Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 17 Ian 2022, 05:24

Regulament

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: Cristi

Regulament

Mesajde Cristi pe 27 Apr 2007, 21:55

1. Scopul acestui Forum de discutii este facilitarea schimbului de informatii in ceea ce priveste vanatoarea in Romania .

2. Chiar daca admnistratorul si moderatorii acestui Forum vor actiona permanent pentru a sterge sau modifica orice postari in afara topicului , trebuie stiut ca este imposibila vizionarea tuturor postarilor . De aceea toti vizitatorii nostri trebuie sa ia nota ca cele scrise aici nu sunt o pozitie oficiala a proprietarului , administratorului sau moderatorilor acestui Forum si acestia nu pot fi facuti raspunzatori pentru aceaste postari.

3. Utilizatorii nostri trebuie sa inteleaga ca nu pot posta mesaje cu caracter abuziv , obscen , vulgar , amenintator , rasist , xenofob , cu orientare sexuala sau orice fel de material care contravine legilor in vigoare,cat si normelor de buna conduita . In acest caz autorii vor fi sub amenintarea unui ban permanent sau temporar , depnzind de frecventa unor postari de acest gen . Administratorul forumului isi rezerva dreptul de a bana fara avertisment orice utilizator care incalca prevederile de mai sus.

4. Toate postarile trebuiesc scrise in limba romana . Orice altfel de postari vor fi sterse , cu exceptia topicurilor care s-au constituit de la inceput pentru membrii nostri din strainatate .

5. Spamul si reclama de orice fel sunt sterse imediat si cei care au facut postarile vor fi banati permanent in cel mai scurt timp .

6. Postarile off topic vor fi sterse sau mutate intr-un nou topic , functie de situatia concreta . Membrii trebuie sa respecte decizia moderatorilor in ceea ce priveste judecata corecta a postarilor .

7. Nu se tolereaza mai mult de 1 cont / membru . Cei care isi vor creea mai multe conturi pe acest Forum intra sub amenintarea de ban .

8. Odata cu completarea formularului de inscriere trebuie sa asteptati intre 24-72 ore pentru activarea si verificarea contului Dvs . Ne cerem scuze pentru acest inconvenint dar suntem sub presiunea spamerilor . Nu incercati creearea mai multor conturi pina nu luati legatura cu administratorul Forumului .

9. Penalitatile la cer se pot astepta membrii nostri sunt de 2 feluri :
- pentru abateri minore ( vezi pct .3,6, 7 ) - 7 zile ban
- pentru abateri majore ( vezi pct . 3, 6 si 7 repetat ) - ban permanent

10. Toate plingerile si reclamatiile cu privire la un eventual comportament abuziv al moderatorilor vor fi transmise prin e-mail la adresa valpangica@vinatorul.ro

11. Avatarurile trebuie sa fe in limita pct 3 si nu trebuie sa depaseasca marimea de 80 x 80 pxl

12. Pozele care pot fi postate pe Galeria foto ( Album ) trebuie sa fie corespunzatoare threadului aferent si nu pot fi mai mari de 100 kb ( 500 x 500 pxl ) .

13. Postarea pozelor la diverse discutii se face in Galeria personala a celui care posteaza iar pe site trebuie sa apara numai linkul poza aferent acestor imagini . Aceasta masura este foarte importanta pentru a facilita incarcarea usoara a paginilor si un trafic lejer pentru toti membrii nostri .

14. Ghid referitor la copyright

- cind se posteaza articole , pasaje , traduceri , poze , etc din articole publicate in media , este nevoie sa mentionati urmatoarele :
1. din alte situri - adaugati adresa URL a acelui site
2. din carti - mentionati titulul cartii , autorul si editura care a publicat cartea
3. scanari din carti , reviste , etc - folositi aceleasi reguli ca la articole
4. poze din colectia personala - mentionati public conditiile de folosire a acelor imagini
Avatar utilizator
Cristi
Veteran
 
Mesaje: 2688
Membru din: 09 Mar 2004, 11:03

Înapoi la Arme de vanatoare lise

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

Publicitate