Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 09 Iun 2026, 09:06

Cheta

Exclusiv discutii legate de linii de singe , dresaj , concursuri de frumustete , probe de lucru , inclusiv canise , precum si prezentari ale raselor care nu sunt permise de AGVPS la vanatoare in Romania , samd .

Moderator: mialxx

Re: Cheta

Mesajde sorin flutur pe 10 Mar 2010, 18:34

mediocra e viata de toate zilele...de ce trebuie sa fie si cainii mei la fel? :wink:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde Kristi pe 10 Mar 2010, 20:37

Am dorit sa spun ca media da varfurile...iar varfurile dau .... :wink:
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Kristi
Veteran

Locaţie: CONTESTI DAMBOVITA

Mesajde Gica pe 11 Mar 2010, 10:52

la un continental senzatia este ca tu cauti vanatul...nu cainele :lol: :lol: :lol:
am o pusca din asta mica...poate sa o poarte cainele iar vanatorul sa-i caute fazanii :lol: :lol: :lol:[/quote]

Usurel Sorine,vezi ca te-a luat valul.
Cristi nu poti compara doua rase in felul acesta,citeste standardul raselor respective si vei vedea ca se lovesc ca nuca-n perete, cum spunea domnul boloca :ce e mai bun marul sau para?. Ai fost cu pointeri pe teren ideal pt. vinatoarea cu continentali si sa vazut diferenta, dar? intrebatea este ce fac continentalii in conditii favorabile pointerului si dupa regulile lor?. La aceste rase sa lucrat sute de ani pt. a fixa anumite reguli,exemplu la pointer sa refuze iepurele,si noi Romini de soi ne plingem ca pointerul nu aporteaza cu placere iepurele, sau ca are cheta larga si alearga prea repede(aici i-si permite) si fara a dori sa ofensez pe cineva eu spun ca astea sunt aberatii nu comparatii.
Gica
Membru important

Mesajde Gica pe 11 Mar 2010, 10:57

.iar varfurile dau .... :wink:[/quote]

Catei de calitate.
Gica
Membru important

Mesajde sorin flutur pe 11 Mar 2010, 14:51

si sistemul german a dat de multe ori gres...vezi situatia ciobanescului german azi sau a altor rase germane...foarte bune in urma cu ceva ani...
si sistemul italian are multe aspecte negative....
dar...eu cred ca un bun reproducator trebuie valorificat si folosit ca ameliorator al rasei...
exemplul lui Ribot dela Noce....are multi fii care la randul lor sunt campioni reproducatori si in topul celor mai buni pointeri dupa rezultatele obtinute in Campionatul European sau Cupa Europei, ori alte probe de mare cheta pentru care se selecteaza cei mai buni dintre cei mai buni...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Tudor pe 11 Mar 2010, 18:19

..............................................
Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Tudor
Veteran

Locaţie: Ilfov

Mesajde Tudor pe 11 Mar 2010, 18:29

Gica scrie:
sorin flutur scrie:la un continental senzatia este ca tu cauti vanatul...nu cainele :lol: :lol: :lol:
am o pusca din asta mica...poate sa o poarte cainele iar vanatorul sa-i caute fazanii :lol: :lol: :lol:

Usurel Sorine,vezi ca te-a luat valul.

Gica...trebuie sa recunoastem toti ca aici Sorin are dreptate...un caine versatil trebuie sa stie cate ceva din toate si din tot la vanatoare...deci si sa traga cu pusca...ma rog, nu foarte bine, dar asa... cat-de cat...
:lol: :lol:
Tudor
Veteran

Mesajde Kristi pe 11 Mar 2010, 21:01

Atunci se spune ca esti cel mai bun vanator , cand ai reusit sa inveti cainele sa traga cu pusca. :lol: :lol: :lol:
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Kristi
Veteran

Locaţie: CONTESTI DAMBOVITA

Mesajde Tudor pe 11 Mar 2010, 23:11

Kristi scrie:Atunci se spune ca esti cel mai bun vanator , cand ai reusit sa inveti cainele sa traga cu pusca. :lol: :lol: :lol:

Da, dar un caine cu adevarat complet este numai acela care stie sa-ti aleaga din frigider berea cea mai rece si sa ti-o aduca pe camp... cand te mai incingi...
:lol: :lol: :lol:
Tudor
Veteran

Mesajde mariusx pe 11 Mar 2010, 23:17

mariusx
Membru activ

Locaţie: targoviste dambovita

Mesajde Tudor pe 12 Mar 2010, 00:01

mariusx scrie:ca asta asa nea TUDORE?
http://www.youtube.com/watch?v=bvw86znQO7s

:lol: :lol: :lol:
Oricum, mai au de lucru cu ei... primul caine trebuia sa ia berea mai de dedesubt, ca era mai rece...de al doilea...ce sa mai zic... :lol: :lol:
Tudor
Veteran

Anterior

Înapoi la Caini de vanatoare - genetica , concursuri , canise , etc