Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Autorizații cerute la polițieModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Autorizații cerute la polițieAm ridicat o autorizație de vânătoare și am aflat că joia trebuie raportate la poliție autorizațiile emise în acea săptămână, până joi. La Ilfov. Mai știe careva de așa ceva? Dacă da, ați aflat vreo logică? În afară de noaptea minții!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Autorizații cerute la polițieEste pentru prima dată când aud! Ce treabă are poliția cu autorizațiile de vânătoare? Tot cu securism?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Autorizații cerute la polițieSă știe miliția și serviciile, în cazul în care se răscoală vânătorii împotriva împăratului
12, 16, 9mm, .30-06
Re: Autorizații cerute la polițieNu am mai auzit.
......probabil ca o sa ceara si tuburile de cartuse trase, ca sa le numere
Re: Autorizații cerute la polițieFac verificari sa vada daca cineva a iesit in teren cu autorizatie sau nu, intr-o anumita zi.
Re: Autorizații cerute la polițieEra un obicei acum 10 Ani .politia cerea autorizatiile sa stie unde sunt vanatori pe camp,pt controale sa nu Bata campul aiurea.
E Mai simply sa controleze 10 vanatori odata...sunt sanse Mai mari sa gaseasca ceva gresit. ....arme imprumutare,..fara opritor...incarcator mare ... un tap in portbagaj si autotizatia necompletata sau nesemnat instructajul de dimineata Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Autorizații cerute la polițieOr fi revenit la setările din fabrică. A plecat degeaba Iancu! A lăsat sămânță multă, dacă așa o fi! Mie așa mi s-a spus, știi de unde!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Autorizații cerute la polițieLa RNP se poarta asta pe ici pe colo...la Ialomița am pățit la fel la fazan anul asta.
Re: Autorizații cerute la polițieSi mie mi-au cerut poze cu toate documentele de vanatoare si au fost trimise de paznic la cei de la arme si munitii. Se pare ca este o actiune a politiei in urma incidentului de la inceputul sezonului unde un paznic a fost impuscat mortal.
https://newshd.ro/tragedie-la-certeju-d ... vanatoare/
Re: Autorizații cerute la poliție
Nu doar la rnp se pare. Cică circulara ar fi pentru toți gestionarii din județ. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Autorizații cerute la polițieProbabil ca nu va mai fi nevoie in viitorul mai mult sau mai putin indepartat. Sunt destul de convins ca vom avea un fel de SUMAL pentru vanatoare prin care organele sa stie cine, ce, cand, unde din birou.
Ma rog, vor sti doar despre cei ce respecta legea... Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Autorizații cerute la polițieOff topic
Un SUMAL pentru transport produse agricole, petroliere etc. pe când? Că pleacă LKW cu 40-45 tone de grâu, acte pe 30-35, și alea pe avize de însoțire pe hârtie reutilizabilă la budă, plata se face pe marfă descărcată, te miri cum. Cântarele de pe drum sunt anunțate în timp util, cum și de ce nu știu, și nimeni nu prinde pe nimeni. Sau stabilesc din timp un acar Păun, dă ăla o amendă să fie activitate (cotizează toți la amenda asta) și toată lumea fericită. Activitate și buzunare pline (mai ales la negru). Băga-le-aș ceva! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Autorizații cerute la polițiece sa faci Ghindare, daca graul nu creste in padure...
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Autorizații cerute la poliție@Ghinda, trebuie SUMAL pentru orice. E inacceptabil cum cineva se poate duce la magazin si sa plece de acolo cu de toate fara sa se stie tot (ce si cat incarca, unde transporta, numarul masinii si wc-ul destinatie finala)
Corruptissima re publica plurimae leges
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|