afumat
-pateu de iepure
-icre de stiuca
-supa de fazan
lipan prajit in unt cu o felie de lamiie alaturi
-ratoi pe varza
-friptura de mistret
-friptura de iepure
-fazan si potirniche umplute
- stiuca umpluta
- crap la cuptor
- sarmale de mistret
-ciorba de potroace din fazan
Udatura :palinca de 57 de grade
vin demisec,si muscat otonel
bere de Hateg
Pt doamne : Martini
lichior crema de nustiu ce
vin
Cam astea se pregatesc acum la mine in bucatarie .Petrecerea dintre ani o fac acasa cu doua familii prietene De prajituri n-am spus nimic pt ca nu stiu ce se pregateste
In 2 ianuarie nelipsita vinatoare de inceput de an


Radule, cand apuci sa mananci toate felurile astea ? Sau a fost valabil doar in 2007? :lol: Bere iarna?? :shock: Intreaba-l pe Amis, cine bea bere iarna? :lol:

Ce mai pregatiti, sau ce-ati mai pregatit pentru masa de Revelion???
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Avatar utilizator
Ursus2006
Veteran
 
Mesaje: 2473
Membru din: 08 Iun 2005, 17:21
Locaţie: Deva. HD

Re: Ce mincam de Revelion

Mesajde biriuck pe 30 Dec 2013, 19:01

Eu m-am luat sa pregatesc primul meu iepure pentru noapte dintre ani. Deja ma incearca indoielile pentru ca e facut sita si ma gandesc deja ca trebuie sa platesc plombele invitatilor. :lol:
Am mai adus de la parinti o rulada de muschi de porc afumat si fiert in vin, cativa pastravi afumati in cetina de brad si ceva dublu distilat din prune grase sa linisteasca mancarea. De restul se ocupa femeia.
Avatar utilizator
biriuck
Veteran
 
Mesaje: 2533
Membru din: 05 Oct 2013, 17:49
Locaţie: Bucuresti/Ploiesti

Re: Ce mincam de Revelion

Mesajde OVI762 pe 02 Ian 2014, 08:05

Bai,da' ce va complicati-bautura,carne ,niste treburi aduse de femei,dracu stie ce or fi fost,oricum eram beti cand le-am mancat:?: .Capisci?Puteau sa ne dea si azbociment sa halim,cine se prindea? :mrgreen: :mrgreen:
este in noi
OVI762
Veteran
 
Mesaje: 2450
Membru din: 10 Noi 2009, 09:11


Înapoi la Retete culinare vanatoresti

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

Publicitate