Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ceaiul de joi seara
146 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ceaiul de joi searaNe vedem la terasa la strand diseara?
7.30 - 8?
Re: Ceaiul de joi searas-a schimbat la sogun ca vine ploaia !
Re: Ceaiul de joi searamaine 7 mai se iese?
Sogun Rustic ? Hai sa dezbatem cum intampinam sezonul de tap!
Re: Ceaiul de joi searaA promis ieri Dae ca vorbeste la Rustic, sa rezerve salonul.
Sa vedem daca a reusit. Poate cineva sa-i dea un telefon? Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Ceaiul de joi searaA reusit
domnilor la ora 19 suntem asteptati in salonul cu pricina !!! Dupa placerea vanatorii ramine URITENIA PACATULUI
Re: Ceaiul de joi searaPoate si eu? Inca nu am stabil programul pe seara asta.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ceaiul de joi searaHai, ca la intoarcere e masina
![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Ceaiul de joi searaCu regrete!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ceaiul de joi seara
Ai pierdut o mare burta de ras... ![]()
Re: Ceaiul de joi searaMda, asa se pare.
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ceaiul de joi searaCeva activitate azi? ....daca da unde ne gasim si la ce ora?
==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: Ceaiul de joi searaNuma la ceai va sta gandul! E din ciuperci din alea bune?
![]() Pare rau si tura asta ma duc la observatii, ca maine seara joc pac-pac! Real, ca pana acu am virtualizat o plasa de animale. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ceaiul de joi searanicicum, joi probabil, sogun terasa
Re: Ceaiul de joi searaDeci? Ne adunam? La ce ora?
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Ceaiul de joi searaLa cat vreti voi, eu ajung pe la 22.30, si Bogdane esti sofer? Adica Alin a zis asta, ca nu ai de ales!
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Si eu aj mai tarziu, in jur de 22, dar vin
Re: Ceaiul de joi searaPuneti pariu ca daca vin de la ora 20, apare si Adi?
Re: Ceaiul de joi searaBine. Eu sunt sofer.
Dar spuneti ora si carciuma... Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Mergeti impreuna, golanilor...
Re: Ceaiul de joi searaAsta miroase a...Naomi?
![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Ceaiul de joi searaBre, unde ne vedem si la ce ora?
Ca nu am chef sa ajung la "prima pe stanga", zau. Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
]Bai Mugurel. da te-ai ajuns.Citi soferi ai? Pe unde vine Rustic asta?
Asta e gainarie pe fatza! ![]()
Re: Ceaiul de joi searaSe pare ca intalnirea va fi la orele 20:00 trecute fix, la carciuma Shogun.
Str. Drumul Taberei, nr. 150 Radule, daca vrei sa apari ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
146 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Intilnirile forumistilor Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|