Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
SHACALULRe: SHACALULMda...un posibil frumos cadou de ziua mea... ...
Traim in Romania si asta ne consuma extrem de mult timp...
Re: SHACALULÎmi revine plăcuta misiunea de a-i mulțumi lui Mădălin pentru dedicație. Atâta timp cât exista vânători precum Mădălin, manifest speranța și încrederea că speciile invazie au viață scurtă în România, iar fondul cinegetic național este protejat.
Re: SHACALUL
Visezi frumos... Corruptissima re publica plurimae leges
Re: SHACALULUau,Madalin,prieten drag,ai atins maximum de vanatorism ce-l poate atinge un om intr-o viata;de acum incolo te vom numi Protectorul Fondului Cinegetic National si vom avea grija sa ne stergem pe raturi inainte de a guitza in directia Ta Oare ce facea Wallace daca gherleai 3 sacali la o vanatoare? Sa mor daca nu crap de invidie si dau drumul la toti ulii oltenesti pe care ii mai am in crescatorie,asa,de-al dracului Toate respectele nemernicului de mine si o floare de nu-ma-uita...cu treaba aia din garaj
este in noi
Re: SHACALUL@madalin Gaurica aia minuscula din torace e de la lisa?
Corruptissima re publica plurimae leges
Daca-i gherlezi, i-ai din fond si pune-i deoparte in vreo curte, la distanta de alte oratanii, da-mi un telefon la 0722344916 si zau ca vin dupa ei si-ti platesc si carcasa / efortul depus ! Mersi fain Traim in Romania si asta ne consuma extrem de mult timp...
Re: SHACALULDin englezescul''to gherleit'' avem forma de singular pt persoana a doua''gherlesti'' Dom' doctor,cu prima ocazie cand impusc eu sau colegii 2 sau mai mult de 2 sacali te sun si ti-i dau,free of charge. De obicei ne-am intersectat la mistreti cu sacalii insa vad ca populeaza din ce in ce mai multe zone pe aici prin sud si nu numai;toata lumea are boala pe ei si nu a scapat niciunul necurentat pana acum.
este in noi
Re: SHACALULE nebunie mare pe aici.
Ovi,de unde le scoti taica,iti vine asa pe moment? Stai sa vezi cand o citi Wallace,o sa il apuce toate chinurile combaterii. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: SHACALULD-le Gherman, exista vre-o regula cu privire la starea in care sunt predate vulpile la DSV? Ma refer daca se pot preda jupuite. Unele chiar au o blana deosebita ce merita pastrata.
Membru ANDA
Re: SHACALULAici ar fi o problema. Ce faci daca vulpea predata jupuita este diagnosticata cu rabie?
Intri in carantina vrei nu vrei,atat tu cat si cei care au stat pe langa tine sau au atins vulpea. Nu mai spun de intepaturile de rigoare impotriva virusului. Din ce am inteles de la medicul veterinar din zona,carantina ar dura vreo doua saptamani,izolat intr-un salon pe la Matei Bals. Nu prea suna bine. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: SHACALULAtunci sa trimita ei inapoi blanurile Eu am la masina ceva manusi pentru jupuirea carnivorelor.
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: SHACALUL@danut_s: te-ai scos acum, sa vezi ce medalie + purple heart primesti acum de la Wallace
@Wallace, cu totii credem ca si danut_s merita niste cuvinte deosebite, insa nu se pricepe nimeni mai bine ca tine sa le transmita. faci onorurile si de aceasta data? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: SHACALULFelicitari @danut_s! Poate ai timp si ne descrii si noua experienta. Sunt impuscati in acelasi loc? La cat timp unul dupa altul? Sau cum?
S-au inmultit in zona si trebuie sa neocupam de ei...
Da i am impuscat la 10 secunde unul dupa celalalt,am inceput sa fac din chematoare si in 2 minute i am auzit cum urla din ce in ce mai aproape, i am vazut pe la 70 de m si am tras, primu a cazut secerat lovit in gat, iar al 2 lea statea la 10 m de celalalt,am incarcat si am tras iar l am lovit in spatele piciorului din fata a mai mers cativa m si a cazut. Anul asta am vreo 10 cred impuscati,dar sezonul inca nu sa terminat mai avem pana pe 31 martie.
Inca n am primit nimic, inca mai astept
Re: SHACALULIn acest post au fost felicitati 2 colegi.
Barbile nu au loc aici. Moderatorul
Re: SHACALULTraiasca!
PS: Imi plac mesajele lui Wallace pline de incarcatura profunda. "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
io v-am spus.... cum le zice el, mai rar. mai ca-mi vine sa ii propun lui Alin sa inceapa sa medalieze cu Ordinul Vanatorilor in rang de Wallace -------------------------------------
Re: SHACALULWallace, taica, trebuie sa te cunoastem; vezi ca in fiecare Joi se organizeaza o intalnire la Shogun. Daca vi intr-o Joi, pe cuvantul meu ca fac 150 de km sa iti strang mana
Membru ANDA
Astase cheama double la sacal! Felicitari si la mai multi! Ce imita chematoarea aia?
Iepure ranit.
Re: SHACALULMă onorează invitația voastră, dar nu știu unde este locația Shogun.
15-20 de minute din mosilor -------------------------------------
Pai la ora aia mai e program?
este, ca se deschide devreme - pe la pranz chiar, deci s-ar potrivi la program... -------------------------------------
Daca promiti ca vii, eu personal te iau cu masina de unde spui tu.
taci mah, ca e pe stanga cum vii dinspre bdul Carol -------------------------------------