| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cum sa iti deschizi un poligon?Moderator: liviur
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Cum sa iti deschizi un poligon?Salut la toata lumea, din cate am vazut eu si stiu eu nu prea exista poligoane accesibile, la pret si la distanta, prin Romania. Ca drept urmare m-am hotarat sa imi deschid un poligon (reglare carabina 200-250m, talere, pistol si aer comprimat), dar pentru asta am nevoie sa stiu legile. Poate careva sa imi zica pasi?
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?Caută-l pe Gigi Sima (amis). Te edifică el
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?
Nu prea sunt deloc,ce sa mai vb de pret,sau distanta?eu as vrea sa merg la un poligon,dar in zona judetului hunedoara,nu exista nici un poligon!
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?Si de cumva vrei sa mergi undeva sa iti reglezi luneta,tre' sa ai mare grija,si sa fi tot mereu cu morcovul in cur de teama sa nu te auda careva,ca ai bulit-o.......
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?
Tocmai din aceasta cauza cei mai multi isi probeaza, regleaza etc. armele cand se duc la vanatoare. Chiar daca nu apare vanatul se ia la tinta buturuga, trunchiul, etc.
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?Mda buna rezolvare,da' noi astialaltii,colectionarii,cum oare rezolvam problema asta?la orastie este un poligon,da' problema mare este ca-i foarte aproape de drum,si se aude si o basina de o tragi daramite un foc de arma!
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?[quote="Hurtoi Alexandru"Ca drept urmare m-am hotarat sa imi deschid un poligon (reglare carabina 200-250m, /quote]
Vre-o mostenire de la matusa Tamara? Incepe calculul cu costurile unui zid de beton armat inalt de trei metri, care sa inconjoare incinta. La talere e un pic mai lesne ca poate fi de sirma, dar si asa nu iesi sub 100-150 RON per metru, ca ai nevoie si de niste stalpi (cam din 3 in trei m). Apoi constructie, paza, instructor, personal medical, aparate lansatoare, ......etc. Aauga avizarile, autorizarile si alte alea si puneti intrebarea daca se justifica. Daca ai de spalat bani, e-n regula.
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?De acord,dar tare as vrea sa vad si eu avizarile poligoanelor din judetul HD !cine oare o fi dat aviz favorabil acestor poligoane?si sa o luam metodic,gard nu au,paza nu au,personal de specialitate,nu exista,medic,zice-sar ca vine atunci cind se fac trageri,sa zicem,desi nu e asa,ca eu nu am vazut pe nimeni,dar sa acceptam,apoi instructor,nu exista,asa ca aceste,viroage care pe drept cuvint nu merita numele de poligoane,sunt facute la apelul bocancilor,dar secretul mare este ca apartin de MAI!adica de structurile alea care noua ne baga sula-n coaste sa ne punem la punct cu tot,ei mai putin respecta prevederile legale doar ei sunt legea nu?
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?[quote="Vechio"]Caută-l pe Gigi Sima (amis). Te edifică el
Buna ziua, Exista totusi o lege in acest sens? Care este aceasta?Ca banuiesc ca cineva a reglemetat si poligoanele de tragre.. Merci, Muget,deci exist !
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?cerintele tehnice pt poligon sunt trecute in legea Armelor dar ai nevoie de acordul FRTir si alte cateva (mai multe ) avize de la Mediu,Urbanism, Primarie, Ordine publica,Arme etc +ceva timp 6-12 luni si mai ales 25-30 mii Euroi.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cum sa iti deschizi un poligon?E adevarat noi in hunedoara nu avem poligon.Care ar fi cel mai apropit poligon pentru carabina
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
Publicitate
|