Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
mascul irish terrierModerator: mialxx
9 mesaje • Pagina 1 din 1
mascul irish terrierAm o catea de irish terrier si caut un mascul pt imperechere, in ROMANIA. Daca are cineva vreo informatie, va rog sa-mi da-ti de veste. Multumesc.
Re: mascul irish terrierExista un mascul la cluj dar e scumpa monta. Eu imi fac canisa anul acesta. Ma puteti suna la 0723046333
Re: mascul irish terrierInca nu am facut canisa de terrieri irlandezi. Am fost informat despre faptul ca e gestanta cateaua din cuib si in luna mai fata, astfel incat voi merge dupa catei in luna august in Praga. Cateii i-am rezervat si astept sa merg dupa ei. Pana la canisa mai e ceva, inregistrarile la asociatie si obtinerea dreptului de monta, invatarea cu terenul . Daca o fac , atunci trebuie sa fie profi. Ori facem treaba ori nu mai facem. Deocamdata astept sa imi fete cateaua mea de Schnauzer Standard si sa-mi creasca si mie cateii astfel imi va fi mai usor sa achizitionez irlandezii. Acum fac prenotaari pentru acestia.
Re: mascul irish terrieram mascul irish terrier .
1,5 ani bucuresti / otopeni marc
Re: mascul irish terrierSalutare
Sunt interesat de un mascult de irish terrier pentru monta, daca stie cineva unul astept datele de contact si poze pe adresa de email dragos_pop19@yahoo.com
Re: mascul irish terrierDupa o asteptare indelungata (aproximativ 5 ani) am reusit sa fac prima serie de puisori de irish terrier cu pedigree, nazdravani si iubitori. Pentru cei interesati mai am doi puisori. Pentru detali 0767139571.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: mascul irish terrierbună ziua tuturor,
caut pui de irish terrier, de preferat cățelușă
9 mesaje • Pagina 1 din 1