Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
cocosul de munte
68 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: cocosul de munteAm dat o roata. Urme multe, aer curat, nu am avut noroc sa vad vreun exemplar. O sa mai dau una
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: cocosul de munteMai este un pic și vine vremea lui. Anul ăsta am programat urcare.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: cocosul de muntePe 12 programat urcare. Cu rămânere 2 nopți la o posibilă stână sau sub cetină. Abia aștept!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: cocosul de munteS-a cam bătut în cuie. Urcăm de vineri dimineață. Rucsac, sac dormit, cele necesare. Se stă două nopți. Observații!
Re: cocosul de munteAm fost. Urcat vineri. Stat seara pândă, apoi cort, foc și povești. A doua zi luat muntele la picior și căutat roate de cocoș. Nu am găsit, dar seara ne-a dat speranță după ce au sărit un cocoș și o găină. Nu am găsit dimineță locul. Ne-am retras, dar amintirile rămân.
Re: cocosul de munteIn alte timpuri cand paznicul era coooointeresat batalia se dadea pt urcat nu pt gasit locul de rotit , Mai ales ca cu ceva timp in urma a fost si rotitul fals.
Sau voi ATI fost in ....excursie ,fara paznic? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: cocosul de munteExcursie, cu al casei, special să căutăm loc de roată.
Re: cocosul de munteÎn 10 zile cu plus și minus începe rotitul. Urcați?
Eu sper că da, nu am program, dar am prieteni. Semne pe undeva? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
68 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoarea la alte specii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|