Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
AKM românescModerator: liviur
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: AKM românescNormal!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: AKM românescMugurele, io ma asteptam la un raspuns mult mai complex din partea ta. Asa ca sa ne lamuresti cum si ce.
Re: AKM românescLa alea bune, dau toți buzna!
Dacă ești mascul capabil, la hâde dai probă de lucru!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: AKM românesc
Bine ca nu le ai cu politica, ca de te puneau astia ministru familiei sau cum dracu au nascocit astia functia, tu me punei drept de monta si asta era testu...
Firma Arsenal e bulgareasca nu ruseasca si se fabrica in Bulgaria nu in Italia. In Statele Unite chinezariile ak sunt considerate printre cele mai bune, vezi Norinco MAK90 de exemplu. In Europa gasesti Type 56 si daca ai ocazia sa il pui langa unu facut la noi o sa vezi diferente mari de calitate in defavoarea lu' al nostru.
Re: AKM românescAm avut Romanian, Egyptian, Russian, Bulgarian, Polish, Yugo, Chinese, American AKs...
Singurele care au fost "frezate" adica forged receivers, erau unele Norinco's. Bulgarii/Arsenal, au fabricat si mai fabrica forged receivers inca...Romanii nu cred ca au avut vreodata un forged receiver AK. Exista multe firme americane care fabrica AKM uri inclusiv forged dar nu vad beneficiu deoarece sunt mult mai grele si mai scumpe. Din toate AK's pe care le am avut, cel mai calumea (accurate/quality) a fost Palmetto Arms PSA GSF3
<felicitari, dar asa ca fapt divers, unde poti folosii asa o arma la vinatoare? Sau e numai pentru poligon ? Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: AKM românescAlte "american made" forged receiver Krinkovs
Depinde unde locuiesti...eu le folosesc/foloseam in curte in Maine unde am 12 hectare Cu toate ca ar putea fi folosite pt vinatoare, sunt altele mai potrivite pt asa ceva.
Re: AKM românescCine Esti bre?
De unde vii...si unde te duci Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Sunt un om oarecare, pe drumuri de cand ma stiu. In America din '81 si in Romania din '68 si pana acu Sunt pe forum demult dar am pierdut login info si a trebuit sa ma re-nasc cu un alt nickname.
Re: AKM românescAm avut impresia ca am Mai vazut armele astea...demult. ce nickname aveai...
Era un @robino odata demult care punea poze din astea Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Corect. Ai memorie buna Nu le.bagam pe astea ca nu le aveam.atunci.astea s mai recente am mai.dat am mai luat.altele de atunci... Am trecut la AKM uri mai moderne cum.ar fi Maxxim.Defense AR39
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Petru.80, zforis şi 35 vizitatori |
Publicitate
|