| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
GasteRe: GasteCand sa prind si eu o partida de vanatoare la gaste atunci, hop ghinionul
Nu-i nimic, raman mai multe pe sezonul viitor.
Re: GastePfuaii...nu mai pot.Voi ma-mbolnaviti de inima pe mine.Mesterilor luati aminte, in sezonul urmator promit sa ma razbun, macar artistic si tot o fac.Ce vreme ati avut sezonul asta.....Manitu a tinut cu voi.Nici bautura nu mai intra-n mine.Respectele mele DOMNILOR.............o sa va iert greu de tot iar pt.sezonul urmator o sa ma rog Sf-lui Eustasiu sa fiu acasa.
Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: GasteIscusitule dar unde vanezi de mai e zapada?
Pot sa vin si eu ?
Re: Gastepe Dunare,la AVPS Giurgiu,acum ,doar daca daca esti suparat pe viata si vrei sa ti treaca ,ca sa ajungi acolo acum cand s a dezghetat,trebuie sa ai vointa:nu pleca singur, doar cu doua masini i a ti ce trebuie cu tine!
Re: GasteFara cineva din zona nu as merge in nici un caz. Fiecare teren de vanatoare are particularitatile lui.
Si noi avem aici langa Iasi o zona care are niste canale inguste dar foarte adanci si pline cu un fel de noroi care te trage la fund. In primul an cand m-am facut vanator l-am scos pe un prieten de acolo. In 20 de minute ajunsese in namol pana mai sus de brau. Au fost si unii care nu au avut noroc si tot s-au dus ... De-acum ramane pentru sezonul urmator, pana atunci ... combatere la greu.
Re: GastePana la combatere mai ies pe fondul meu de aici.
Azi am ramas mut cand am intrat.....apa cat vedem cu ochii de ziceam ca a inundat Dunarea.Nu se vedeau marginile "marii". In plus un concert de ziceam ca am nimerit la crescatoria de ratze si gaste,care lasate pe apa care jucand pe sus de la o "mare" la alta........superb,ce mai. Am reusit 2 garlitze mari si 4 ratze. P.S. Trebuie sa-mi iau aparat foto
Re: Gaste
V-am anuntat ca ma straduiesc da??? sa nu spuneti.............. ![]() Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim