Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
SIBERIA, Republica ALTAI
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: SIBERIA, Republica ALTAIExpeditia de vanatoare cu cai mi se pare cea mai eleganta abordare posibila. Frumoasa aventura
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: SIBERIA, Republica ALTAITe invidiez, sincer. Cea mai frumoasa vinatoare -calare-.
Re: SIBERIA, Republica ALTAIfabulos...esti un om norocos!!!sa ai grija sa lasi muuulte in urma ta...felicitari!
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: SIBERIA, Republica ALTAIAnimalul acela este markhor?daca poti spune prima cifra a costului.....in €
Ma "mananca"si pe mine, m am interesat putin, sa fac o comparatie, merci; Felicitari!
Re: SIBERIA, Republica ALTAIFELICITARI !
Esti un privilegiat. Te rog intra in amanunte daca ai timp si spune-ne : -ce echipament ai folosit(arma , optica , munitie,imbracaminte etc.) -cat a durat drumul pana la destinatie -am inteles ca ai fost invitat...dar probabil cunosti costul real al expeditiei Nu tine pt. tine aceste informatii...poate pe forum ar mai fi si alti interesati pt. o astfel de aventura si informarile tale ar putea fi de un real folos.
Re: SIBERIA, Republica ALTAIPe mine ma intereseaza mai mult pana la ce altitudine au putut urca cu motoarele alea pe baza de ovaz si daca au mai mers mult pe jos dupa. Mi se pare o problema logistica importanta tinand cont de animalul urmarit
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: SIBERIA, Republica ALTAINu e markhor e un ibex. Markhorul are coarnele rasucite si drepte nu curbate spre spate.
On topic: Frumoasa vanatoare ! Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: SIBERIA, Republica ALTAIStii cumva si care este "oferta ptr astfel de servicii? Cu alte cuvinte da-ne mai multe detalii: durata, ceva costuri...
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: SIBERIA, Republica ALTAIAm sa incerc sa va raspund pe scurt la toti :
expeditia a durat 2 saptamani, destul de solicitanta fizic ... am zburat la Novosibirsk de aici a urmat un drum cu microbuzul de 16-17 ore pana la destinatie ( CIBIT un satuc de munte), aici am dormit o noapte la unul din ghizi... am fost 4 prieteni, 2 ghizi si 8 cai... am urcat calare pana la cota 3000 m ( in 3 zile, noaptea dormeam la cort)... la vanatoare am ajuns pe jos pana la cota 3600 unde am gasit Ibex... referitor la arme, am avut de ales intre un Mosin Nagant din 1943 si un CZ in cal .308 W ( ambele trageau bine ) ce sa va mai zic ... animale am vazut multe, la urs ii dadeam zilnic buna dimineata , maral(elk) , lup, caprior, cocosi de munte, potarnichi vremea exact ca la noi la munte... deci imbracaminte nimic special detalii despre costuri pe http://www.altai-hunting.ru firma care a organizat totul ( dna Lyuba vb engleza bine), undeva in jur de 7000 eur total... Cu stima, Cosmin Biaca
Re: SIBERIA, Republica ALTAIPretul e pe cap de vinator?
Cu stima Alin
Re: SIBERIA, Republica ALTAISuperb, felicitari pentru aventura si cind ai un pic de vreme, te rog povesteste-ne in amanuntime.
Intrebare, nu poti sa vinezi cu armele tale? Pentru mine ar adauga mult la experienta. Multumesc, CristianC
Re: SIBERIA, Republica ALTAI
pentru markhor nu prea conteaza care e prima cifra ci cate 0 sunt dupa ea, asa informativ, iei suma pe care a pus-o Cosmin pt ibex mai pui un 0 la sfarsit si mai iei ceva bani de buzunar, pt ciubucuri una alta Dar daca te intereseaza Markhor la modul serios pot sa te rezolv de unul la pret decent, 10-15K $ (fara misto) Kashmir MArkhor Astor Markhor Suleiman Markhor
Re: SIBERIA, Republica ALTAImultumesc,aveam idee de suma ;
acum cativa ani un amic a fost la asa ceva ,vezi asa de rar poze cu animalul acesta ca am facut pe moment confuzie cu ibexul lui Cosmin; este pe lista,analizam...cu respect!
Re: SIBERIA, Republica ALTAISuperb. Ai idee cam in cati an a ajuns acest exemplar sa produca asa trofeu?
Re: SIBERIA, Republica ALTAI@adisan77ro
animalul a avut 9 ani si trofeul o lungime de 90 cm, din cate am inteles Ibexul siberian are o speranta de viata de 12-13 ani iar trofeul poate sa ajunga sa masoare si 120 cm
Re: SIBERIA, Republica ALTAI
Deci deja incepea sa manance bataie de la tapii mai tineri. Un bun exemplu de conservare prin vanatoare! Corruptissima re publica plurimae leges
Re: SIBERIA, Republica ALTAIFelicitari o data-n plus tie si paznicului cu care l-ai identificat.
da'... sa sti ca tot te invidiez Bravo RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: SIBERIA, Republica ALTAIFroms ii sta acolo...pana m-am zolit cu el chiar nu am reusit sa ii vad frumusetea in ansamblu, dar ...e frumos
Re: SIBERIA, Republica ALTAICum l-ati scos din fond ? Intreg sau doar trofeul? Daca n-ar fi fost calutii cred ca v-ati fi rupt nitel. Macar au primt si ei un faras de jaratec la final ?
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Oferte si discutii despre vanatoarea in alte tari Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|