Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Pescuit la musca
49 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Pescuit la muscaOau,frumoasa stiuca din poza 2!La mai mare... Spune-ne acum si locatia,ca poate cine stie.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Pescuit la muscaJezero Joca, Serbia . La noi din ce in ce mai rare cele de masura
Re: Pescuit la muscaPoti dezvolta putin subiectul?Cum se ajunge acolo,preturi,conditii de cazare,incintele de pescuit,capturi,frecventa lor,etc.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Pescuit la muscaEste cam la 140 de km de Timisora, in localitatea Belo Blato. Se poate merge cu masina mica pana la un dig de unde poti inainta daca e uscat, daca nu, ai nevoie de un 4x4. Sau poti aranja cu cei de la balta sa vina sa te i-a. Preturile sunt 15 eur/zi in timpul sapt si 20eur in weekend. Primesti si barca cu motor. Se pescuieste doar catch& release
Re: Pescuit la musca
Care Cerna ,cea de la Herculane sau cea care formeaza lacul Cincis si isi continua drumul prin Hunedoara?
Re: Pescuit la muscaPe ambele Pe cea de deasupra de Cincis am prins chiar un lipan frumos, pe la vreo 35 de cm
Pe Cerna in amonte de Cincis nu prea mai este lipan S-a pescuit si braconat in toate felurile ,nelipsind pescuitul electric . Pacat,era o apa buna cu lipani frumosi
Re: Pescuit la muscaRadule, mai avem un rau cu lipan: Dobra.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Pescuit la muscaIn aval de baraj ce peste este. Pastrav am prins dar am auzit ca ar fi si lipan?
Au mai scapat ceva exemplare de pastrav si lipan .Chiar am prins in iunie un lipan de 37 cm si citiva pastravi peste 25 cm .Este pacat de apa ca nu se ocupa nimeni de ea decit pe hirtie,ar avea potential mare.In urma cu 4-5 ani prindeam pe cerna ,in Hunedoara si pastrav si lipan mare .Acum si pastravi de10 cm sint luati de traistarii care dau cu virmusi ,cu rima cu pestisor ,primavara ,vara ,toamna si chiar iarna.Aici nu exista sezon de pescuit inchis . Este deschis tot timpul anului,cheia este la braconieri In amonte de Cincis unde Cerna trece pe linga stilpii de curent nu mai sunt nici mormoloci ,este curentata apa in continuu
Re: Pescuit la muscaCe nasol, avem ape faine, pacat ca lipsesc pestii. Mai sus spre Negoiu ai fost, am o cunostinta care zice ca e ceva peste frumos pe acolo
Da am fost,practic se pescuieste pe un afluent al Cerne ,un piriu .Dar si aici se pescuieste cu sacul ,ostia etc. si se ia tot pestele ,indiferent de dimensiune
Re: Pescuit la muscaIn copilarie prindeam pastrav curcubeu,cu mana "la ragalie".Bateam kilometrii buni pe Doftana de la iesirea din sat pana pe Valea Negra...Pentru ca am invatat engleza mult mai tarziu,habar nu aveam ce e aia "cath and release"..Fie ca pica pastrav,clean sau mreana,avea aceeasi soarta.Mergem acasa,faceam focul in soba de afara pana se incingea plita.Spargeam dintr-un bolovan de sare (de la vaca) o bucata pe care o marunteam in piua de lemn cu bolovanul.Presaram sarea in strat gros pe plita si aruncam pestele peste.Il mancam direct de acolo cu mana...
Muget,deci exist !
Re: Pescuit la muscaVroiam de fapt sa spun ca putine lucruri se compara cu cateva ore petrecute pe un rau de munte...Poti sa fii mama stresului,ca pleci acasa zambind ...
Muget,deci exist !
Re: Pescuit la muscaMaestre, faci muste pt. lipan si nimfe pt. pastrav ?? M-ar interesa.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
49 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Spinning si muscarit Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|