Ori le-ati otravit ori a dat h5n1 in ele
Daca nu,.... spune cum drac a-ti luat atatea gashte
GasteRe: GasteBa,.....pe mine ma facut ,ko poza lu Ghinda.
Ori le-ati otravit ori a dat h5n1 in ele Daca nu,.... spune cum drac a-ti luat atatea gashte E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: GasteRespectabil tabloul lui Ghinda.
Re: Gastevrajeala, nevrajeala...eu am iesit odata anul asta la gaste(pe la Balta Alba) si am reusit sa impusc 3 gaste...
dar ce vad in pozele voastre ...este spectaculos.... Felicitari! Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Gaste
felicitari ! cata generozitate
Re: Gaste@Cross
Ai spus ca au zburat cam sus gashtele! Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca zburau mai jos? Cu toate astea ,ai facut un tablou frumos.Super fain! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Gaste[quote="cross67"]la invitatia colegului Amis,am facut inchiderea la gisca in insula mare a Brailei..., gisca multa rau,dar zbura suuuuss .....,,,
Sa vedeti si voi cum este, cand vezi miliarde de gaste si nu ai ce sa le faci. Asa va trebuie ...........ca eu stiu cum e cand doar le faci cu mana si invoci divinitatea juma de ora incontinuu Oricum, ati avut bafta, ca la cum vad eu timpul de acolo, din poza, imi inchipui ca rezultatele acelea le-ati avut doar daca v-ati camuflat foarte bine. Oricum e bine si asa, noi am fost la inchidere langa o balta si doar le-am facut cu mana, ca nu am vrut sa tragem la ratoi
Re: Gaste24 Decembrie 2008 super partida
http://img21.imageshack.us/img21/13/img0037ztq.jpg Shi-shi I am hunting wabbits !!!!
![]()
Re: Gastei-a una ca sa-ti treaca...
http://www.youtube.com/watch?v=OFIuH6Wo ... re=channel pointerita Bianca aportand o garlita
Re: GasteCe mai spun gascarii?
Ceva previziuni pentru sezonul asta? Presimt ca iarna asta vom avea ceva de lucru. Radarul imi arata ca in decembrie va ploua cu gasca mare ( interzisa din pacate, dar buna pentru aparatul foto), iar in ianuarie garlita va cadea grindina peste Romania. In februarie gasca se va aseza prin Balta Ialomitei precum poleiul. De abia le astept,sa le manance tata pe ele de frumoase. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: GastePrin alte zone ce arata radarul vanatorilor?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: GasteNu stiu de ce am avut impresia ca prin O.U.G. nr. 154/2008 se interzice vanatoarea la gasca mare.
Marius ai dreptate, gasca mare este permisa la vanatoare. Gâsca-de-vară (Anser anser 1 septembrie - 28 februarie ) Cred ca am avut ceva insomnii. Scuze pentru dezinformare. Nu va mai luati dupa mine Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: GasteIn ultimii ani am observat (s-au mi sa parut mie) o scadere a numarului de gasca mare care tranziteaza tara noastra. Ultima gasca mare am vanat-o acum vreo 5 ani si aia ratacita printre garlite. De atunci numai garlita am vanat.
Ce ma surprins iarna trecuta a fost un stol de califari rosii cu destul de multe exemplare, si asta in campurile baraganului. Destul de rar apar califari rosii prin zona. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: GastePe unde ai ''agatat'' orataniile? Noaptea trecuta am stat afara pana pe la 1, sa ascult stolurile de garlita. Treceau ca nebunele, cert este ca au inceput sa vina si pe la noi prin Ialomita, stiu ca suntem oameni buni.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Gaste
Eu le-am puscat. Povestea e simpla:stateam camuflati in stuf,ele au trecut peste noi si.....una din ele A doua era lasata pe sol langa o baltutza si ne-am furisat pana mai aproape;culmea este ca desi nu prea era unde sa te ascunzi,am reusit sa ramanem "invizibili" pana am ajuns la distantza optima.
Fondul 6 Giurgeni.
Re: GasteDin dimineatza asta.
In stanga piesei se vede,daca va uitatzi mai cu atentzie si lanseta recuparatoare pentru ca,bineintzleles ca a cazut pe lac si nu pe uscat,asa ca am facut si un pic de spinning ![]() By aghiuta1 at 2009-10-31
Re: GasteDoctore m-ai facut sa imi creasca tensiunea, cu fotografiile tale. Ma omori cu zile si sunt baiat tanar,o sa vin sa ma vindeci de hipertensiune.
Felicitari pentru reusite. Ai impuscat gasca in octombrie, eu marturisesc ca in 10 ani de vanatoare nu am reusit aceasta performanta, cel mai devreme am puscat gasca in luna noiembrie. Trebuie sa vin neaparat sa ma inveti si pe mine vraji, ca sigur le vrajesti, de vin asa de jos incat sa le poti achita. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.