Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFIIModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: FOTOGRAFII
La bulgari?
Re: FOTOGRAFII
Aha !! M-am prins. Is facute la Poti,in Georgia ex-sovietica
Re: FOTOGRAFIIBa io cred că-s făcute la Tatabanya, Hunguriţa!
La început mă încurca păsăroiu ăla, dar apoi mi-am amintit de el . La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: FOTOGRAFIIspre Varnita pe creasta dealurilor in fata casei dimineata la pescit pe Mures mistreti din Varnita masina mea de suflet cu gasca la o gustare pe deal
Re: FOTOGRAFIICormoran la Port Elizabeth / South Africa!
http://s930.photobucket.com/albums/ad14 ... resize.jpg http://s930.photobucket.com/albums/ad14 ... resize.jpg R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Avem sectiune noua de fotografii ! viewforum.php?f=121
Re: FOTOGRAFIIMultumesc. Acum am vazut. Am sa postez acolo in viitor.
Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: FOTOGRAFIICateva fotografii, dupa plimbarea din weekend, undeva in zona Barajului Siriu
+ Ceva special pentru "sufletele" vanatorilor
Re: FOTOGRAFIICred ca asa a aparut vorba ¨ erau porci asa multi ca te mancau¨
Re: FOTOGRAFII... nu i-au lasat pe prietenii mei sa doarma toata noaptea
Re: FOTOGRAFIIDomnilor
am o intrebare tehnica vizavi de fotografii E de preferat un blitz cu baterii uzuale gen AAA sau cel cu acumulator de fabrica patrat.?? Dece ? mersi! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: FOTOGRAFIIDoar sub aspect practic. Baterii AAA mai bune sau mai putin bune gasesti la orice colt de strada. Pe cand daca folosesti un acumulator dedicat, in momentul cand s a consumat te uiti la el. Asa scoti bateriile de la telecomanda TV si tot faci cateva poze atunci cand ai nevoie urgent.
Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: FOTOGRAFIIMersi
Mare Vanator ....de imagini Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: FOTOGRAFIIDar fotografii subacvatice? Nimeni?
Nu suntem pescari dar.... Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: FOTOGRAFIIIphone 6Plus.
Am vazut cateva poze facute cu telefonul sub apa si arata foarte bine. Asta daca nu vrei sa explorezi epave... Membru ANDA
vrei sa vezi ori intrebai cine cu ce face? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: FOTOGRAFIIpoze
de exemplu un rasarit de soare... subacvatic sau o intalnire cu..un peste Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: FOTOGRAFIISalutare tuturor! Știu că nu are legătură cu vânătoarea, dar intră la fotografii în natură. Așadar, a fost careva martor la fenomenul optic atmosferic care s-a petrecut noaptea trecută, respectiv aurora boreală? Am auzit că aurora s-a văzut și de pe teritoriul României, iar dacă a făcut cineva fotografii aș fi recunoscător dacă mi-ați putea da o fotografie și permisiunea de a utiliza în cadrul unui proiect. Creditarea aferentă fotografiei va fi a dumneavoastră. Mulțumesc!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Vulpoiule, stii cum e sa o vezi dar fara telefon si pe deasupra solo? Ca o fi fost Steve sau Aurora, conteaza mai putin din perspectiva mea, de vazut s-a vazut frumos... Undeva dinspre TM spre HD. N-am uitat si de subiectul nostru mai vechi, dar sunt abia la al treilea volum.... citesc pe apucate, apoi reiau partile anterioare sa se fixeze informatia -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: FOTOGRAFIII-am sunat și pe ai mei din țară, dar și pe câțiva amici. Am crezut că poate am noroc și au făcut vreo fotografie. De unde, cu toții niște somnoroși, au spus că ei doar au visat aurore, ce este drept frumos colorate. A doua carte este finalizată! Pusă la punct din toate punctele de vedere, iar spre deosebire de prima urmează să primească și o corectură profesionistă. O carte mai accesibilă, mai „aerisită”, potrivită pentru toate vârstele. Anul viitor o public pentru că trebuie să vin să stabilesc detaliile cu editorul, iar cei care au luat prima carte o vor primi gratuit pe a doua. Seara nu am somn, așa că...am început-o pe a treia. Sunt necesare însă câteva fotografii cu aurore, nori noctilucenți și nori nacru. Restul de fotografii le-am făcut singur, dar din cele pomenite nu am, pentru că ori se produc prin regiunile polare, ori doar în anumite perioade din an tot pe la „dracu' în praznic”. Pentru astea trebuie stat la pândă, ca la vânătoare. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Andrei2000 şi 35 vizitatori |
Publicitate
|