Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Pescuit pe Mures
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Batz de 2.70m din 2 bucatzi Balzer, actiune medium 7.5-15 grame, mulineta de cocos ( Energoteam) , fir textil 0.10 . Momeala: vobler babybass de la Bug eye bait, un cranckbait floating de 5 cm. si 6.5 grame. E dotat cu cele mai tari carlige triple din lume: Owner. Si mai dau cu niste rotative cu corp de plumb si paleta din cupru argintat, care de asemenea sunt mortale si cu care am prins clean, biban, stiuca, somn, avat, salau. Le face un amic.
Sper sa pot face poze cu niste capturi adevarate din Delta. In data de 18 decolez! P.S. Avatul din poza a avut exact 2.30 kg. Recordul meu personal la specia AVAT este 4.65 kg. din 2004. Pacat ca atunci nu aveam cu ce face poze.
Da Ursule, baga niste poze cu nalucile. Am vrea si noi.
Omul pescuieste doar la " tabla" , adica la rotativa home made. Treaba este ca nu stiu daca face la comanda, ca e destul de ocupat. Oricum, pretul uneia este cat costa 1 litru de benzina. Eu le iau de pe vremea cand era cu 7000 lei vechi litrul. Sunt 4 modele: frunza de salcie mare , mica, AN2 mare si mic. O sa fac si poza. Cand le-am vazut prima data, am ras de ele. Am patzit si eu cu altzi pescari: dupa al 3-lea clean, au venit sa le vand o tabla. I-am vandut la unul 2 cu 30 Ron ca m-a enervat rau de tot. A zis ca-si taie p..a , daca prind peste la asa ceva. Nu vreau sa mai vorbesc de somnii mari pe care i-am scapat din cauza ancorei mici de la rotativa. In Delta, jucam toata trupa " obligata" la pescuit de avat, cand nu tragea crapul. Fiecare avea dreptul la 5 lansari cu tabla. Nu mai stiu catzi am prins, stiu greutatea lor totala, dar nu pot spune ca se supara ecologistii ci fanii C&R -ului pe mine!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Vine poza ? Mai sunt doritori ... Asta daca se poate, bineinteles.
[quote="jhonny :[/quote]
Vine poza ? Mai sunt doritori ... Asta daca se poate, bineinteles.[/quote] Dragilor, eu n-am rotative de vanzare. V-am spus doar ca sunt mortale, n-am prins doar eu peste cu aceste " table" Cand vinzi o pusca sau o masina, inteleg sa pui poze, dar tablele astea costa3.8 ron/buc(sau poate 4 lei, depinde cat costa litrul de benzina). Nu sunt rau intentionat, dar mi-e foarte greu sa fac poze si sa le pun, ca eu in loc sa-mi cumpar aparat foto performant, mi-am luat camera video cu 1800 ron si ma descurc al dracului de greu cu ea. Ma straduiesc sa fac poze si sa le pun. . Ca simpli cetateni va spun-vorba lui Ceasca- ca un forumist a comandat 100 de bucatzi! Daca doritzi, va pot da nr. de tel. al fabricantului. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Am vb. cu mesterul. Si el e ca si mine: , nu raspunde la nr. de telefon pe care nu le cunoaste. Si mi-a zis ca poate sunatzi cand e " on air" , ca lucreaza la televiziune, in concluzie nu pot sa-i scriu nr. de tel. Statzi sa pun pozele , apoi mai povestim. Si mai linistiti-va, ca e sezonul de vanatoare in toi, cumparati cartuse, nu rotative !
Re: Pescuit pe MuresPun si eu niste poze de joi, de pe Valea Cernei, CS, in special pentru Horica
De mult n-am pescuit singur intr-un loc mirific Asta se cheama "capsat", parca. Luat la nici macar o tura de manivela, cred ca statea cu gura deschisa Si dupa vreo cinci minute de chirurgie sub anestezie totala, din acelasi loc la urmatorul lanseu, de data asta vreo trei ture de manivela ,apare si fratele, mai mare cu vreo cateva zile O parte din recolta zilei "...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
Re: Pescuit pe MuresE bun voblerul ala ? Eu n-am prins la culoarea aia, o sa incerc si cu el. Triplele Owner sunt mortale.
Re: Pescuit pe MuresAm folosit trei culori si cu toate am prins inclusiv ala negru ca noaptea si cu ochii rosii . Cel de-al treilea e verde fluo cu dungi oblice verde inchis. Bune carlige, ca sa nu ai surprize cum am avut eu ,mai intai trebuie asomati si abia apoi pui mana sa scoti triplele. N-am folosit pensa de frica sa nu le stric stratul protector, sa nu rugineasca
"...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
Re: Pescuit pe Muresmai baieti...ce va roadeti neuronii pentru un clean...doi...din aia prind cu mana cand fac baie sa ma racoresc
Re: Pescuit pe MuresSorcova:
Aho! Aho! pescari si frati! Stati putin si nu lansati, Langa mal v-alaturati Si cuvantul mi-ascultati! S-a sculat mai an Bade' spinningar, Peste ape s-a uitat Sa aleaga loc curat Numa' bun de "pieptanat"! De agrafa-a prins un jig Cu carligul ascutit, Cu corp moale invelit. Si unde l-a aruncat Apa s-a involburat Si salai a ridicat! Lingura de-a azvarlit Stiucile s-au gramadit, Catre ea s-au repezit! Iara vobler de-a legat De struna l-a aninat Rapitori de-a adunat! Ia mai lansati, mai flacai! Si pocniti din fire, mai!...... Langa apa a venit Si-un crapar un pic zorit! A legat fir matasos De un "mono" nu prea gros, Bila grea a atarnat Si departe a lansat. Apoi cobra-apucat Si cu ea aruncat Pat de nada de-a facut Unde-i fundu' mai cazut. Ia mai lansati, mai flacai! Si pocniti din fire, mai!...... Dupa lunga asteptare Senzorii au dat strigare! Pescarul s-a repezit De lanseta de-a smucit, Varful de l-a indoit! Mulineta-a carait, Firul lung l-a slobozit: Din adancuri a scos crapu' Urias precum dulapu' Si-acolo unde venea Apa-n mal toata fierbea! Ia mai lansati, mai flacai! Si pocniti din fire, mai!...... In anul ce va veni S-aveti numa' bucurii! Ape largi, involburate, S-aveti drill-uri palpitante Si scule de calitate!!! Ia mai lansati, mai flacai! Si pocniti din fire, mai!...... MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Pescuit pe MuresMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Spinning si muscarit Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|